Gabile shemaletürk gibi siteleri nasıl bilirsiniz?

ben lezbiyenim o yüzden normal arkadaşlık siteleri dışında farklı siteleride deniyorum bu gibi yerlerde gördüğüm duyduğum en acı şeyler eğer bir bayansan sana her türlü destek oluyor ama pasifsen cd isen falan genelde % 99 u sana yer kıl tüy elbise falan vs soruyor kılsız tüysüz sakalsız olacakmış yeri olacakmış parlak olacakmış kadınsı olacakmış kadınsı giyinecekmiş falan filan yaani her şeyi zevkine bedavaya istiyorlar hani utanmasalar senden üste para isteyecekler yaani demek istediğim bu ülkede pasif olmak cd olmak çok zormuş ama eğer bayansan sana pasifsin cdsin diye yer soranlar her şeyi bedavaya getirmeye çalışan tipler bende yer var araba var param var her imkan var istersen hotelede gidebiliriz sevgilim ol aşkım ol istersen günlük takılalım ne istersen veririm her türlü masrafın bana ait falan diyorlar bir tek çok kaliteli cdler kadına çok yakın güzellikte olanlar ve birde trvler translar falan çoğunlukla bu kötü uygulama dışında kalıyorlar hani ne kadar kadınsıysan o kadar ekmek yiyon yaani ):) not ben kadınım ama bir çok insanla konuşup tanışıyorsun o sana sen ona anlatıyorsun sohbet ediyorsun belkide reeldede görüşüyorsun öyle işte yaani hayat bazı insanlara çok acımasızmış bunu yaşadıkça gördükçe anlıyorsun insan sadece kendisini düşünerek başka hayatları görmemezden gelmemeli yaani elini taşın altına koymalı bana dokunmayan yılan bin yaşasın değilde sana dokunan yılan başkasına dokunmadan işini bitirelim demek lazım bence yaani :):)
Güncellemeler
+1 yıl
o yav.. şak aç tipler işte beleşe gibecek kadınsı pasif arıyorlar çünkü karı kız bulamıyorlar ve kendilerinide bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar benim tavsiyem cdlere ve pasiflere söylüyorum sizlere yazan o asalak embesil aç o... çlarına yüz vermeyin koyun gö... tlerine tekmeyi şutlayın hemen yaani 31 neylerine yetmiyor o şeref siz karakter siz beleşci gö... toşların yaani :):)
Gabile shemaletürk gibi siteleri nasıl bilirsiniz?