Yani sevgili değil arkadaş sitesi ya da busuu. com gibi dil öğrenme sitesi
Yabancı arkadaş edinme, yabancı arkadaşlık siteleri nelerdir?
Yani sevgili değil arkadaş sitesi ya da busuu. com gibi dil öğrenme sitesi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günümüz dünyasında her ne kadar fiziksel sınırlar olsa da internet sayesinde tüm sınırlar kalkmış durumda. Dünyanın bir ucundan, diğer ucundaki bir insanla tek bir tuşla iletişim kurabiliyorsun. Sadece yazılı da değil, sesli ve görüntülü olarak üstelik. Hal böyle olunca yeni kültürler tanımak için insanlar yabancı arkadaş edinmek için harekete geçiyor. Ben sana yeni insanlar tanıyabileceğin yabancı arkadaşlık siteleri önereyim.
Yabancılarla chat yapmak istiyorum diyenlere birçok uygulama ve site var günümüzde. Hepsinin de birbirinden farklı özellikleri var. Ben sana en iyilerinden birkaç tane önereyim.
100 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulama temelde dil öğrenmek amaçlı kullanılıyor. Elbette yabancılarla iletişim kurarken de arkadaş edinebilirsin. Temel üyeliği ücretsiz olan uygulamanın Android ve iOS uygulaması mevcut. Daha fazla bilgiyi web sitesinden edinebilirsin.
500 milyondan fazla kullanıcısı bulunan uygulama, temelde arkadaşlık uygulaması. 190 ülkede, 47 dil desteği bulunuyor. Android ve iOS uygulaması mevcut. Daha fazla bilgi için web sitesi burada.
Yabancı arkadaş edinme uygulamaları arasında bir diğer önerim MeetMe. 100 milyondan fazla kullanıcısı var. ABD'de yeni insanlarla tanışmayı sağlayan en iyi sosyal ağ deniliyor. Android ve iOS sistemlerini destekliyor. Buradan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Yabancılarla tanışma sitesi deyince ilk akla gelen sitedir Chatroulette. Site sesli, görüntülü görüşmeyi desteklediği gibi sadece yazılı olarak da sohbet etme seçeneği sunuyor. Sohbet etmek istemediğin kişiyi "Sonraki" butonuna basarak geçebiliyorsun.
Cambly ise direk dil öğrenme üzerine kurgulanmış bir uygulamadır. Ana dili İngilizce olan kişilerden sesli ve görüntülü olarak dil öğrenme imkanı sunuyor. Üstelik dil seviyene göre de kişi seçebiliyorsun. Daha fazla bilgiyi internet sitesinden öğrenebilirsin.
25 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulamada 100'den fazla dil öğrenme şansın var. Yazılı, sesli ve videolu görüşme yapabilirsin. Daha fazla bilgiyi buradan öğrenebilirsin.
180'den fazla ülkeden, 110'dan fazla dil sunan sitede sesli veya görüntülü olarak sohbet edip dil öğrenebilirsin.
Bildiğim yabancı arkadaş edinme site ve uygulamalarını önerdim. Umarım biri senin içindir. :) Buradaki paylaşımda da yeni bir dil öğrenirken nelere dikkat edilmeli anlatılmış. Başlamadan önce buraya göz atmalısın. :)
sizden gerçekten yardım istemiş, 15 yaşında olduğunu gizlemeyen bir kardeşinize olan şu tavrınıza yazıklar olsun.
hzlvc, emin ol buradakiler de görmek istemediğin tayfadaki kişiler.
japonca için yerli uzakdoğu forumları var oralara göz at. ben ingilizce için arkadaş bulamıyorum japonca için nereden bulunur bilmiyorum. az çok japoncan varsa japon forumlarına bak istersen.
Biraz da dil geliştirebileceğin yabancı arkadaşlık sitesi tavsiyem:
https://www.interpals.net/
letspal. com
Çok kaliteli ve eğlenceli hem yabancı arkadaş edinme , dil ve kültür paylaşımı sitesi ayrıca , paylaşılan resimler üzerinden yorumlarla ve mesajlarla sohbet edebilme imkanı , face -insta-twitt gibi sitelerin tamamını tek sayfada toplayan bir site , tavsiye ederim kesinlikle
penpaland com u dene interpalsi kesfettiler artik
Ben de ingilizce öğrenmek için birçok ingilizce arkadaşlık sitesi araştırıyordum. Kendi deneyimlerimi paylaşayım, çok güzel ingilizce konuşma siteleri var ve düzgün, seni rahatsız etmeyecek olanlar.
İnterpals :
Burayı mektup arkadaşı gibi düşünebilirsin. Profilinde, hangi dilleri ne kadar bildiğini belirtiyorsun ve arkadaş buluyorsun. Sen misal ingilizce mektup yazıyorsun, karşı taraf türkçe yazıyor. Birbirinizi hem düzeltiyorsunuz hem de yazı dilinizi geliştiriyorsunuz.
Busuu :
Bu dünyada çok popüler bir site. İngilizce veya diğer dillerde de yardımı olabilir. Anadili ingilizce olan sitelerden geri bildirim alacaksın.
Cambly :
Bu direkt olarak ingilizce bilen öğretmenlerle, canlı video ile sohbet edebileceğin harika bir uygulama. Son dönemde Türkiye'de çok popüler bir uygulama. Ücretsiz ders de alabilirsin sonrasında beğenirsen devam edersin. Bir dili öğrenmenin en iyi şekli zaten konuşmaktır. Yazı dili, telaffuzunu geliştirmeye fayda sağlamaz çünkü.
Uygulamalarla, her gün farklı derslerle de öğrenebilirsin. Onun için tavsiyem:
Duolingo :
Her gün bir ders çözebilirsin böyle kademeli kademeli, basitten zora doğru öğretiyor ve yarın farklı bir ders yükleniyor. Böylece hem ilgini kaybetmiyorsun hem de öğreniyorsun. Hem yazılı hem konuşma dili olarak ingilizce öğrenmene destek oluyor.
Bende ingilizce öğreniyorum iki yıldır. Çok site aramistim arkadaş bulmak için , busuu ile basladim ben vip üyelik sorunu var ama normal uüyelikten de japoncani geliştirebilirsin , ingilizce konuşanlarla da konuşabilirssin çok iyi bir site.
Cevap
52Cevap
Yabancı arkadaş edinmek özellikle dil öğrenmek için çok faydalı oluyor. Biz üç arkadaşımla lisede böyle bir şey yapmıştık. Önce baya tereddüt etsek de hocamızın da tavsiyesi ile yabancılarla konuşmak istedik. Benim bildiğim yabancı arkadaş edinme siteleri ve uygulamaları şunlar:
Cambly
MeetUp
Friender
HelloTalk
Skype Tutors
Fluent in 3 Months
Badoo
Penpal en dogrusu bu hem düzgün nir yer hem ordakiler buralar gibi degil amac arkadas edinme orada dil geliştirme.
Kan kör zekalı mallar koca bulmak içinmiş bırakın l*n çocuğu sizin gibi sığ beyinlerle uğraşacağına kültürlü insanlarla takılsın. İnterpals. Net abicim iyidir.
Sen Abaza Türkleri beğenmiyorsun da o yabancı karizmatik şekil çocuklar seni bekliyorlar hadi bir git işine a. m. k
Turk Abaza dediğin için kızıyorum yoksa umurumda olmaz canım benim ayıp ediyorsun yani :D:D onu yazmasan düzgün şekilde Japonca geliştirmek istiyorum konuşabileceğim bir site var mı diyebilirdin
Oda dil geliştiriyor :D:D hasan, diye Türkçe mi konuşacak herkesle ahaha kameralı Chat yaparken yabancı kızlar gayet dil geliştirmeye yardımcı oluyor adamda o tarzda bir şey arıyordur bilemedim Abaza diyorsunuz da yabancılarda aynı şekil bu çok enteresan geliyor bana ondan yani sana karşı bir şey demiyorum özür dilerim sert girdim biraz :D:D
Sen Türklere abaza dersin ama elin gevurunda abazalık normal birşey :)
Ben de bu siteyi tavsiye edecektim
olm türkler kaçırdnz kızları azcık kendinize sahip olun kızlar beyin göçü yaşıyor sizin yüzünzden
yahoo messenger var ama onunda boku cıktı türk bulman copk zor orda
Türkiyedede ingilizce bilenler var okadar küçümseme ülkeyi.
Studentsofworld. com vardı hala var mı bilmiyorum ama güvenilir bir siteydi
Ben Meow kullanıyorum... Dünyanın her yerinden insanlar var.. Konuşuyorsun...
türklerin olmadığı bir site hmmmm.
öyle bir şey mümkün değil sanırım:) muhakkak vardır bir tane.
xat. com ülke seçenekleri var. oralardan bulabilirsin.
Aradığınız uygulamanın adı: "HelloTalk Dil Değişimi"
Telefonunuza yükleyin. Ana dili Türkçe, hedef dili japonca yapın. Japonlar da mutlaka yardımcı olacaktır. Süper uygulama.
Bu arada özür dilerim ama üslubunuz çok yanlış.
biz öldükmü yav. bütün yabancılar türk erkeği istiyo. size ne olmuş anlamadım gitti.
Tandem diye bir uygulama var gerçekten dil geliştirmek amacıyla kullanılan. Eğer gerçekten dil geliştirmek istiyorsan çok işe yarıyor çok iyi insanlar tanıdım. Eskiden meowchat vardı onu da Tinder'a çevirdiler -,-
Girls Ask Guys öneririm.
bedava değilmi kardeşim
Yerlinin neyini gördün:) yabancidan umut bekliyorsun:) ah şu avrupa özentileti ahhhh
Ben dil öğretirim sana:)))
ya arkadaş hangi siteye girsem abaza türkler yabancılardan daha çok mesaj atıyor ayrıca sen oraya yabancı insanlarla kızlarla konuşmaya gelmedin mi oğlum yazma bir sürü başka site var
Ben faceden konuşuyodum valla şimdi öğrendim denebilir yani :D bir ara busuu falan vardı o siteye bakabilirsin ama
Arkadaşlık için konusmuyorlar yabancılarda abazalaşmışlar hangi siteye girdiysem amacları cinsellik
zengin ve yabancı koca bulmak istiyorumun süslenmiş hali :D
ben akıcı olarak ingilizce konusabiliyorum zaten yattıgın yerden dil öğrenilmiyor cok yanlıs yoldasın bu yolla sadece koca bulursun
Let's speak english then because I want to see your fluent english
If u wanna improve your English fluency, just write to me. See you!
Vallahi kardeş İngilizce değil af buyur azmak için giriyor millet o sitelere
penpaland com tavsiye ediyorum , buradan kendinize pratik yapmak için bir dil arkadasi edinebilirsiniz.
Olm kızcağız acı çekmiş laf anlatana kadar :) Ulan neyi anlamamaya çalışıyonuz sapıksız düzgün bir site önerin diyor. Gereksiz insanlar.
adam gıbı bı Türk ERKEĞİ bul ::D herkese çamur atma sana pislikler bulaşmış pislik pisliği çeker :D
Sen anlaşamıyon demeki benimde kanadadan ortam yaptım 😂
Taktik verirmisin nasıl yaptın kardeşin
Canlı yayın şeyi değil mi o
Ben de istiyorum ing. Pratik yapmak için bulursan bana da söyler misin
tabi
yerli malı yurdun malı kızım :)
Ben dil okuyorum. 3 dil biliyorum. 4. yü öğreneceğim, yurtdışına gideceğim. Yerli malı yurdun malı demek ile olmuyor. Pratik yapmam gerek.
Gece gece sayıyla mı veriyorlar sizi? Zira komik bir şey göremiyorum.
Burasi neyine yetmiyorda😏
Penpal diye bir site var orası olabılır
ilginç gelmiyorsundur onlara hi5 dene
hellotalk var hem kimse sana yapışmaya da çalışmaz
türklere sorma ozaman )
Japonca ogrenmek istiorsan naruto izle
Rica ederim
Türkiye de tükendi mi?
yurtdışına çık, uğraşma böyle şeylerle
asyalıların siki küçüktür yeter mi
beynin ufak ama yetiyor demek ki.
Vampirefreaks. com.. rica ederim
ben var yabanci olmak :P
Kızlarsoruyorun yabancı versiyonu var kız ayool
Ruslarin facebokkunu dene vk. com 10 numara site
Ruslardan fazla turkler var zaten
Ben varım işte yabancıyım 😄
var tabıkıde ama arkadas edınmk sna kalmıs :D
Türklere hakaretten bu kadına cevap verilmemeli.
Herkez değil, herkes.
buranın yabancı versiyonunu dene
ben ingilizce biliyorum yaz konuslaim :)
Ahahah yabancı bir insanla konuşmak daha keyif veriyor. :D
Hadi ya tamam o zaman. :D
aradığın arkadaş kriteline bağlı kardeşim
Omegle vardı bir ara
omegle :D
Hellooo ben ingilizce öğrenmek istiyorum
o zaman sende bir sıkıntı var
İnterpals
Ayağını araba ezdi mi?
sen turk musun
Hm japon bosver siteyi ben turk deilim senle america ya gidelim
interpals..