Arkadaşlar ben eş cinselim fakat ibadet etmek istiyorum Cuma namazına giderim her hafta, bir ara beş vakit namaz kılmışlığım oldu Ramazanda mutlaka oruç tutarım ve bu Ramazanda beş vakit namaza başlamak istiyorum fakat internette biraz takılıyordum Eş cinselliğin günah olduğunu duydum araştırdım fakat istediğim cevabı tam olarak bulamadım gerçekten günahmı, ben şimdi namaz kılamazmıyım elimden birşey gelmiyor çok denedim sırf çevremdekiler şüphelenmesin ve bende eş cinselliği unutayım diye çok kızla denedim, çıkmaya çalıştım fakat hiç birinden zevk alamadım bu halimden kurtulamıyorum ben şimdi günahamı giriyorum sürekli?
Cevabın nedir?
+1 yıleşcinsel olman arkadaşım ibadet edemessin dininin gereklerini yapamassın anlamına gelmez.
sen her zaman yine de müslümansın ölene kadar müslüman olacaksın ve ahirettede ibadetlerinle allaha yakınlığınla sınanacaksın.allah seni ona göre değerlendirecek
günahlarınla sevaplarınla ibadetlerinde değerlendirip seni affedecek tir.
arkadaşım her zaman dininden uzak durma.allaha ne kadar yakın olursan günahlarının affı okadar çok mümkün olur
yanlış anlama eşcinsel olduğunu asla yadırgamıyorum.seni çok iyi anlıyorum.saygım sonsuz size
allah kensisine ibadet edeni sever.kendisine yakın olanları sever bilir her zaman affedicidir04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, çok doğru söylüyorsunuz fakat elimden birşey gelmiyor çok denedim kızlara karşı birşeyler hissedeyim diye olmadı ama sırf tepki çekmemek için bir bayanla evlenip, aile kurucam belki birşeyler hissedebilirim zamanla ayrıca günaha gireceğimi düşünerek namaz kılmıyordum.
- +1 yıl
hepiimiz hünahkarız.namaz kılanlar bile namazdan sonra camii den çıkınca günaha girmez diye bir gerçek yok.ağzımızdan çıkan bir kötü söz bir küfür bir dedikodu bile günahtır
ilişkilerinden dolayı günaha girerim diyerekten de asla ibadetini aksatma.
erkek arkadaşın olabilir bu normal ama içinde kalbinde her zaman allah var olmalı
burada görüyorum her ilişkiyi yaşayıpta allahı hiçe sayanlar çok fazla.ama sen onlar gibi değilsin
Soran+1 yılBenim hiç erkek arkadaşım olmadı dışarıda herkes beni normal bir insan olarak bilir bu huyumu kimseye göstermedim ve göstermeyide hiç düşünmüyorum gerçekten namaza başlayıp Allahtan bana hayırlı bir eş vermesini diliycem belki bir bayanla eş cinsellikten biraz olsun belki uzaklaşabilirim.
- +1 yıl
inşallah arkadaşım.sen yeterki allaha yakın ellerini aç dua et.allah senin kalbini bilir ve görür.allah kalbine göre eş, hayat ve çocuklar nasip etsin.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. İbadeti yapmaya calismalisin. Senin rengin ne olursa olsun. Yaptığın seeye gelince google da livatalik diye araabirsin ki bunun çok kotu olduğunu biliyorum ve dinen çok ağır bisey. Ama Mevlana demis ya ne olursan ol yine gel diye sen de ole yapmalisin. Tabii geri donmeyerek. Yok ben namazimi da kilarim evcilikde oynarım dersen de böyle bir şey kabul edilemez dinde ibadet olarak şaka anlayışı yoktr. Zaten namazla orucla duayla derken bunlar sana güzel gelip eski yasadigin şeylerden pişman olmanı saglarlar. Pişman olursan da gerisi çok trahat gelir.
00 Yorumla
Ne olursa olsun ben artık kurtarılamam ben namaz kılmayayım madem günah gerek yok falan diye düşünme sakın sen ibadetini yap farzları yerine getir yapmaman gerekeni yapma eşcinsellik konusunda da kendine hakim olmaya çalış ama olamıyosan bu yüzden ben günahkarım digerlerine gerek yok deme Allah çok büyük sen yardım iste ona yönel hem affeder hem yardım eder yeter ki iste ve pes etme Allah yardımcın olsun inancını yitirme sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ibadet etmek için büyük bir heyecan ve sevgi var fakat karşıma bu engel çıkıyor bu güne kadar hiç cinsellik yaşamadım ve mantık evliliği yapmayı düşünüyorum bir bayanla evlenip, aile kurucam belki zamanla bu eş cinselliğimden vazgeçebilirim.
Soran+1 yılAma böyle hissettiğim için hep bir huzursuzluk oldu içimde ama ibadetime engel değil dedikleriniz gibi saolun. :)
+1 yılKardeşim escinsellik günahomi değil mi net bir cevap veremiyorum. Ama günah olsa bile onun günahı ayrı. Namaz kılmak ise her kula farzdir. Ister günahkar ol ister baska bisey. Seninde icinden ibadet etmek geliyorsa bu cok güzel birsey. Her nekadar ne gunahin varsa ibadet etmene engel değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok istiyorum ibadet etmeyi sonuçta müslümanım ve dediğin gibi farzdır fakat her kılışımda eş cinsel olduğum için daha fazla günaha girmekten korkuyorum.
- +1 yıl
Eşcinselik zina sayılır ve zinadan daha büyük bir günahı vardır. Çünkü kendi cinsinden birisiyle ilişkiye giriyorsun yukarıda arkadaşın dediği gibi lut kavmi kur'an'da eşcinsel olduğu için helak edilmiştir şeklinde anlatılır. Sen ibadet etmek istiyorsan tövbe et bir daha eşcinselliğe bulaşma. Hayatını İslama göre şekillendir.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
Kardeş, haram işlemek ibadet etmeye engel değildir. O ibadetler, haramlardan kurtarır zaten. Ne olursa olsun sen asla namazını, orucunu bırakma. Ayrıca, bir yabancı kadın ya da erkek fark etmez ilişki yaşamadığın sürece sorun yok. Ancak duvara bile şehvetle bakmak caiz değildir. Normal bir kimse karşı cinse şehvetle bakar ve göz zinası işlemiş olur. Sen de kendi cinsine bakıyorsun ve yine göz zinası işlemiş oluyorsun. Şimdi günah işledin diye ibadetleri bırakmak olur mu? O zaman dünyanda ibadet edecek adam kalmazdı. Ayrıca duygu olarak kendi cinsine ilgi duyabilirsin. Eğer şehvetle bakmıyorsun, şehvetle herhangi bir şey yapmıyorsan, ilişki yaşamıyorsan neden günah olsun?
İbadetlerine sarıl, bol bol dualarını et. Bak en mübarek ay geldi. Bu aylarda da af olmayanın burnu sürtülsün buyuruyor peygamberimiz. O kadar mağfiret dolu bir aydır. Sen de umulur ki ibadetlerin ve duaların ile duygusal değişim yaşayıp karşı cinse ilgi duyarsın...21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun kardeşim hiç kimseyler bir ilişki yaşamadım bugüne kadar 4 veya 5 kızla çıktım denemek amaçlı açıkçası ve bir erkeklede asla çıkmayıi ilişkiye girmeyi düşünmüyorum bir bayanla evlenicem belki zamanla biraz olsun uzaklaşabilirim şu lanet huyumdan.
Cinsel tercihin, görüşlerin, fikirlerin, siyasi kişiliği senin ibadet etmene engel olamaz.Yüce Allah bizi en çıplak halimizle gördü.O bedenimizin altında yatan gerçeğe tüm gerçekliğiyle şahit oldu.Yaratıcımız insanların anlattıklarının aksine bir cezalandırıcı değildir.O hepimizi eşit ama birimizi diğerimizden daha çok sever.Yani beni senden çok seni de benden çok sever.Bu yüzden ben zamanın da şöyle günahlar işledim ve belki de işlemeye devam edeceğim onun huzuruna çıkmaya nasıl cüret ederim diye düşünme.O seni sen olduğun için sevdi.Seni işleyeceğin ve işlediğin günahlarla sevdi.Sen kimsenin canını yakmadığın sürece kimsenin hakkına göz dikmediğin sürece de seni sevmeye ve beklemeye devam edecek.Bu yüzden korku ve endişelerini kenara bırakıp yapmak istediğin ibadetine başla.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu eşcinsel yöneliminden dolayı günah işlenmiş olmazsın. Ancak bunu cinsel ilişkiye dönüştürürsen günaha girersin. İnsan cenabet olmadığı sürece ibadet yapmasına hiç bir şey engel değildir...
İslamın eşcinselliğe bakışını öğrenmek için bu linkleri inceliye bilirsin...
www.islamustundur.com/..._escinsellige_bakisi.html
www.eminesenlikoglu.org/...IN-BILINMEYEN-YUZU.html00 YorumlaBende eşcinselim evet gunah ve cok gzel cinsellik yasamadigin surece gunah sayilmaz erkekle yani dini inancin cok gzl bnde inancliyim oruc falan bnde tutuyorun diger escinseller gbi cnsllk yasamiyorum bn inancli birisiyim sevindim bole dusunmene cunku pek gay yok bole dusunen
13 Yorumla
Soran+1 yılBende senin adına sevindim kardeşim ibadet ettiğin için gerçekten mutl oldum ibadet konusunda eş cinsellikten belki bir bayanla evlenerek kurtulabilirim en azından uzaklaşabilirim belki zamanla.
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. arkadaş lut kavmi sapkınlıklarından dolayı helak edilmiştir. senin bedenin bile bir dişi ile uyumlu iken doğana uygun olan yerine sana uyumsuz olana gitmeni ne bedenin ne dinin kabul eder. ha ama sen ibadetini yap duanı et. gerisi bize değil Allah a kalmıştır.
18 Yorumla- +1 yıl
insanın bedenindeki her yerin görevi işleyişi bellidir. sen zorla başkasına uydurmaya çalışıp bunu da doğaya benzetmeye çalışıyorsan git doğada yaşa. orada " doğana " kelimesi insan doğasından bahsediyor. neyse sen daha okuduğunu bile anlamıyorsun gelip te cevabıma mussallat olma. sana cevap hakkı verilmiş git orada ne yazıyorsan yaz.
- +1 yıl
modern çağ öncesi insanları sebebini kavrayamadığı doğal afetleri yaptıkları kötü işlerden hoşlanmayan tanrıların onları cezalandırmak için gönderdiğine yormuştur.mesela nuh tufanının kaynağı olan gılgamış destanında , insanların "gürültü" yapmalarından bıkan tanrıların, bu şamatacı insanları yeryüzünden silmek için tufan gönderdiğinden bahseder ki geçmişte dicle ve fıratın taşarak büyük bir yaşandığı mezopotamya tufan mitinin kaynağıdır.
lut gölü kıyısındaki sodom ve gomorra tanrının gönderdiği ateşli taşlarla değil, bir jeolojik olay neticesinde gölün içine batarak sulara gömülmüşlerdir.işte efsanelerle bilimsel gerçekler gerçekler böyle farklı.bilim üretemeyen eski çağ insaını bu hurafe ve mitosları ürettikleri için suçlamıyorum ama çağımızda yaşayan sizleri hoşgöremiyorum. - +1 yıl
din ve tarih hakkında çevrewnden duyduğun ve yüzyıllar öncesinin bilgisiz bir zümrersine dayanan, basmakalıp bir kaç cümleden başka bilgin ve fikrin olmadığını anladığımiçin sana birkaç şey öğreteyim istedim.ama beyninin çağdaş bilgiye kapalı olduğunu yeni farkettim.cevabına yaptığım basit yorumum için kusura bakma sayın guru!
- +1 yıl
he yav he. sadece başkalarına laf atarak bizde varız demekten vazgeçin. kendinizle çelişmeyin bu kadar. benim cevabımdan da uzak dur artık. senin cevaplarına gelipte laf ettim mi ben? hayır ! o zaman sende yapmayacaksın. ah tabi anlayışlı ve kültürlü bir birisin ve sende bunu yapmıyorsun zaten. anlamaman ayıp olurdu. tüh :/
+1 yılAçıkçası eşcinsel olup dinine bağlı olman biraz gerip geldi çünkü din konusunda desteklendiğiniz söylenemez - ki bence bu büyük bir çelişkidir fakat neyse. Bence istediğin için yap günah olduğunu düşünme hoşuna gidiyorsa seni tutan birşey olmamalı bence ama ben bu inancını da sorgulaman gerektiğini düşünüyorum çünkü islam tarafından hakarete uğruyorsunuz, inancını gözden geçirmelisin bence fakat bu benim haddime değil sadece bir tavsiye :)
02 Yorumla- +1 yıl
la yürü git şeytan
- +1 yıl
Pardon da yazdıklarım hakkında yorum yapmak senin ne haddine? O yobaz karakterini kendine sakla
9 yasindaki kizlan iliskiye giren bir adamin yazdigi kitapa dayanarak bir kisi nasil oluyorda kendisi "hasta" görüyor benim kafam almiyor.
Escinsellik hastalik degil hayir. Dogada bircok Escinsell canli var ve banzi insanlar böyle dogar.
Islama göre seni öldürmek gerek.
1400 sene önce yazilmis bir masal kitabinin pesinden gitme.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamazlarını kılacaksın her türlü ibadetini yapacaksın. üzülme buda senin imtihanın bunu aklından çıkarma ama sana şunu söyliyim eğer ki aynı cinsiyetten olduğun biriyle bir ilişki yaşarsan bu günah hani yakınlaşman vs. bunları yapman günah. ama bu olduğun durumda senin imtihanın sen sadece sabret dua et ve kendini yıpratma ama bu eşcinsellik durumun sakın başkasıyla yaşama.. dua et..
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaltta bazı yorumlarını gördüm, sakın millet için evlenmeye kalkışma nasıl ki sen acı çekiyorsun eşinde acı çekecek evliliğiniz bitecek bu durumun belli olacak :( sen az zaman geçmesini bekle. ama ibadetlerini yapan birsin buna çok sevindim. bir erkekle ilişki yaşamadığında ortada yaşamayıda düşünmemen seni kötüye sevk etmez inşallah.
Soran+1 yılHiç bir erkekle ilişki yaşamadım ve çıkmadımda hayatım boyunca yalnızca 5 tane kızla çıktım fazla sürmedi açıkçası denedim desem daha doğru olur ama eş cinselliğimden belk ieşimde sayesinde kurtulabilir gerçekten ona bağlanabilirsem belki biraz olsun unutabilirim.
Cevap sahibi+1 yılolabilir kendine güveniyorsan neden olmasın. ama şimdi inşallah günahta değilsin sen kendine hakim olda. ama iyi düşün hızlı kararlar verme. seveceğin bir kız bul. ve kalbinde bir erkek varsa onu atmaya çalş.
Cevap sahibi+1 yılsiz eşcinsel olduğunuzu nasıl anladınız? allah yardımcınız olsun :((
Soran+1 yılKalbimde hiç kimse yok ve bir bayanla evlenicem inşallah bu durumdan kurtulabilirim.
Cevap sahibi+1 yılo halde çok iyi kimsenin olmaması seveceğin bir insan bulursun inşallah. sende küçüklüğünde farkettin peki sevdiğin biri var mı seninde? zor oluyor mu :(
Cevap sahibi+1 yılhaklısın sevindim de düşüncen güzel sonuçta olmaması gerektiğini biliyorsun ve sonra sabrediyorsun. allah kolaylık versin kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılEşcinsellik kıyamet alametleri arasında yer alır.. Bu konuda üzüldüm dinine özen göstermeye çalışıyorsun. Fakat denir ki namaz kılıyorsan, oruç tutuyorsan bile hayatını da dinine göre şekillendirmelisin. Yoksa kıldığın namazın bile anlamı kalmaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu biliyorum, küçüklüğümden beri hep böyleydim doğuştan gelen bir şey kızlara çok yakınlaştım olmadı ama bir bayanla evlenip, aile kurucam olması gereken bu belki ileride zamanla birşeyler hissedebilirim.
- +1 yıl
Senin ki doğuştan gelen bir şeymiş.. Yani bir suçun yok.. İnşaallah dediğin gibi olur Allah yardım etsin.. Bilgili kişilere danış derim
ibadetine neden engel olsun..sadece çok büyük bir günah olduğu için namaz kılan yani dinine dikkat eden kişilerin doğal olarak bundan sakınması beklenir ama insan başaramayabilir bazı şeyleri
04 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten çok istiyorum ibadet etmeyi ama çekiniyorum sırf bu konu yüzünden.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kardeşim ibadetime sonuna kadar devam edicem hep korktum ve çekindim acaba gerçekten günahsa diye ama doğru söylüyorsunuz kardeşim. :)
+1 yıleşcinsel olmak değil eşcinsel cinsel ilişki günahtır. yoksa senin kimseye bir zararın yoksa neden günah olsun ki.
00 YorumlaValla teorik olarak evet günah ama bunu ancak Allah bilir...
06 Yorumla
Soran+1 yılAma elimden birşey gelmiyor doğuştan böyleyim Allahada ibadet etmek istiyorum.
- +1 yıl
Vallahi dostum bu konuda bir şey demem şansım yok belki de Allah katından hepimizden çok üstün bir yerdesin belki de çok aşağıda bunu ancak Allah bilir ama tek bildiğim eşcinselliğin günah olduğu özellikle de erkek eşcinselliğinin ama ona bakarsan ne günah değilki hayatımızdaki her şey günah ama şahsi fikrim en azından içinde 1 kadının olduğu grup sekle falan eşcinsellikten biseksüelliğe bari dönebilsen ...
Soran+1 yılHayatımda hiç ilişki yaşamadım cinsellik anlamında galiba mantık evliliği yapmam gerekicek bir bayanla evlenicem zamanla gerçekten sevebilir ve hoşlanırsam birşeyler hissedebilirim belki.
- +1 yıl
hayır yanlış düşünüyorsun kendini kurtarıcam derken zavallı ve suçu olmayan bir kadının da başını yakarsın bence ilk önce kadınlarda bizim çekici bulup da senin bulmadığın şey ne bunu bulmalısın erkeklerden hoşlanmanı engelleyemezsin belki ama kadınlarda hoşlanmanın bir yolu mutlaka vardır bence.
Soran+1 yılGerçekten beni seven bir kız bulabilirsem bunu başarabileceğime inanıyorum dışarıda normal bir insan gibi davranıyorum eş cinsel olduğumu bilen yok hiç bir erkekle çıkmadım şuanda hoşlandığım bir erkekte yok yakın zamanda bir bayanla evlenebilirsem gerçekten beni seven bundan kurtulabileceğimi düşünüyorum biraz olsun.
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinle ilgili bir şey diyemicem ama eşcinsellik hastalık falan değil. onun değişmesini de bekleme, değişmez.
30 Yorumla
+1 yılbu bir hastalık olduğu için tedavi edildikten sonra da önce de imanın işler zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ibadet konusunda gerçekten aklımdaki çekinceler ve sorunlar gitti bir bayanla evlenip, aile kurarak belki kurtulabilirim bu durumdan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah içki içen birine oruç tutabilirsin diyor. İşlediğimiz günahlar ibadetlerimize engel değil. Eşcinsellik günah mı bilmiyorum ama lütfen namazını bunu düşünerek kılmamazlık etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılGünah olduğunu duymuştum bu yüzden namaz kılarsam alay olur diye çekiniyorum korkuyorum daha fazla günaha girmekten hiç bir zaman bir erkekle olmadım, olmıycamda kimse bilmiyorum eşcinsel olduğumu ve mecburiyetten bir kadınla evlenicem ve aile kurucam sırf tepki çekmemek için belki ileride birşeyler hissedebilirim.
Cevap sahibi+1 yılEşcinsellik konusunda pek bir fikrim yok, belki psikolojiktir. Ayrıca hemcinsinle ilişkiye girmediğin müddetçe ortada günah olabilecek bir durum olacağını düşünmüyorum. Kimse eşcinsel olduğunu bilmediği için alay da etmeyecek, ki etseler kim takar?
Sen lütfen ibadetini yap, kalbini temiz tut, Allah'a da bu konuda dualar et emin ol seni geri çevirmeyecektir.
Soran+1 yılHiç bir erkekle cinsel birliktelik yaşamadım, yaşamamda, bir bayanla evlenmeyi düşünüyorum mantık evliliği belki zamanla eğer çocuklarımızda olursa eş cinsellikten uzaklaşabilirim.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek zorunda değilsin kimse ile. bir anda o kızın yerine koydum da kendimi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında doğuştan öyle hissediyorsan ve tedavi falan fayda etmediyse sonuçta Allah yaratmış ne yapabilirsin ki? ama sonradan ve keyif için tercih edilirse sorun olacağını düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSonradan değil küçüklüğümden beri kızlara karşı birşeyler hissetmedim çok uğraştım kızla karşı birşeyler hissedeyim diye ama olmadı.
Cevap sahibi+1 yılbir doktora gitmeyi düşündün mü?
Soran+1 yılHayır hiç gitmedim, çekindim açıkçası.
+1 yılDoktora gidip tedavi olmayı dene. Hormonsal bir sorun çünkü. Eğer doktor da çözüme kavuşturamazsa sorun olmaz merak etme.
00 Yorumlabunu biz bilemeyiz.hormanal bir hastalık biliyorum fakat yasak. bence kimse ile ilişkiye girme tedavi olmanın yolunu bul derim allah kolaylık versin. bunu biz deyil en iyi allah bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşcinsellikten kurtulunabilir. Buna çaba göster.
Günah işliyor olman ibadetine engel değil. Ama eşcinsellik zina işlemek gibi bir günah12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz fakat elimden hiç birşey gelmedi küçüklüğümden beridir hep aynıyım ço kdenedim bir kıza aşık olayım fakat normal arkadaş gibi gördüm hep sevgilim oldu uzun sürmedi kızlarla hiç bir erkekle çıkmadım dışarıda normal bir insanmış gibi davranıyorum ve ileride gerçekten beni seven bir kızla evlenicem ondan çocuklarım olursa belki zamanla birşeyler değişebilir.
Cevap sahibi+1 yılCinsel terapistten destek al
- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılnamazlarını kıl duanı et kardeşim. Mümkünse de eşcinsel bir ilişkiye girmemeye çalış . Gerçi evlilik dışı yaptığın her ilişkide günah sayılır
00 Yorumla O Günahlar Sevaplar Seninle Yaratıcın Arasında Sen İbadetini Yap Allah Seni Mükafatlandırır
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz kardeşim namaza başlıycam yakında Cuma namazlarına hep çekinerek giderdim ama artık büyük sevgiyle başlıycam. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen biriyle cinsel bir münasebet yasiyor musun onu soyle. Hissettiğim şey günah değil günah olan kendi vinsinden ya da karsi cinsten biriyle ilişki yasamak.
00 YorumlaSonuçta bu hormonu sana Allah verdi, niye ibadet etmeyesin ki? Suçun ne burada senin?
00 Yorumla
+1 yılSen yine ibadetini yap Allah gerisini affetsin sanki diğer insanlar kusursuz.
10 Yorumlaİbadet edebilirsin eşcinsellik bir günah imansizlik başka bişey ama bu halinde de tövbe edip. yaradilisina. donersen iyi olur yoksa bu durumun cezası var ama dediğim gibi ibadet etmene engel. degil😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşcinsel değilsindir belki de eğer eşcinselsen sevmediğin kızla evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemşerim Hz. Lut'un kavmi niye helak olmuş oku sen karar ver ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılBu gibi şeyler çok olduğu için biliyorum fakat elimden gerçekten birşey gelmiyor çocukluğumdan beridir hep aynı.
Cevap sahibi+1 yıltedavi oldun mu hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastalık.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eş cinsel olmak günahmı? İbadet etmek istiyorum fakat günah olduğunu duydum gerçekmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler