merhaba ben 21yasinda bir bayanım askılı tisortler kisa elbeler ve kisa etekler giymeyi seviyorum ama fazla kisa ve fazla acik giymiyorum ailem kucuk cocukmusum gibi beni azarlayip bagiriyorlar gururum cok inciniyor. neredeyse butun kiyafetlerimi aticaklar veya yirticaklar diye bazamin altina koyup gece ustunde uyuyorum cunku onceden de taytlarimi attilar hatta normal pijamami bile attilar surekli bana kisa giyme fahise derler sana kisa giyme bacım derler kisa giyme bizi rezil etme diyorlar istedigim gibi giyinemiyorum suradan bakkala vb yakin yerlere gidicekken bile izin vermiyorlar uzerine azarlayip uzerinede günahini anlatiyorlar hicbir sozlerine karsi gelmiyorum ama istedigim gibi giyinemiyorum cok seyrek giyebiliyorum o da firsat buldukca disari cikicakken etmedigi laflari birakmayip butun gunumu mahvediyorlar aileme karsi sesimi hic cikarmadim ama biktim ne yapmaliyim zaten hastaligim var ve tedavi ilaclar derken yiprandim. 😢
kisa giyinmem benim bacım olmam veya fahise olmam anlamina gelmez
kisa giyinmem karsi tarafa beni sozel veya fiziksel taciz edebilme hakkinida vermis olmama gelmez.
tek istedigim istedigim gibi giyinebilmek buyuzden bu konuda istedigim gibi bir hayati yasayamiyorum. Lütfen asaglayici ve argo, kufur vb. yorumlar yapmayin
kisa giyinmem benim bacım olmam veya fahise olmam anlamina gelmez
kisa giyinmem karsi tarafa beni sozel veya fiziksel taciz edebilme hakkinida vermis olmama gelmez.
tek istedigim istedigim gibi giyinebilmek buyuzden bu konuda istedigim gibi bir hayati yasayamiyorum. Lütfen asaglayici ve argo, kufur vb. yorumlar yapmayin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer