Pkk terör örgütünün en çok barındıgı ve eylem yaptıgı 3 il neresidir?
Cevabın nedir?
+1 yılBarındığı il ile, eylem yaptığı iller farklıdır.
Örneğin Tunceli üstlenme bölgesidir. Ancak Tunceli'de yaptığı eylem sayısı diğer illere göre çok azdır. Buna karşılık Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari örgütün hakimiyet sağlamak istediği yerler. Buralarda devletin gücünü olabildiğince zaafa uğratarak bir nevi kurtarılmış bölge ilan etmek istemiştir.
Gerçi son süreçte bölge tamamen örgütün hakimiyetinde ve yeni bir devletin kuruluşunu içimiz yanarak izlemek zorunda kalıyoruz.05 Yorumla
Soran+1 yılpeki tunceli neden üstlenme bölgesidir ve eylem sayısı burada çok azdır?
- +1 yıl
Bölge olarak stratejik bir yer. Kavşak noktası konumunda, diğer illere geçiş için uygun. Eylem yapıp güvenlik kuvvetlerini üzerine çekmek istemez.
Soran+1 yılpeki kardeşim benim akrabalarım uzmanerbaş güneydoguda görev yaptılar çok var öyle diyorlarki en pis yerler hakkari ve tunceli çatışmanın eksik olmadıgı yerler diyorlardı bide haberlerde mesela bu çözüm süreci öncesi hep hakkari ve tunceliden şehit geliyordu genelde d. bakırın adı bile yoktu çok az şehit haberi geliyodu ama oradan?
- +1 yıl
Tunceli'nin durumunu anlattım. Eylem derken sadece silahlı çatışma olarak anlamamak lazım. Sokak eylemleri, protesto gösterileri vb. yakma, yıkma, ateşe verme eylemleri.
Soran+1 yılyok benim ddediğiim daglarda pkk ile askerin en çok çatıştıgı ve şehit verdiğimiz iller anlamındaydı
En İyi Cevaplar
diyarbakır mardin ve hakkari... diyarbakır sözde baskentlerıdır, adı ameddir.. ben licede askerdim 97 98 de fis ovası dıye bır yerde derme catma bır pavyonda kurulmuştur zaten.. bir tane oyuklu köyü (kürt değiller) hariç vatansever insan görmedim..
111 Yorumla
Soran+1 yılşırnak tunceli?
Soran+1 yılhımm benim akrabalarım var uzmanerbaş olarak görev yapmışlar oralarda en çok hakkari ve tuncelide pkk varmış ama ben şırnak ve tunceliye düşmek istiyorum.
Soran+1 yıllicedede çok çatışma çıkıyormu
Soran+1 yılhaklısı dogru diyorsun gerçekten
Soran+1 yılaynen bizde asker bitmez ölecek ama tayyoş oy için vatanı sattı pkkya.
- +1 yıl
Hocam ben bir türk genci olarak merakımdan sormak istiyorum. Daha yeni yeni bu konulara merak salmaya başladım. Diyarbakırda görev yaptım dediniz, acaba hiç gaffar okkan'ı kanlı canlı gördünüz mü? O adam hakkında bilginiz var mı? ölüm haberini almış mıydınız? :/
Hakkari, Tunceli, Bingöl, Diyarbekir, Şırnak, bazen de Van
141 Yorumla
Soran+1 yılnerelisin bölgeyi iyi biliyorsun :)?
Soran+1 yılvay gardaşım benim iki devlet tek millet baküdemi oturuyorsun?
Soran+1 yılhımm. ailece mi orda oturuyorsunuz?
Soran+1 yılbakü çok güzel şehirmiş :)) aynı İzmir gibi. peki Türkiye Türkçesini nasıl bu kadar iyi konuşuyorsun?
Soran+1 yılya tabiki aynı dil dikkat edersen Türkiye Türkçesi dedim Azerbaycan Türkçesiyle şivelerimiz farklı olsada anlıyoruz birbirimizi çok iyi tabiki. dediklerini anladım peki yaş kaç?
Soran+1 yılmeraktan :)).
Soran+1 yılaskere gidiyorum ondan sordum
Soran+1 yılyok agustos-eylül gibi belli olacak abla.
Soran+1 yıltekirdağda oturuyorum.
Soran+1 yılevet istabula 45 dk uzaklıktayız. inşallah güneydoguda yaparım :))
Soran+1 yılsavaşmak değil çatışmak karşımızda ülke yok terör örgütü var ayrıca evet.
