millet manyak mıdır nedir bilemedim. Bazı kişilerle bir iki konuşma dışında hatta hiç konuşmam etmem. 158 boyunda 69 'um. Şişmanım buna bişey demiyorum da bu beni alakadar eder elalemi değil. Biri Gider eski arkadaşımın babası hiç tanımam konuşmam bile 1 2 görme dışında tanımamda anneme diyor ki kızın hala şişman mı? bugünde anneme bakkal kızın çok şişman çok besliyorsunuz heralde diyor. Manyaklar mı nedir? Yazında bir işte çalışıyordum ikram verdiler aldım. ordan bir kız sende yapıca şişmansın. Götürüyorsun durmadan dedi. Derslerde zorlanıyorum uğraşıyorum babam dersahaneye gönderdi doğru ama temel yok bende anadolu olsada meslekten farksız olunca öyle oluyor. Babam deneme sonucumu sordu.210 dedim. OOOO Senden bir halt olmaz diyor. Hemen
Bende özgüvensiz biriyim. Bu durumlardan çok etkileniyorum. Ne yapmalyım?
Bende özgüvensiz biriyim. Bu durumlardan çok etkileniyorum. Ne yapmalyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar. Nasihat vermek tarzım değil ama bir iki tavsiye verebilirim. Beğendiğinizi alır çantanıza atarsınız.
Öncelikle hiçbir insan herkesi memnun edemez ve kendini beğendiremez
Kısacası dışarıdaki insanların iyi ve kötü yorumlarına göre yaşamınızı belirlemeye çalışırsanız her rüzgarda yolunu değiştiren bir tekne gibi oradan oraya savrulursunuz.
Örneğin top modeller gibi fiziğiniz olsa size "sıska " "havalı" veya "rüküş" gibi şeylerde söyleyenler olacaktır. Çok çalışkansanız "inek", birkaç zayıfı olan bir öğrenciyseniz "tembel" olursunuz. Dışarı çıkıp eğlenmeyi seviyorsanız "serseri" evde oturuyorsanız "ev kuşu" olursunuz.
Kısacası herkesin size "aferin süper insanmış" dediği bir yaşam olmayacak zaten kimsenin de yok.
Benim tavsiyem mutluluğu başka insanların yorumlarında aramak kendi yorumlarınızda arayın. Kendinizi şımartın. Yaptıklarınızı övün. Sürekli faydalı ve güzel işler üretmeye çalışın. Siz başkaları gibi olmayın ve insanları oldukları gibi kabul edip onların güzel yönlerini cömertçe övün. Bol bol teşekkür edin. Şükredin.
Kısacası başkalarının "beğeni ve likeları" peşinde koşmak yerine kendiniz kendinizi sevin.
Çok klasik bir cevap gibi oldu ama gerçekten de işe yarıyor. Kendimden biliyorum.
Sevgilerimle.