Aile & Toplum Türkler İngilizce'de kötü imaj mi bırakmış? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yabancı bir bayanla konuştum beğendi yazımi sen Türk olduğuna emin misin dedi :D Yabancılar bile anlıyor farkımı :d Güncellemeler+1 yıl Yani durum bu) Güncellemeler+1 yıl Farkımız yani) Türkler İngilizce'de kötü imaj mi bırakmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TerraTremuit Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu bir övünme sorusu mu, nedir tam olarak? Hll knk, yazalım bari. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Do you speak english demişti birisi, ı * çatır çatır english yazmıştım sonra engellemişti beni sebebini bilmiyorum 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla TayyarRA +1 yıl Arkadaş ingilizce a’m yazıyoruz sansür yiyoruz ingilizce bu Türkçe değil Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah cidden mi ya :D Yorumla TayyarRA +1 yıl Yok yalandan Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yok ben olaya dedim :D Yorumla TayyarRA +1 yıl O nasıl bir olaya deyiş şekli gkf Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
üçgenkafa Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İngilizce bilmek marifet degil ruslardan daha kötü bir imaj birakamayiz bence 0 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ruslar niye :D Yorumla üçgenkafa +1 yıl İngilizce ruslarada çok ters bir dil geliyor onlar Türklerden daha berbat konusuyor bunu bursada farkına vardım Yorumla
spirütüelgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence sana yürüyor 😂😂😂 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Ndjsjjs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İngilizceyi de abartmayın Türkçeden kolay bir dil senin bilmen seni farklı kılmaz 🙃 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kolaysa öğrenilsin bir zahmet dimi ama :D Yorumla Ndjsjjs +1 yıl Tabi ki ama işte başkasının bilmesi farklı da yapmaz ama biz Türkler olarak ingilizceyi zor olarak aklımıza kazidigimiz için öğrenmek istemiyoruz maalesef Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dil öğrenmek kültürdür pembeli :D Yorumla Ndjsjjs +1 yıl Dil öğrenmek kültürdür ama eğer bir dili biliyorum diye kendimi farklı göstermeye çalışırsam kültür namına bir şey katılmamış olur Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama ben bir duruma değindim :D Yorumla Ndjsjjs +1 yıl Peki Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Isteyen öğrenir daha da iyi olabilir elbette.. Yorumla
ƘƛƦƬƛԼ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl anlarlar :D 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aynen :D Yorumla
Mᴏʀᴜ_sᴇᴠᴇɴ_ʜᴀᴛᴜɴ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aferin sana 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yani tabiki Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mavili eksilemis bir tane kıskandı galiba 😂 Yorumla Mᴏʀᴜ_sᴇᴠᴇɴ_ʜᴀᴛᴜɴ_ +1 yıl Seni mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin görüşü Yorumla
NaaaaaaaaaaK Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hahah😂 dil eğitimimizin farkı işte 0 27 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin iyi mi kız 😂 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Değil 😂 kendimi kurtaracak kadarcık Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kadarcık kadarsa iyi :P :) tabi zamanla daha iyi de olur pembelii Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Hahaha 😂 yeterli bea Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de var ya 😂😊😋 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl 😁😊 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Ahaha 😂🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle ama 😂😂 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Arapça da öğrensene 😂 farkını göreyim 😋 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen biliyor musun 😂😊 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl 🤤😱 bilemiyerim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle dedin :) Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Hangisi 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Arapça dedin ya 😂 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Haa hahahaha 😂😂 zor bir dil yahu 🤣 bir sürü çekimi falanı filanı var işte Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben bildiğin için öyle dedin sandım :D ama türkçede çoğu kelime Arapça değil mi zaten Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Bilmiyor değilim biliyor da değilim 😱🤤 beni boşver de 😂 Mesela; evlatlarım diyoruz ya aslında evlat zaten çoğul bir kelime 🤣 gibi gibi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hatta en büyük örneği Müslümanlar deriz mesela :) Müslüman Müslümanlar demek Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Haklısın 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki 😂😂 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl 😂😂😂 öğrenmek güzel Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öğretirim kız 😂😂 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Ahahahahha 😂😂 sen de öğrencisin 😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen değil misin kız 😂😂😊 Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Been ne değil miyim 🤐😱 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öğrenci :D Yorumla NaaaaaaaaaaK +1 yıl Herkes hir öğrencidir yavrım Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabi işte herkes iyi konusamayabiliyor :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu bir övünme sorusu mu, nedir tam olarak? Hll knk, yazalım bari.
😂😂
Do you speak english demişti birisi, ı * çatır çatır english yazmıştım sonra engellemişti beni sebebini bilmiyorum
:))
Arkadaş ingilizce a’m yazıyoruz sansür yiyoruz ingilizce bu Türkçe değil
Ahah cidden mi ya :D
Yok yalandan
Yok ben olaya dedim :D
O nasıl bir olaya deyiş şekli gkf
😂😂
İngilizce bilmek marifet degil ruslardan daha kötü bir imaj birakamayiz bence
Ruslar niye :D
İngilizce ruslarada çok ters bir dil geliyor onlar Türklerden daha berbat konusuyor bunu bursada farkına vardım
Bence sana yürüyor 😂😂😂
😂😂😂
İngilizceyi de abartmayın Türkçeden kolay bir dil senin bilmen seni farklı kılmaz 🙃
Kolaysa öğrenilsin bir zahmet dimi ama :D
Tabi ki ama işte başkasının bilmesi farklı da yapmaz ama biz Türkler olarak ingilizceyi zor olarak aklımıza kazidigimiz için öğrenmek istemiyoruz maalesef
Dil öğrenmek kültürdür pembeli :D
Dil öğrenmek kültürdür ama eğer bir dili biliyorum diye kendimi farklı göstermeye çalışırsam kültür namına bir şey katılmamış olur
Ama ben bir duruma değindim :D
Peki
Isteyen öğrenir daha da iyi olabilir elbette..
anlarlar :D
Aynen :D
Aferin sana
Yani tabiki
Mavili eksilemis bir tane kıskandı galiba 😂
Seni mi
Senin görüşü
Hahah😂 dil eğitimimizin farkı işte
Senin iyi mi kız 😂
Değil 😂 kendimi kurtaracak kadarcık
Kadarcık kadarsa iyi :P :) tabi zamanla daha iyi de olur pembelii
Hahaha 😂 yeterli bea
Sen de var ya 😂😊😋
😁😊
Ahaha 😂🤣
Öyle ama 😂😂
Arapça da öğrensene 😂 farkını göreyim 😋
Sen biliyor musun 😂😊
🤤😱 bilemiyerim
Niye öyle dedin :)
Hangisi 😂
Arapça dedin ya 😂
Haa hahahaha 😂😂 zor bir dil yahu 🤣 bir sürü çekimi falanı filanı var işte
Ben bildiğin için öyle dedin sandım :D ama türkçede çoğu kelime Arapça değil mi zaten
Bilmiyor değilim biliyor da değilim 😱🤤 beni boşver de 😂 Mesela; evlatlarım diyoruz ya aslında evlat zaten çoğul bir kelime 🤣 gibi gibi
Hatta en büyük örneği Müslümanlar deriz mesela :) Müslüman Müslümanlar demek
Haklısın 😂😂
Tabiki 😂😂
😂😂😂 öğrenmek güzel
Öğretirim kız 😂😂
Ahahahahha 😂😂 sen de öğrencisin 😁
Sen değil misin kız 😂😂😊
Been ne değil miyim 🤐😱
Öğrenci :D
Herkes hir öğrencidir yavrım
Olabilir
Tabi işte herkes iyi konusamayabiliyor :)
Kötü imaj bırakmamışlardır.