- +1 yıl
Her iki tarafından ortak bir uzlaşma noktasına varmak için barış ve danışma merkezleri yaratılsa nasıl olur acaba? Dağa çıkan gencleri işle, ekonomi ile, farklı aktivelerle ve ya eğitimle temin etme yönünde bir projeye yapılsa, uyğulansa, şikayetleri, dertleri neymiş dinlenilse nasıl olur? Ben mesela kendi vatandaşıma silah doğrultmakdansa bir masa arkasında onunla anlaşmaya çalışırım. Bu dediğim her iki taraf için geçerlidir
Soran+1 yılülke istiyorlar adamların dedikleri bu nasıl masaya oturucan?
- +1 yıl
Niye ülke istiyorlar? Neden savaşıyorlar? Sebebsiz olamaz tüm bunlar. Bir günün değil, yılların birikmiş kini var insanlarda.
Bu neye benziyor biliyor musun? Ailede başgan babamdı ve sorumluluğumuzu hiç bir türlü üstlenmezdi, problemlerimiz ve isteklerimiz oluncada tamam yaparım diye geçiştirirdi. bir de söz hakkı yok, fikir azaldığı yok, idare hakkı yok, hürriyet yok. Sonda ne oldu? Bıktık ve madem sen yönetmiyorsun çekil biz yönetelim dedik, olmadı. Koltuk verilmez. Biz de bıktık ve kendi isteklerimizin problemimiZin halli için aileden ayrıldık ve parçalandık. Kendi işimizi kendimiz yapar olduk.
Türkiye'de tek kürtlerin değil ki, Türklerin de hakkı yeniliyor, eziliyor. Sadece buna tepki veren kürtler. Tepki şekilleri başka türlü olsa, bekle yapacaz diye geçiştirirler. Onun için beklemiyoruz, bize özgürlüyümüzü verde istediğimiz şekilde yaşayalım diyorlar. Artık bıkmışlar. Ne verilen vaadler tutuluyor, ne sorumluluklar yerine getiriliyor.
Soran+1 yılkürtsün demek
- +1 yıl
Hayır temiz türküm. Kesinlikle. Sadece politik konularda terazinin kefelerinin eğilmemesine dikkat ediyorum. Tarafsız insan olmak taraf tutmakdan daha iyi. Ben her zaman her konuyu araştırırım ve neticelere değil de sebeb ve nedenlere bakarım. Niye sorusu beni hiç bir zaman taraftar tutmadı, orta mövgede kaldım. Her zaman bir , niye, sorusunu ver.
Soran+1 yılpkk haklımı diyorsun peki.
Soran+1 yılnasıl bir düşünceye sahip oldugunu çözemedim.
- +1 yıl
Diplomat olduğum için böyledir. Tecrübeli politolog tarafsız konuşur.
Kürt halkı da Türkiye devletinin öz halkı, eski sakini ve nihayetinde vatandaşı. bir devletin içeriğindeki halklara karşı bölücülüğü doğru bulmuyorum. Halklarda milliyetçilik, ırkçılık, ayrımçılık, dinçilik ve s. devletin bütövlüyüne zarar vere bilecek her bir grup ve örgütleri suçlu bulup, hakk vermiyorum. bir devletin bütövlüğüne zarar vermek cinayettdir. Tabii ki, eğer devlet devletse
Soran+1 yılmilliyetçilik kötüyse neden azerbaycanda yaşamana ragmen Türkiye gündemini iyi biliyorsun? eğer Azerbaycanda Türk Türkiyede Türk oldugu içinse demekki sendede milliyetçilik varki böylesin?
- +1 yıl
Çünki bende bir Türküm, parçalanmış her tarafımı izlerim. Ister Türkiye, ister Iran Azerbaycan'ı, ister Kerkük, isterse de başka Türk devletlerinin gündemini haberlerini. Tabi benim için en başta geleni Türkiye çünki biz Türkleri bir ağacın boy atmış ve uzaklardan gelen köklerine benzetsen, Türkiye bu köklerin vuku bulduğu bir apaçtır. Bu ağacı çok severim ben. Her şeyiyle. İçinde barındırdığı ve özünde dallandırdığı dallarını - türkü, kafkası, çerkezi, lazı kürdüyle ve s. çok severim.
Soran+1 yıltamam işte bu bir milliyetçilik anlayışıdır ben ülkücüyüm turancıyım ve bu dediklerinin hepsini sonuna kadar savunuyorum zaten, ama sen milliyetçilik kötüdür tehlikelidir diyip böyle konuşman çelişkiye düştüğünü ifade etmezmi?
- +1 yıl
Ben de milliyetçiyim, ama benim milliyetçiliğim Hitlerin faşizminden, yehıdilerin siyonizminden, ermenilerin nefretinden, PKK kininden farklı. Ben sadece milletimi severim, çünki kendim de o milletin parçasıyım. Milli medeniyetimi ve kültürümü modernleştirerek yaşamayı severim. Benim milliyetçiliğim başka halkların nefreti üzerinde kurulu değil. Başka milletlerin aşalanması üzerinde yüceltilmemiş. Ben sadece kendi halkımı severim ve başka milletlere de anlayış gösteririm. Ve onlarla anlaşmamazlığın çözülmesini savaşarak değil, danışarak yürütülürse çözülmeceğine inanıyorum. Savaş bir çözüm üsulu değil. bir devletin iki vatandaşının bir birini öldürmesi gurur değil, utanç. Sonda ölen asger de bir insandır, peşmergede. Asger senin gözünde Kahraman, peşmerge onların. Benim gözümde ise her ikisi ölen ve toprağa karışan bir insan. Cennet hülyaları ile insanı şehit adıyla öldüğe göndermek her iki taraf için de katliamdır
Soran+1 yılMüslüman birisi zaten hitler milliyetçiliğini ırk üstünlüğünü savunmaz, çünkü islamda ırkçılıgın yeri yok, ama geçmişte kavmimin yaptıkları 150 devlet 16 imparatorluk kurması kazanılmaz denilen savaşları kazanması, çag açması sed yaptırmasıyla övünürüm Dünyanın en eski milletleri bazında ilk 5 te olmasından ötürü övünürüm. Ama vatanımda topragımda gözü olanın gözünü kör ederim.
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Şu anlık cevabımı şöyle vermek isterdim:
https://hizliresim.com/P3mbbd
Soran+1 yılAynen öyle ben atillanın, oguzun, kürşadın, metenin, timurun, yavuzun, fatihin, sultan alparslanın, AtaTürk'ün torunumuyum ve gurur duyuyorum bununla. AtaTürk benim için ne ise elçibeyde odur ayrıca
- +1 yıl
sen ve ben ne kadar barışçıl olsak ta terörün milleti milliyeti siyasi görüşü yoktur. Her terör örgütü muhakkak bir başka ülkenin taşeronudur. PeKAKA nasıl başka ülkelerin taşeronuysa Libya da Mısır da Suriye de de bizim ülkenin finanse ettiği bölücü terör örgütleri var. Ortadoğuyu zulm ettiren Tayip ve çetesinin finanse ettiği terörist gruplar var
+1 yılbiz hakkarideyiz ve her gün bir operasyon yapıyoruz
126 Yorumla
Soran+1 yılne operasyonu :)).
- +1 yıl
açıklanmaması gereken operasyon
Soran+1 yılmanita operasyonumu diyicemde oralardaki erkeklere bakmazsınız :DD.
- +1 yıl
bakılıcak erkek yok :D
Soran+1 yıldiyom ya işte erkek operasyonunada çıkmazsınız çünkü begenmezsiniz :))) ne operasyonu bu peki :):).
- +1 yıl
bunu size açıklayamam
Soran+1 yılaskeri personelde görevlimisiniz?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılaraziye çok çıktınmı :))).
- +1 yıl
Sayılir
Soran+1 yılkeşke seninle birlikte araziye çıkma şansım olsaydı zaman iyi geçerdi :DD.
- +1 yıl
Senin icin iyi olacagini sanmam
Soran+1 yılniye sanmazsın :))) çantanı taşırım kötü mi :).
- +1 yıl
Canta?
Soran+1 yıloperasyona çıkınca sırt çantası taşıyorlar ya :).
- +1 yıl
Filim izlemeye devam et bizde canta tasinmiyo
Soran+1 yılnasıl peki aç susuz mu göreve çıkıyonuz.
- +1 yıl
Sadece bir kiside var
Soran+1 yılhepiniz kızmısınız peki?
- +1 yıl
Hayir tabiki
Soran+1 yılkaç kız var?
- +1 yıl
Sen gimsin be
- +1 yıl
3 kiz
- +1 yıl
bu gerizekalı daha 17 yaşında sıpanın birisi. Ama ben bana özelden yazdıklarıyla alakalı genelkurmay başkanlığına şikayet maili yolladım az önce kaydettim herşeyi. Operasyonmuş da açıklanamazmış ta. AMa bana terörcüyüm ajanım ve de keskin nişancıyım diyor. Sığır kendisini suriye de sandı sniper olduğunu iddia ediyor allahın malı :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
şefim terörist her yerde önce bunu bil... diyarbakırda terörist genelde dağlık kesinlerdedir merkezlerinde yoktur... hakkari full pkkcıdır genelde... sonra şırnak yani sınırlarda daha yaygındır...
123 Yorumla
Soran+1 yılhım..
Soran+1 yılevet askere gidiyorum agustos/eylül gibi. tunceli nasıl peki?
Soran+1 yıldaha hiçbişey belli değilki muayene bile olmadım.
Soran+1 yılben şırnak ve tunceliye düşmek çok istiyorum oralarda askerlik yapmak istiyorum.
- +1 yıl
ah şefim ben nie buraya egeldim die vuracan kafana da iş işten geçmiş olcak... bazen günlerce yo yürüyeceksin eğer geri hizmette olmassan botu çıkardığında çorabını çıkardığın zaman ayağının derisi çoraabına yapışacak... hele yolyürürken çatışma çıksada dinleksek az diyeceksin... o kursunlar kulağının 5 cm yaından geçerken fırına ekmek almaya gittiğinde yüzüne vuran sıcaklık gibi kursunun sıcağını ve rüzgarını hisssedeceksin... maceracı olma derim bence...
Soran+1 yılne güzel işte, yaşamak görmek süpper bişey, inşallah aynı dediklerini yaşarım bu vatan için can feda. bir anımız olur hiç olmazsa.
Soran+1 yıloradaki halka zaten güven olmaz bunu herkes biliyor. Komando oldummu nasıl komutanlar çıkartmyacak göreve?
- +1 yıl
şefim terörist karsı dağdadır komutan seni diğer dağın eteklerinde yatırır kaldırır... bizim devletimiz göz yumuyor pkk ya yoksa pkk 1 ayda biter... git gör biz salağız bize 2 vatan namustur edebiyatı yaptırınca kendimizi bşey sanarız... halbuki olay vatanla ilgili değil... karadenizliyim kürt değilim bu arada aklında öyle geçmesin... inan bana senden başka kimse vatanını sevdiinden orda değil... kıdem tazminatlarını, görev harcirah paralarını bir duysan subayların... doğuya kapak atasın gelir...
Soran+1 yılne yapalım peki askere gitmeyelimmi diyorsun?
Soran+1 yılo gitmesin bu gitmesin kim gidecek peki? düşüncen çok saçma kimsede düşünceni benimsemez.
- +1 yıl
benimsemesin... benim kanaatim bu ben kaç arkadasımın ölüsünü tasıdım elimle... vuran teröristi bulduk savcılığa sevk ettiler iyi hal yasası pişmalıktı oydu buydu saldılar... iran gibi kafasını kopartmayacaksan savaşmanın manası yok. dostum... her gün maaşını hesaplayan adama ben sadakatimi sunsam ne olur?
Soran+1 yılo konuda haklısın iktidarın adi şerefsizliği o
Soran+1 yılöylede kardeş kürtler sayesinde pkknın siyasi kolu bdp 9-10 il aldı Türkler bölge için pkklı demesinler ne desinler.
+1 yılDiyarbakır Şırnak ve Tunceli sıralamalı Diyarbakır da yaptım askerliği
115 Yorumla
Soran+1 yılhakkari kadar var mı diyarbakır?
- +1 yıl
Hakkariyi tam bilmiyorum o yüzden kıyaslayamam ama ana merkezdir diyarbakır
Soran+1 yılbenim demek istediğim hani pkknın daglarda askerle çatışması anlamında en çok olay yaşanan 3 il neresiydi diye. anladım ama.
- +1 yıl
Operasyonlar bu illerde oluyor ama askerler geri planda çoğunlukla özel harekat timleri çıkıyor
Soran+1 yılpeki bişey sorucam tunceli neredeyse iç anadoluda sayılır nasıl pkk orada barınıyor? d. bakır hakkari şırnak sınır yerler oraları anlarımda tuncelide nasıl bu kadar olay oluyor peki?
- +1 yıl
Oranın halkı bu işlere meyilli demek ki kanka halk isterse olur istemezse olmaz mesela Diyarbakır da bazı ilçelerde adları bile geçmiyor çünkü halk karşı
Soran+1 yılistemeyen ilçeler kürt mü?
- +1 yıl
İlla ki tam olarak bilmemekle beraber
Soran+1 yılsen hangi ilçede askerlik yaptın d. bakırın. Benim abim hakkari çukurcada yaptı babam yanına gitti diyorki sadece güneşi görüyorsun yukarıda.
- +1 yıl
Lice
Soran+1 yılkulp nasıl peki?
- +1 yıl
Pek bir olay duymadım kulpta
Soran+1 yılben agustos/eylül gibi askere gidicem inşallah şırnak ya da tunceliye düşerim :)).
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yıleyvallah sagol kardeşim.
+1 yıldiyarbakır, tunceli, şırnak, mardin, hakkari,
aslında kısacası doğu anadolu ve güney doğu anadolu24 Yorumla
Soran+1 yıldogu anadolu illerinde Türk ve milliyetçi iller var kardeşimn.
- +1 yıl
evet var %20 si milliyetçiyse %80 i pekeke (:
Soran+1 yılyok kardeşim elazıg, erzurum, kars, erzincan, ıgdır, malatya, antep mhpli ülkücü iller karsta 1. parti mhp diğer illerde ikinci parti erzincanda 5 ilçeyi mhp aldı mesela.
- +1 yıl
evet oralar hariç oraları unuttum ;)
aslında aklıma gelenleri yazayım o zaman
diyarbakır, muş, bitlis, hakkari, şırnak, tunceli, van, vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılterörle mücadelede 2 yıl görev aldım güneydoğuda komando birliği gezici tim çavuşu olarak, güneydoğuda 11 tane iç güvenlik ili var, iç güvenlik törer eylemlerinin yoğun olduğu iller, bunlardan en sıkıntılı üç il sırayla
Diyarbakır lice
hakkari çukurca
Şırnak gabar kato namaz dağı üçgeni119 Yorumla
Soran+1 yıltunceli peki?
Cevap sahibi+1 yıltunceli hozat sarıyayla bölgesi de sıkıntı, mardin dar geçitte sıkıntı, siirt dinazor sırtlarıda sıkıntı, bu üçü kadar değil ama
Soran+1 yılhımm anladım
Cevap sahibi+1 yıliki bölgeden görev fotograflarımdan paylaşayım
https://i.hizliresim.com/krmdg7.jpg diyarbalır lice sülün tepe
https://i.hizliresim.com/A2Wrg7.jpg Şırnak gabar
Cevap sahibi+1 yılbirçok onur kırıcı olayda yaşasak oralarda, yinede güzeldi :)
Soran+1 yılbuda halaoğlunun tunceli fotoları https://fbcdn-sphotos-f-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10411299_890536757642425_4168255702155546441_n. jpg https://fbcdn-sphotos-b-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10277588_890536100975824_2325794374300662551_n. jpg https://fbcdn-sphotos-g-a. akamaihd. net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/993814_784527064910702_1437727352_n. jpg https://fbcdn-sphotos-a-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/1236048_590401767689432_1009172573_n. jpg nasıl iyi arazisi tuncelinin?
Soran+1 yılçok karışık olmuş tekrar atıyorum https://fbcdn-sphotos-f-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10411299_890536757642425_4168255702155546441_n. jpg https://fbcdn-sphotos-b-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10277588_890536100975824_2325794374300662551_n. jpg https://fbcdn-sphotos-a-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/1236048_590401767689432_1009172573_n. jpg https://fbcdn-sphotos-g-a. akamaihd. net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/993814_784527064910702_1437727352_n. jpg https://scontent-a-ams. xx. fbcdn. net/hphotos-xap1/t1.0-9/1545126_784527068244035_1648481263_n. jpg nasıl arazisi saglam mı sana göre tuncelinin?
Soran+1 yıltek tek atıcam ya olmuyor böyle https://scontent-a-ams. xx. fbcdn. net/hphotos-xap1/t1.0-9/1545126_784527068244035_1648481263_n. jpg
Soran+1 yılhttps://fbcdn-sphotos-g-a. akamaihd. net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/993814_784527064910702_1437727352_n. jpg
Soran+1 yılhttps://fbcdn-sphotos-a-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/1236048_590401767689432_1009172573_n. jpg
Soran+1 yılhttps://fbcdn-sphotos-f-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10411299_890536757642425_4168255702155546441_n. jpg
Soran+1 yılkusura bakma doldurdum sayfanı ama merak işte özür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılyok kardeş istersen destan yaz no problem ama kopyaladım linkleri açamadım vallahi
Soran+1 yılama usta fena attıgın fotolar licenin arazisi efsane bir arazi çok fena
Cevap sahibi+1 yıltapantepe üst bölgesinde konuşlu komando timiydik, uzak pusulara cıkıyoduk, keklik tepe sülün tele kel tepe, sıkıntılı bölgelerdi, bu fotoğrafı çekindiğim sülüntepede özel harekat helikopterini düşürdü teröristler
Soran+1 yılkaç defa çatışmaya girdin peki usta?
Cevap sahibi+1 yıluygulama ve cıktıgımız operasyonlar gün aşırıydı neredeyse, alınan görüntülere verilen kordonatlara yapılan atışlarda epey oldu, sıcak temas 1 defa sağladık,1 teymen şehit,4 köpek leşi
Soran+1 yılhımmm anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 değil 4 şehir var pkk nın kendi şehri gibi halkı d bakır batman şırnak hakkari devlet bu şehirleri ne yapsa da bunlar pkk ı savunmaya deva medicek
13 Yorumla
Soran+1 yıltunceli peki?
Cevap sahibi+1 yılaskeri operasyon olarak değil halk olarak diorum tucelide 2 vekil de chp nin yani biraz ilgi gösterilse şehir pkk ı savunmaz ama bu 4 şehir için çok gec gibi pkk ne yapsa da savunuyolar oy yüzde 60 üstü hepsinde
Soran+1 yılbenim sorum askerin daglarda pkklı teröristler çatıştıgı iller anlamındaydı
+1 yılBizzat tecrübelerimden yola cikarak söylüyorum bingöl tunceli ve hakkari sirnakta eklenebilir
112 Yorumla
Soran+1 yıltecrübelerim derken oralarda görev yaptınız mı?
- +1 yıl
Ben değil abim yapti
Soran+1 yılnerede yaptı?
- +1 yıl
Bingöl
Soran+1 yılbingölde sakat yermiş evet ama ben tunceli ve şırnaga düşmek istiyorum inşallah düşücemde
- +1 yıl
Buradan konuşmak kolay koçum oraya gidince de kaçmaya yer ararsin kolay değil bir isler heran ölüm ensende hem catisma artik özel timlerin elinde er pek yok
Soran+1 yılkorksam gitmek istemem, hiçbir Türküm diyen kimsede korkmaz.
- +1 yıl
Aferim koçum
Soran+1 yılkoçlu filan konuşma
- +1 yıl
Tamam koç
Soran+1 yıladam ol agzını topla bak.
- +1 yıl
Tamam abi aman dur kizma
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyarbakır buyukşehirdir, partizan ağırlıklıdır. Hakkari, Tunceli, Bingöl.
110 Yorumla
Soran+1 yılbingölde çok sakat değilmi.
Cevap sahibi+1 yılEn büyük çaplı eylemlerin çoğu bingolde. Elbette sakat.
Soran+1 yılhımmm oranında gideri var evet şırnak peki hakkari tunceli bingöl kadar sakat değilmi onu yazmamışsın?
Cevap sahibi+1 yılİki donemdir akp Bingöl. şu an sallasan Bingöl civarını kafadan 2-3bin pkklı düşer. İlçeler diken üstünde.
Soran+1 yılpeki tunceli mi bingöl mü daha kötü?
Cevap sahibi+1 yılşu an gözle görülür problem yok ikisinde de. Geçmişe bakarsak Tunceli derim.
Soran+1 yılsiz nerde askerlik yaptınız peki?
Cevap sahibi+1 yılYapmadım henüz, kuzenim bingolde yaşıyor iş yuzunden.
Soran+1 yılhım nladım
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Trabzon, Erzurum, Elazığ.
214 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))) dalgamı geçiyorsun kardeşim buralarda pkklıyım diyemezsin öldürürler adamı :)).
Soran+1 yılvalla benim bildiğim acayip milliyetçi iller oralar elazıgda bdp il binası bile yokmuş :))).
Soran+1 yılpkk bunun artmasına sebeb olmadımı peki? bu arada bu illerde bulundunmu?
Soran+1 yılhımmm anladım. nerelisiniz peki siz?
Soran+1 yılanladımda merak ettim memleketinizi söylermisiniz :)?
Soran+1 yıltahmin ediyorum ozaman trabzonlusun çünkü erzurum ve elazıg milliyetçi/muhafazakar illerdir trabzondan ise solcu çıkar baya :)) neyse fazla soru sordum kusura bakma
Soran+1 yılgörüşürüz.
güneydoğu işte Alparslan türkeş bunların soyunu kazırdı da fırsat olmadı şimdi sokak itleri gibi üşüştüler
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisi farklı...
en çok barındıkları yerler mersin, izmir, İstanbul gibi büyük iller...
en çok eylem yaptıkları yerleri bilmiyorum...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidebildiniz mi askere neresi geldi? Çok merak ettim
00 Yorumladiyarbarkıda askerlik yaptım 1. diyarbakır-tunceli-hakkeri
10 Yorumla
+1 yılDiyarbakır, Hakkari, Şırnak
22 Yorumla
Soran+1 yılhımm
- +1 yıl
2014 belediye seçimleri haritasından daha rahat görebilirsin bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılvatanı görevimi şırnakta yaptım geneli iyi insanlardır ben eskişehirliyim böyle iyi insanalr görmedim
10 YorumlaHakkari tunceli sirnak ama İstanbul'da da var baya
11 Yorumla
Soran+1 yıldaglarında çatışma anlamında dedim yoksa en çok İstanbul'da pkklı vardır :).
+1 yılBizim Doğu Tarafı Kars Değilde Şırnak Sivas Hakkari Diyarbakır Van Mardin Batman Tunceli Şerefsizler Bitmiyor Ki Am. q Çocukları
18 Yorumla
Soran+1 yılkars'ı saymıyoruzki zaten kars erzurum elazıg erzincan ıgdır malatya antep vs.
- +1 yıl
Oralardada Var Kardeşim Bilmiyosunuz İşte Oralardada Var Hatta Bazı Dükkanlarda Kürdistan Bayrağı Bile Var Benim Baba Karslı
Soran+1 yılkarsta mhp 1. parti ama
- +1 yıl
Olabilir :)
Soran+1 yılsen azerimisin.
- +1 yıl
Ana Tarafı Azeri Azerbaycanda Çok Kaldığım İçin Öyle Oluyor
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Birisi Dislike Vermiş Sanırım ACaba Kim Verdi :)
+1 yıldiyarbakır hakkari tunceli
118 Yorumla
Soran+1 yıld. bakır şırnak kadar var mı?
- +1 yıl
eveet diyarbakır çok kalabalık
Soran+1 yılbenim dediğim askerle pkklı teröristlerin daglarda en çok çatıştıgı iller en çok şehit verdiğimiz iller anlamındaydı halk anlamında değildi
- +1 yıl
diyarbakırda işte askerligimi orda yaptım gözümün önünde kaç tane arkadaşım öldü
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanları cenneti olsun çok üzüldüm.
- +1 yıl
amin
- +1 yıl
bende kendime gelemedim daha
Soran+1 yılneresindeydi peki d. bakırın.
- +1 yıl
bismil askerlik şubesi
Soran+1 yılhımm. bende tunceli ve şırnağa düşmeyi çok istiyorum hakkaride olabilir inşallah oralara düşerim.
- +1 yıl
bence hiç oralara düşmeye çalışma
- +1 yıl
acemi birliginde göndermezler daglara bide
Soran+1 yıltamamda acemi birlikte sonra işte usta birliğine oraları düşmeyi çok istiyorum dagları görmek, çatışmaları yaşamak operasyonlara çıkmak için.
- +1 yıl
özele gel birşey anlatcam istiyorsan
Soran+1 yılsen gizlen anlat işte kardeşim?
- +1 yıl
özele gel tüyo verim gideceksen
Soran+1 yılburdan söyle arkadaşım lütfen rica ediyorum, kimseyi eklemem ben hep gizli soru sorarım
- +1 yıl
ekleme degil mesaja 2 yorum yazcam buraya yazmam anlarlar kim oldugumu
Diyarbakir Sirnak Hakkari
03 Yorumla
Soran+1 yıltunceli kadar var mı d. bakır?
Soran+1 yılben daglarda askerle teröristlerin en çok çatıştıgı iller anlamında sormuştum ama anladım.
Tunceli - Şırnak - Hakkari
10 YorumlaKürtlerin yoğun yaşadığı yerler. Diyarbakır, Hakkari, van diyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılşırnak tunceli;?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şırnak, hakkari, diyarbakır.
00 Yorumla
+1 yılDiyarbakır, şırnak, hakkari.
11 Yorumla
Soran+1 yılhımm
+1 yılHakkari Şırnak Siirt
19 Yorumla
Soran+1 yılsiirtte çatışma çıkmıyorki.
- +1 yıl
Çıkmaması Yok anlamına Gelmez Daha yogun var Hatta.
Soran+1 yılTunceli d. bakır bingöl daha kötü siirtten bildiğim. hatta uzmanerbaş görev yapmış akrabalarım tunceli hakkari ile birlikte en pis yer diyorlardı.
- +1 yıl
Şırnak ta Sivil olarak dolasıyorlar.
Soran+1 yılŞırnak öyledir dogrudur. Bende İnşallah şırnak, tunceli ya da hakkariye düşerim, okadar istiyorumki oralarda askerlik yapmayı anlatamam.
- +1 yıl
Hayallerimden biri benimde İnşallah düşeriz Noldu La goruscenmi onlarla :)
Soran+1 yılçok çatışmaya girmek istiyorum, en pis yerlere düşmek istiyorum daglarda gezmek istiyorum acayip istiyorum hemde :))) senin siirt aklına nerden geldi bu arada :)).
- +1 yıl
Siirt Öenmli Rol oynuyor Oralarda Eylemin Başkenti :)
Soran+1 yılyok ya kardeş hakkari şırnak tunceli çok daha fenalar :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılşırnak hakkari tunceli
10 Yorumla
+1 yıldersim amed colemerg
012 Yorumla
Soran+1 yıltunceliyi neden ilk yazdın?
- +1 yıl
dersim üs bölgelerinden yani dağlarda yoğun gerilla faaliyeti var bu zaten bilinen birşey
Soran+1 yıltunceli mi daha kötü siirt ve şırnak mı peki?
- +1 yıl
bence Ankara İstanbul daha kötü. iyi insanlar kürt coğrafyasında güvende
Soran+1 yıltamamda son soruma cevabınız?
- +1 yıl
gerilla faaliyeti bu üçünden en yoğun dersimde
Soran+1 yılpeki niye pkkyı destekliyorsun?
- +1 yıl
ulus devlet modeli doğru bir model değil
Soran+1 yılgüneydoguya kürt devleti kurulsa batıdan kaç kürt gider peki sence?
- +1 yıl
mesele kürt devleti değil sömürü ve türkleştirme düzeninin ortadan kalkması. isteyen gider istemeyen gitmez
Soran+1 yılöyle bişey mi var hem devlet isteyeceksin hem isteyen gider isteyen gitmez diyeceksin?
- +1 yıl
herkes özgür
meclis.
10 YorumlaTunceli li olmasan inancam size
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlamadım
Soran+1 yılorayı bilmiyorumda kardeş uzmanerbaş olarak görev yapan akrabalarım var hepsi hakkari tunceli en çok çatışmanın yaşandıgı iller diyorlar sonrada şırnak diyorlar, hatta bir akrabam tuncelide görev yaptı diyorki ovacık-pülümür-tunceli arasında çatışmanın olmadıgı gün yokmuş ali bogazı varmış giremiyorlarmış.
Soran+1 yılhımm anladım dogru diyorsun. ben agustos/eylül gibi askere gidicem inş ya şırnak ya da tunceliye düşerim çok istiyorum oralara gitmeyi. sen tuncelinin hangi ilçesinde oturuyorsun?
Soran+1 yıleyvallah kardeşim sagol Allah razı olsun peki d. bakırda çatışmaya filan girdinmi peki? tuncelide ovacık püümür nasıl çok daglık mı bu arada?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiyarbakır tunceli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdana ve Mersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılikiside mhpli ülkücü iller :)).
Cevap sahibi+1 yılAhaha aynen, dalgasına yazdım :)
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Pkk terör örgütünün en çok barındığı, eylem yaptığı 3 il neresidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler