Aile & Toplum Garibanın yüzü güler mi? Be5found Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet yıkıklar yorumlarınızı da alalım Güler 🚬 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Garibanın yüzü güler mi? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bu dünyada gülmediği kesin. 1 0 Yorumla
whoissomebody Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yakarsa dünyayı garipler yakar 0 3 Yorumla Be5found +1 yıl Acılara yürüyor korkmuyorum Yorumla whoissomebody +1 yıl Korkmalısın Yorumla Be5found +1 yıl Ama sen başka bir kollardaaa Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu sistem de biraz zor 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Gulmez, o kafayla gulmez. 0 3 Yorumla Be5found +1 yıl Acılara yürüyor korkmuyorum cennetten çiçek mi topluyorum ama sen başka bir kollardaaa Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bahcelerde maydanoz Gel bize bazı bazı Yorumla Be5found +1 yıl Off off 🥃🚬 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Gülmez be 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Gülmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu dünyada gülmediği kesin.
Garibanda yüz mü kaldı awk.
Yakarsa dünyayı garipler yakar
Acılara yürüyor korkmuyorum
Korkmalısın
Ama sen başka bir kollardaaa
Bu sistem de biraz zor
Gulmez, o kafayla gulmez.
Acılara yürüyor korkmuyorum cennetten çiçek mi topluyorum ama sen başka bir kollardaaa
Bahcelerde maydanoz
Gel bize bazı bazı
Off off 🥃🚬
Şükür ediceksin her daima.
yokk
Komedi filmi izledin
Bakalım belki görmedim ki
Gülmez be
Gülmez
Ben hiç gulmedim