Ben onun annesiyle anlaşamıyorum, karı benden nefret ediyor. Bana ''hayırsız'' diyor. ''Oğlumu benden çaldın'' diyor. Ne çalması yahu? Kıskanıyor anladım da yani ettiği kelimeler çok seviyesizce. Ben bunu anneme söyledim, annem el atmaya çalıştı ama izin vermedim. Ama geçen gün yine oldu ve gitti konuştu. Kadın özür diedi benden ama bilemiyorum, yani benim adam da beni koruyor annesine karşı. ''Koruma bana bu sinsi yaratığı'' diye bas bas bağrıyor. Kıskanç karı, babası ie çok iyiyiz lan.
14 Yorumla- +1 yıl
Sen saygı gösterdiğin halde sana böyle mi davaranıyor? Eğer öyleyse allah kolaylık versin ne diyeyim. Bazı anneler, özellikle de erkek anneleri çocuklarını hiçbir kızla paylaşmak istemiyorlar. Oğlunu kimseleri yakıştıramıyor. Ve böyle anneler genelde oğluna kendi kız buluyor. Sanki biz yedik oğlunu. Ben de bir annenin evladıyım. Uzaydan gelmedik ya ben neden önyargısız davranmayı denemiyorlar anlamıyorum.
- +1 yıl
seviyesiz karı :)
- +1 yıl
İnsanları eleştirmeden duramaz mısın sen ya? Bir yürü git. İnsanları rahatsız etme.
- +1 yıl
Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
En İyi Cevaplar
Her kesle anlaşacak bir tipim var. Sevgilimin anasıyla anlaşacağımı düşünüyorum, anlaşmasam sayğı duyup susarım.
Bende öyle durum olacağına inanmıyorum. Çünki annem hiç bir zaman uzaktan ve ya yakından ilişkilerime karışmaz ve uzak durur. Anlaşıp anlaşamayacağı bir durumu yaratmaz12 Yorumla- +1 yıl
anlaşamama nedenimize bağlı..annem hiç kaynanalık yapacak bir kadın değildir karışmaz, ona iyi bir gelin getirsem benden çok sever o yüzden bir sıkıntı olursa büyük ihtimal eşimden kaynaklanır sanırım.. eğer aileler kuruntu yapıyorsa biraz mesafe koyarız herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
bakarım sorunan kaynagı bense düzeltmeye çalışırım...sorun karşı taraftaysa 3 kere uyayrırım 5-6 ay sabrederim baktım degişmiyo ayrılırım
18 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar katı olma bence. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
- +1 yıl
Bu arada telefondayım. Elim kaydı şansına seni en iyi cevap seçtim.
- +1 yıl
Bilemiyorum, ben yaptığın yorumdan öyle anladım.
- +1 yıl
Nasıl değiştirebilirim? İnsanların hakkını yemeyi sevmem.
- +1 yıl
En iyi cevabı seçtiğim için yıldızlar gözükmüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Esimi uyaririm tabiki oda ana kuzusu degilsi beni dinler sonicta bundan snraki omur ben olucam yaninda oda benm annmle anlasamasa sorun degill herkes cekilir kendi eevine rahat rahat yadar kaynana dordiri haytta cekemem
16 Yorumla- +1 yıl
bol bol naftalin al guvelenmeyesın diye senı kım alıp ne yapsın :)
- +1 yıl
Sayın genetik kıyamet herkese laf atıp durmuşun. Biraz terbiyeni takın lütfen. Seviyesizleşme. Bu benim sorum.
- +1 yıl
Ben sana demedim Sayın angel1406. Sen niye üzerine alındın ki? Ben bilakis seni savunmuştum. Genetikıyamete söyeçlemiştim onları seni rahatsız ettiği için. Başına da yazmıştım. Genetikkıyamet diye. Ben sana kötü hiçbir şey söylemedim?
bu zamanda kimse kimseyi sevmek ve katlanmak zorunda değil ama hayatını paylaşacağını düşündüğün insan senin ebeveynlerine saygı duymalı sende onu ebeveynlerine
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
annem akıl hastası ama tabi anlaşamazlarsa nişanlığımın yaptığını anneme söylemem annemin yaptığını nişanlıma söylemem böylece aralarıda çok bozulmaz sır tutmak kimi zaman iyidir.Ayrıca nişanlıyım.
115 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun umarım mutlu olursu :) Bu arada annen için geçmiş olsun. Ama siz erkekler bazen çok basit düşünüyorsunuz. Ya anlaşamadı kamerî halde bir şekilde yüz yüze gelirlerse o zaman ne olacak? Neyse sen de o zaman annemle nişanlını bir araya getirmemeye bak.
- +1 yıl
Niye sinirlerin çok bozuldu anlayamadım? Anlattığın kadarıyla iyi anlaşıyorlarmış.
- +1 yıl
Hayır tabi ki normal bir şey değil. Ama bir de şöyle düşün. Annen seni büyütebilmek içini, bugüne kadar yaşadıkları için belki de bu kadar hasta oldu. Ve o senin annen. O küçükken senin için ne kadar fedakarlık yaptı karşılık beklemeden. Sen şimdi onu niye bu haliyle kabul edip, sevemiyorsun? Hem nişanlınla da arasında sorun yokmuş işte. Daha ne istiyorsun?
- +1 yıl
Zor bir durum olmalı. İnsan yaşamadan bilemez tabi ama bence kadere de sinirlenme. Büyüymüş cinmiş ben bu tür şeylere pek inanmam. Ama varsa da öyle şeyler bu kaderinde yazılıymış. Allah böyle istemiş. Kadere sinirlenirsen, bir süre sonra Allah a isyan edersin. Hem babaannen kötüyse bile Allah öbür dünyada veya bu dünyada cezasını verecektir. Ben Allahın adaletine güveniyorum. Sen de böyle düşünmek yerine umut et ki öbür dünyada kötüler cezasını bulsun. Ve kadere sinirlenme konusunda son birkaç şey. Kadere sinirleniyorsun, ama sinirlendiğinle kalıyorsun. Kendini üzüyorsun, annene bunu yansıtıyorsan anneni üzüyorsun, nişanlına yansıtıyorsan onu da üzüyorsun. Bu kadar kişiyi üzmeye değmez. Hem ne yapsan ne etsen kaderi değiştiremezsin ki. Hem herkes bu dünyada kötü günler yaşar. Ama bu kötü günlerin iyi günlerin habercisi olduğunu da bilmek gerekir.
- +1 yıl
Ümmüz Zemazim isimli Kulyas kabilesinde ifriti gördüm annemi kül ediyodu nas ve felak okumasaydım ölücekti bak şöyle babaannem annemle babamın arası bozulsun diye eve büyü koymuş büyüyüde lanet olası en kötü kabileden bir ifrite zimmetlemiş yani biz bulurken o yerini değiştiriyo kaç gece kabus gördüm kaç gece gırtlağımı sıktı bilemezsin ama ben ifritin yardımcı cinlerin bir şekilde ikna yoluyla müslüman edip öldürdüm ama annem kabuslardan delirdi maalesef ki Kuran'da onların var olduğu onlarıda Allah'ın yarattığını yazıyor Şeytan'da bir cindir bunu bilesin ve inanmazsan da Allah'ın yarattığı bir canlı türünü yok sayarsın ve Kuran'ı hiçe sayarsın o yüzden bence inanmalısın.
- +1 yıl
Ben cine inanırım ama bu dünyaya geçebildiklerine inanmıyorum pek. Bir de büyülere inanmıyorum. Ama dediğim gibi ben inanmıyorum diye olmayacak diye bir şey yok. Varsa bile kötülük yapan kötülük bulur. Bu arada madem dediğin kadar kuvvetli bir büyü nasıl öldürebildin onları veya nasıl vazgeçirdin anneni öldürmesinden?
- +1 yıl
geçebillirler Hz.süleyman (a.s) onları sadece kendi zamanında ve ahir zamanında mührü kırıp bu dünyaya geçebileceklerini söylemiştir kuran'da da onların ruhani özellikleri yazar ve büyü kuranda'da yazmaktadır bence araştırıp okumalısın bak şöyle bir gece tuhaf tuhaf garip garip sesler duydum kalktım baktım heryerde kırmızı gözler bana bakıyo bende tabi korktuğumu belli etmedim ama duman halinde uçuyolardı etrafımda sonra dedilerki kork bizden bende dedimki ben sadece Allah'tan korkarım sizde Allah'tan korkun ifritten korkmanıza gerek yok ifrit Allah'ın yanında hiçtir onlarda sen peki kimsin dediler kim olduğumu söyledim siz kimsiniz dediler biz Zuzula kabilesinden ayrılıp Kulyas kabilesine geçen cinleriz dediler bende onlara kuran okudum onlarla Türkçe konuştum zaten aralarında kadınlar çocuklarda vardı zaten onlara Allah'ın merhametini anlatım hala affedilebileceklerini sonra ağlayıp tövbe edip Allah'a iman edip Rahmani oldular sonra İfrit tam annemi yakacakken kurtardım.
- +1 yıl
Dediklerin gerçekse eğer ben hiçbir şey bilmiyormuşum demek ki. Ki bu benim ayıbım. Sözlerini dikkate alacağım teşekkürler. Sen de benim dediklerimi dikkate alırsan sevinirim :)
- +1 yıl
Babasızlık zordur. Her zaman arkanda duracak, sen ne yaparsan yap başta kızsa bile yine seni sevmekten vazgeçmeyecek yıkılmayan bir çınarın olması güzel bir şey olmalı. Ben de bu duyguyu hissetmedim. Ve bu yüzden biraz eksik kaldım her zaman. Annem var ama babanın yeri ayrıdır. Baba bir başkadır. O yüzden seni anlayabiliyorum. Allah rahmet eylesin.
sık görüşmeleri için ikisinide zorlamazdm özel günlerde görüşürlerdi bayramlar, doğum günleri gb kendim için de aynı şekilde düşünüyorum zaten hep bir mesafe olması gerekiyo
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
- +1 yıl
Umarım.
çok basıt sevmek zorunda değilsin saygı göstermelisin ama bayramda seyranda sadece kısa ziyaretler pekte muhattap olmazsan sorun kalmaz. Çok içli dışlıysan sorun illaki çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılValla beni bu halime getirip adam yapan bir ailem varsa bu vakitten sonra onlara torun verecek doğru düzgün bir eş adayı bulup evlenirim.Bu konuda acayip titizimdir.
18 Yorumla- +1 yıl
o yuzden de hep evde kalacan dostum :)
- +1 yıl
elizabet elidor tek çöüzümn :P
- +1 yıl
Genetik hayatında kaç kişiyle çıktın kardeşim :) Kendinle karıştırma beni.
- +1 yıl
Bence önemlidir her şeyden önemlidir. Ama sonuçta onunla da hayat kuracaksın. Onunla da aile olacaksın.İkisi arasında seçim yapmak zor. Ama ben de annemi seçerdim. Çünkü o ne hata yapsam benim yanımda olur :) ama o elin oğlu ya elin kızı. Her zaman güven olmaz.
- +1 yıl
Aile yani ilk cümle de onu demek istedim.
- +1 yıl
Aynen öyle, ne demek istediğini gayet anladım, haklısın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Umarım, rica ederim.
+1 yılanlaşmak zorunda değil ki ama yine de saygı göstermesini isterim
11 Yorumla- +1 yıl
İşi saygısızlığa bindirmedikleri surece ne halleri varsa görsünler. Ben anlaşamazsam, pek görüşmemeye çalışırım.
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:D Teşekkür ederim.
+1 yılanlaşamasam bile bir saygı olacak her zaman, pek yüzyüze gelmemeye bakarım
13 Yorumla- +1 yıl
Peki o senin annemle anlaşamasa tepkin ne olurdu?
- +1 yıl
üzülürdüm çözmeye çalışırdım
- +1 yıl
Anlıyorum. Allah kimseye öyle bir durum nasip etmesin. Zor bir durum gerçekten de.
+1 yılileridee başınaa gelmesinden korktugunuzz bişey varmıı diye sorsaydın buna cvabımm saygısız birr eşş olurdu kesinliklee Allah hayırlısınıı versinn
16 Yorumla- +1 yıl
bu devvrde hayrlısını 3 cü elını bulduysan sevn :)
- +1 yıl
Amin. Allah hepimize bizim için en hayırlısını versin.
- +1 yıl
ablasıı sen genetik kardeşş ne demek istemişş anladınmıı..
- +1 yıl
Biraz :) Sanırım el değmemiş kız bulmak zaten zor bir de annene saygı gösterecek saygılı birisini hiç bulamazsın demek istemiş sanırım. Ama bence yanılıyor o ayrı :)
- +1 yıl
bencee yanılmasıı lazımm ablası bu durum benim şimdiden canımıı sıkmayaa basladıı bilee
- +1 yıl
Hangi durum?
+1 yılEvliysem pek fazla görüşmemeye bakarım görüşüncede saygılı davranırım aynısını eşimdende beklerim.. Evli deilsem salla gitsin sorun edecek bişey değil :D
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Âmin inşallah
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Bu karşılıklı olur, ilişkini ya da yuvanı kurtarmak istiyorsan iki tarafta ailelerden uzaklaşmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Biraz haklısın galiba. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
- +1 yıl
Test edildi, onaylandı diyorsun yani :)
Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. önemli olan benim sevgilim, nişanlım veya eşimle anlaşmam:D beraber yaşayacak olan kişi benim:D
28 Yorumla- +1 yıl
Vay en iyi cevap olmaya adaysın :)
- +1 yıl
Ne diyeyim , her ne kadar aldırmadan da umarım başına gelmez böyle bir durum.
- +1 yıl
Bir erkekle evleniyorsan, ailesiyle de evlenirsin derler hep. Ve bende bundan biraz korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok ama korkuyorum.
- +1 yıl
:D İnşallah diyelim o zaman :)
+1 yılAnnemle anlaşamıyosa birbirlerini sevdirmeye çalışırım arayı iyi tutmaya çalışırım. Ben onun annesiyle anlaşamamışsam anlaşmaya çalışmam haha
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İnsallah
+1 yılben niye birşey yapmak zorundayım anlaşamayan benmiyim onlar anlaşamıyosa problem onlarındır aralarında halletsinler :)
15 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma ama biraz vurdumduymaz bir insan sa benziyorsun. Sonuçta onları birbirlerine bağlayan sensin. Biri annen diğeri hayat arkadaşın. Üzüllmelerine nasıl göz yumacaksın?
- +1 yıl
neden üzüldükelrini anlayamadım neden anlaşamasınlar?
- +1 yıl
Mesela diyorum, anlaşamazlarsa üzülürler.
- +1 yıl
niye anlaşamıyorlar? birinde vardır problem çekememe kıskanma
hiç sevmem kıskanç insan anlaşamıyolarsa anlaşamıyolar birbirlerini sevmek zorunda değiller - +1 yıl
Anladım, tamam.
+1 yılAnlaşmaya çalısırım ama aynı yaklaşımı görmezsem nisanlım veya sevgilim ne olursa olsun ayrılırım sanki hiç derdim yok :D
11 Yorumla- +1 yıl
Çok sık bir araya gelmemeye çalışırım, mecbursamda çok diyaloğa girmemeye çalışırım ve bunada mecbursam kısa cümleler kurarak konuşurum
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi bu sanırım. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvler ayrı olacaksa ilerde sorun edilecek bir durum değil
Ama saygı kesinlikle olmalı sevmese bile
Hem evlendikten kendi hayatınızı yaşicaksiniz 7-24 senin ya da onun ailesi sizin eve gelcek değil yaa110 Yorumla- +1 yıl
Bazı anneler çat kapı soluğu evladının yanında alıyor. Hem aynı evde yaşasalar. Mesela en kötüsü olsa ne yaparsın?
Cevap sahibi+1 yılYaş 26 30dan önce evlenmeyi düşünmüyorum
Olurda ilerde bigün bir cinsin biriyle evlenirsem
Asla aynı evde olmaz gerekirse evlilik 2 yıl uzasın ama aynı evde cık cıkk olmaz
Soluğu evladının yanında ne diye alıyomuş ki?
Adam gündüz işte olur, gündüz gelirsede gözlerini uykulu şekilde uyanmış gibi açarsın yüz vermezsin, eşin evdeyken gelsede 10 15 dk otur çay falan ikram et vs, sonra k.bakmayın başım ağrıyor ben uzancam de git odana, öyle böyle kadın soğur artık ya da insan gibi davranır sana, çocuğun oldu diyelim, baktın kaynana yine cins, elinden geldiğinde çocugunu gösterme evlerine gitme, baktın insan olmuş ona göre davranırsın- +1 yıl
Bu kadar kolay mı yani? Eşin sence bu duruma tepki göstermez mi? Hele ki çocuğu göstermemek bence kimse böyle cezalandırılmamalıdır kolay kolay.
Cevap sahibi+1 yılSana haksızlık ediliyorsa sende böyle yapcan
Madem sen bana insan gibi davranmıyosun o zaman çocugumuda dilediğin an sevemiceksin
Bayramda seyranda gidersende 1 saat otur eve git sonra 2 gece orda kal hasret kalsın o cadaloz- +1 yıl
Benim şu an böyle bir sorunum yok. Allah kimseye nasip etmesin. Soruyu sadece merakından sordum.
Cevap sahibi+1 yılKimin sorunu bu peki?
- +1 yıl
Çevrem böyle şeyler var genelde. Ben de başka insanların fikirlerini merak ettiğim için sordum.
- +1 yıl
Çevremde yani.
Cevap sahibi+1 yılAnladım bu durumda eğer erkek karısını sahiplenmez dahada kötü davranırsa o kıza o hayat zehir zıkkım olur iş erkekte biter.
- +1 yıl
Evet haklısın ama bu durumda erkekler daha çok arada kalıyor. Özellikle anne kuzusu olanlar.
+1 yılİleri gidilmediği sürece sorun yok
sonuçta anneler evlenmiyor11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkekle evleniyorsan ailesiyle evlenirsin ddmiş büyüklerimiz. Yinede cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
Gerekirse alttan alir yine anlasirim eşimin üZülmesini istemem.
114 Yorumla- +1 yıl
Peki o senin annenle anlaşamasa ne yaparsın?
- +1 yıl
Annemde bir kusur veya hata varsa muhattap ettirmem sonuçta ailemi her nekadar cok seviyorsam artik eşimle bir aile olduk ve bunun sorumluluğunu taşımak benim gorevim. Ama annemde bir sorun yoksa ya anlayisla karşılar ya da bosaniriz cnkü annemin ilerde torununu sevmesi birlikte zaman geçirmesi ölmeden once bu duygulari tatmasi lazim yoksa ben bu vebali kaldiramam ben onun ailesine saygi gosteriyorsam oda bunu yapmak zorunda. Eşini düşünüyorsa yani yoksa ilerde anlayissiz biriyle zaten gecinemezsin bir yerde biter.
- +1 yıl
Anladı. Aslında dediğin mantıklı ama kimin hataı olduğunu nereden bileceksin. Gelinler de Kaynanalar da yeri geldiğinde rol yapabiliyor.
- +1 yıl
Yok ben evli değilim. Bekarım. Çevrem anlaşamayan gelin kaynanalarla dolu da o yüzden sordum..
- +1 yıl
Haklısın ama insanlar zaman içinde değişebiliyor. Ve özellikle erkekler söz verip bazen tutmuyorlar. Ya da o zamandı diye işin içinden çıkıveriyorlar. O yüzden bir erkeğin bana söz vermesini değil, söz vermek yerine ne yapacaksa yapsın istiyorum. Öyle daha az canımın acıyacağını düşünüyorum belki de bilmiyorum.
- +1 yıl
Erkekler bazen tutamayacağı sözler verir bu kiz icinde geçerli ama aile huzurunuzu bozmayacak sekilde olmalidir kocan seni affedilmeyecek hataların dışında seni üzmeye hakki yoktur bunun icin verdiği sozleri tutmak mecburiyetindedir bu onun karakterligini, kişiliğini belli etmesidir, sense adimlarini buna göre at. Her evlilikte tartismalar ve atışmalar olur ama önemli olan evlendikten sonra bir aile olabilmek ve disardan hic kimseyi aile ici konularina ve yasmalarina engel olmsina izin vermemektir.
- +1 yıl
Anladım bunları ben de biliyorum ama yine de açıkladığın teşekkür ederim. Ama önemli olan bunları karşı tarafında bilmesi.
- +1 yıl
Anladım.
- +1 yıl
Eşim le ailem baslarda çok iyi anlasiyordu. Fakat sonra birtakım sıkıntılar başladı. Hep idare etmeye çalıştım. Ailemi karsima aldim. Daha sonra fazla özgüven den olsa gerek ailenle hic gorusmeycegiz dedi. Sonrasinda ipler koptu ve yol verdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Geçmiş olsun. Umarım böyle bir durum ile karşılamazsın bir daha.
anne tektir ya dışarda 1000 lerce hatun var. eger çözum bulamazzlarsa olay biter.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
Sevgili ve nişanlı bir daha bulunabilir ama anne asla.
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Niye maçolar böyle bir surumla karşılaşamaz diye bir kural mı var? Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Sen böyle büyük konuşuyorsun ve maçosun ya hayatın senin karşına yaşamak istemediğin durumları çıkarması daha olası bence.
- +1 yıl
Böyle bir durumla yani.
- +1 yıl
Bazen karşı koyamayacağın şeyler olabilir.
ortak payda ben oldugumca ıyı gecınmek durumundalar, sevmeyebeılırsın ama saygı duyup dısını sıkabılırsın, herkes yerını bıldıkten sonra sorun olmaz pek, konusacagı zamanı susacagı zamanı gelecegı zamanı gıdecegı zamanı ve haddını bılmelı insan!!
allah herkesı cadaloz kaynana serrınden korusun..07 Yorumla- +1 yıl
Ay kusura bakmayın telefonda olduğum için size yanlışlıkla eksi verdim. Aslında artı verecektim. Ama olmadı. Bu arada amin.
- +1 yıl
:D Peki o zaman ama yinede kusura bakmayın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hıı. O zaman geçmiş olsun :)
öncelik annemdir tabi ama eşimide düşünmem lazım ikisinin ortak yolnu bulurum
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Geçmiş olsun o zaman. Bundan sonra karşılamazsın umarım.
- +1 yıl
Hayır. Çevremde ilişkilerinde bu sorun oan çok insan var. Ben de merak ettim sordum.
- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Keşke ama hayat böyle bir şey sanırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl, Herkesten uzak bir şehirde ev tutardım. Annemle anlaşamayabilir lakin saygısızlık etmediği sürece.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi bir çözüm. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
+1 yılannemi evden kovarım :) keserim ulan olaydı anamla geceinemyecek hatunu :P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkünse ayrı evler ve şahsen alttan alırım sevdiğim için herşeyi yaparım
14 Yorumla- +1 yıl
sana sövemıyorum bıle :)
- +1 yıl
Sen biraz kılıbık olacaksın o zaman :) Şaka bir yana o kız seni bir gün terk edip gidecek. Annen ise sadece ölene kadar yanında kalacak. Allah korusun tabi ama bu kadar değer vermek niye eninde sonunda gidecek biri için?
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim
anlaşamaya bilirler ama katlanmak zorundalar bende onla anlaşamassam sonuçta birbirimizi seviyorsak idare etmeliyiz he birini seçmem gerekiyorsa annem i seçerim
02 Yorumla- +1 yıl
En doğrusunu söyledin. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
+1 yılAralarini duzeltrim duzelmsese eyer o kızla evli deilsm ayrlrm annem herşeyden onemli
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İssallah kardeşim allah sana gönlüne gore versn
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılgörüşmeleri azaltırdım. idare etmeye çalışırdım.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
rica... sağol :)
+1 yılZor bir durum gerçekten
11 Yorumla- +1 yıl
Çözüm istemiştim ama yinede cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
+1 yılİkisinin arasini bulmaya calisirdim
11 Yorumla- +1 yıl
konuşunca halledilmicek sorun yok konuşurdum:))
11 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeylerin konuşularak halledilrmeyeceğini düşünüyorum. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
+1 yılKolayı var elveda denir
16 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bu kadar basit mi?
- +1 yıl
Yani yoksa ileride büyük sorunlara neden olur
- +1 yıl
Anladım. Dikkate alıp cevap verdiğin teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim canım
- +1 yıl
dahada kolayı var elveda dediğin yerde ben beklrim :P
- +1 yıl
Genetikkıyamet insanları rahatsız etmekten vazgeç. Bir daha uyarmayacağım seni.
+1 yılara yolu bulmaya çalışırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
önemli olan aradaki dengeyi iyi ayarlamak
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsevgilim için anamı babamı herşeyimi sallarım
13 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma ama biraz nankörsün. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın
- +1 yıl
önemli olan şartlar
- +1 yıl
Şartlar derken?
ben arada kalmazdım bir çözüm bulurdum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım kalmazsın arada :)
Aynı evde kalmıyorsam sorun değil
11 Yorumla- +1 yıl
Ya o deveyi gudetim ya da o diyardan giderim
10 YorumlaDüzeltmeye çalışırım aralarını
00 Yorumla
+1 yılnapıcan susucan mecbuuuuurrrr
04 Yorumla- +1 yıl
Herkesin görüşü farklı tabi. Cevap verdiğin için teşekkürler. İnşallah böyle bir durum ile karşılaşmazsın.
- +1 yıl
karşılastım ve olmuyo yanı
- +1 yıl
Bundan sonra karşılamazsın umarım. Geçmiş olsun.
- +1 yıl
inşşşş tek temennım bu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne