Aile & Toplum Doğduğun aya göre lakabın ne? KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Başı dik şahaşerim😎😂#King is back general# 😎 😎 😎 Güncellemeler+1 yıl Isıssı Güncellemeler+1 yıl Sjsjs Doğduğun aya göre lakabın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl İçinden en güzelini seçem. Kim bilecek doğru mu değil mi ( : 2 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Kim bilir sjsjw Yorumla
Twettyy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seninde bu soruların olmasa eğlencesi yok bu sitenin. Saygıdeğer nutella😂😂 2 4 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Valla mı la kaşık getir bana 😂 Yorumla Twettyy00 +1 yıl Saygıdeğer bir nutellayım ben ona göre konuş😂 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Sen sarı civcivsin 😂😂😂 Yorumla Twettyy00 +1 yıl General civcivim artık Yorumla
AkuYoh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sıcakkanlı Başkan iyisin öğrendin doğum günümü de 😂 adresi veriyim knk hediye alırsın. 1 6 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl İyi bişey yaptığımı yeniden farkına vardım ne yollayım pampa ne istersin 😂 Yorumla AkuYoh +1 yıl sarı torba gönder knk Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Ne alaka mk 😂 Yorumla AkuYoh +1 yıl faşistleri asacağım paketleyip TSK teslim ederim. Yorumla AkuYoh +1 yıl kıl olduğum iki kişi var sen bol bol gönder. Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Söyle bakim yardımcı olalım Yorumla
edylinex Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Vatansever TürkAncak bu kadar iyi denk gelebilirdi 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Sana göre ayarladım kanka 😎😂 Yorumla
fouryou06 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Burada bile mükemmelliyetçi yönüme değinilmiş. Ben ne yapabilirim kusursuzsam ☺️ 1 0 Yorumla
Bombolokok Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Fedakar aslan mı 🦁😅😅 2 4 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Dişi aslan 😂 Yorumla Bombolokok +1 yıl Bu daha iyi olurmuş 😅 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Tuttuğumu koparırım diyorsun yani 😂 Yorumla Bombolokok +1 yıl Genelde evet😅 Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kusursuz, eşsiz insan 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl 😎😎😎🤣🤣🤣 Yorumla
Grikentli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Azimli reis ne ya 😂😂😂 1 4 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Azimle sıçan taşı derlermiş reis 😂 Yorumla Grikentli +1 yıl Azimli sıçan o bro😀😀 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Aynı şey pampa 😂😂😂 Yorumla Grikentli +1 yıl Öyle olsun 😂😂 sen nerenin generalisin😀 Yorumla
BaBaYAGGAvol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Düşünceli pars çıktı pars ne a.. 1 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Pars kedi türü pampa 😂 Yorumla BaBaYAGGAvol2 +1 yıl Vay hammuğa Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl şahane eşsiz insan 😎 şaşırmadım tabi ki 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Woww 😂😂😂 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. Fedakar Türk diyor ama.;) 1 0 Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Akıllı kurt sjsnjdj 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl 🐺 Atıl kurt 😂 Yorumla
Asenawoolf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Akıllı Reis 1 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Reisi cumhur Yorumla Asenawoolf +1 yıl ☹☹ Yorumla
Melisaaax Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fedakar Nutellaa😂😂 1 3 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Nutella ortalıkta görünmüyor 🙄 Yorumla Melisaaax +1 yıl Baska bir dunyada Yorumla KüçükGeneral +1 yıl İyi bakalım 🤣 Yorumla
_KayıpKromozom Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Kusursuz parsmışım 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Kuyruğun var ama 🤣 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Romansı pars mış 1 3 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Sende de roman tipi var he tak bakim oyna yandan yandan sjsjsj Yorumla kararrveremedimm +1 yıl 😁😁 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Şahane gezgin 1 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Fazla gezme bir yerde takılırsın 🤣 Yorumla Sorucannn +1 yıl Korona var gezemiom zati :/ Yorumla
Ffüsun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vatansever reis 😂😂 1 3 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Reis vur de vuralım 😂😂😂 Yorumla Ffüsun +1 yıl Öyle oldu biraz Yorumla KüçükGeneral +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızıl-Düşler Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl ıyy iyicene facebook olayı dönüyor sitede 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl O yeni gelenler varmış aramızda sen sus bakim 😂 Yorumla
Odysseyy_ Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Başı dik şaheser 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl 😉 Bendensin Yorumla
____e____ Takip Et Yoda Yaş: 125 +1 yıl Merhametli Reis. 1 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Yüzde 50 bile yoktur sende merhamet 😂 Yorumla ____e____ +1 yıl Ne güzel de tanıyosun beni 😏 Yorumla
KoRKuSuz21 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cömert reis vay be 1 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl İbanı atıyorum bana 100 lira gönder 😂 Yorumla KoRKuSuz21 +1 yıl : ) Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sıcakkanlı şaheser 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Gururlu vatansever. 1 0 Yorumla
0_oㅤㅤ Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl at kafasıymış lakabım 1 3 Yorumla Bibakıpgidiyore +1 yıl @KüçükGeneral ahahah Yorumla Bibakıpgidiyore +1 yıl Hahahahahhaahha Yorumla Bibakıpgidiyore +1 yıl Ahahhahahhahaha Yorumla
Sevdisandım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Başı dik😂 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Kafası kuma gömülü deve kuşu kalk 😎😎🤣 Yorumla
yokyokyokki Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Cesur Kurt... sdfsdf 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Atıl kurt 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İçinden en güzelini seçem. Kim bilecek doğru mu değil mi ( :
Kim bilir sjsjw
Seninde bu soruların olmasa eğlencesi yok bu sitenin. Saygıdeğer nutella😂😂
Valla mı la kaşık getir bana 😂
Saygıdeğer bir nutellayım ben ona göre konuş😂
Sen sarı civcivsin 😂😂😂
General civcivim artık
Sıcakkanlı Başkan iyisin öğrendin doğum günümü de 😂 adresi veriyim knk hediye alırsın.
İyi bişey yaptığımı yeniden farkına vardım ne yollayım pampa ne istersin 😂
sarı torba gönder knk
Ne alaka mk 😂
faşistleri asacağım paketleyip TSK teslim ederim.
kıl olduğum iki kişi var sen bol bol gönder.
Söyle bakim yardımcı olalım
Vatansever Türk
Ancak bu kadar iyi denk gelebilirdi
Sana göre ayarladım kanka 😎😂
Burada bile mükemmelliyetçi yönüme değinilmiş. Ben ne yapabilirim kusursuzsam ☺️
Fedakar aslan mı 🦁😅😅
Dişi aslan 😂
Bu daha iyi olurmuş 😅
Tuttuğumu koparırım diyorsun yani 😂
Genelde evet😅
Kusursuz, eşsiz insan
😎😎😎🤣🤣🤣
Azimli reis ne ya 😂😂😂
Azimle sıçan taşı derlermiş reis 😂
Azimli sıçan o bro😀😀
Aynı şey pampa 😂😂😂
Öyle olsun 😂😂 sen nerenin generalisin😀