Medyum Vedma Rana?
Medyum Vedma rana ile çalşan oldumu? İşlem fiyatları nasıl? Kendisi güvenilir bir medyummu acaba?
Medyum Vedma rana ile çalşan oldumu? İşlem fiyatları nasıl? Kendisi güvenilir bir medyummu acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Medyum dediğin kişiler cin, şeytan, ifrit, iblis, azazil vb. varlıklarla çalışır, Varlıklarla çalışan kişilerinde kimseye faydası dokunmaz zararı dokunur, medyum yapabiliyorsa kendi üzerlerindeki büyüler ve musallatlarından kurtulsun, nasıl kurtulacaksa.
Teşekkür ederım
nasıl olacak o, sana akraba kan bağı olan büyü yapması için her türlü eşyaya ulaşabilecek yakınlıkta olan, çocukluktan beri seni takıntı yapan, cinle büyüyle uğraşan, akli dengesi yerinde olmayan, arkadan dedikodu yapan kişiden nasıl kurtulacan, nasıl ameliyat olmak için cerraha gitmek zorundaysan bazı konularda da bilene gitmek zorunda 'bıraktırılıyorsun
Cevap
6Cevap
Paraya dökenlerin %97 si sahtekar, sadece laf kalabaliğı, gönulden ALLAH tarafindan olursa amenna. Oda herkes değil hisleri kuvvetli , kalp gözü açık olanlarda ama ağırlik cokuyor
Bu kadın televizyona çıkmış o yüzden sordum
Ben işlem değil bakım yaptırmıştım. Telefonla bakıyordu o zaman, şimdi bilemem. İşlem için paramın olmadığını sonra yaptıracağımı söylediğimde hiç ilgilenmedi araya alıcam dedi başka müşterileri varmış, birşeyler salladı, olanı göremedi ya da dediğim gibi sallamadı, öncesinde videosunu izleyince etki vermişti. Kısaca para sorunu olmayana etki gösterir bence
Sonuç olarak ne oldu? Ritüel veya işlem yaptırdınız mı Vedma Rana ya?
iyi bir hoca biliyorum.. numarasını buradan paylaşamam. lütfen emaile yazarsanız numarasını verebilirim.. snem934566@outlook. com
Bu sahtekar 47 bin tlmi caldi allah da bin belasini versin
Medyum safsatalarına inanmayın. tanıdık bir hoca var numarasını yazdim.05462013394
Çok büyük bir kesimi şarlatandır.
İnanmayın bu tür şeylere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?