Aile & Toplum Sıkıntıdan patlicaammm? Cerennerec123 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor konuşmak isteyen yok mu uykum var uyumak da istemiyorum. d Güncellemeler+1 yıl derdinizi falan anlatın ya Sıkıntıdan patlicaammm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gürcününevliyası Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Xper almaya geldim 🙏🏻😂 1 2 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl bekle yorumunu beğeniyim artar belki Yorumla Gürcününevliyası +1 yıl Bundan sonra kankamsin 😂 atıyorum takip her sorunda varım yalnız değilsin 😂😂😂 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cero uyumamız lazım cero 0 2 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl uykum var ama yok kardeşş Yorumla eltigre +1 yıl Ayrı durumdayım brom, bunlar hep internet yüzünden Yorumla
omeerr19 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl bekle doluşurlar şimdi 0 1 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl aga ne alaka insan gibi sohbet etmeye geldim Yorumla
Sultan89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Anlat bakalım 2 22 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl canım sıkılıyo uykum var uyumak da istemiyorum napcamı şaştım resmen Yorumla Sultan89 +1 yıl Canını sıkan özel bir durum mu var genel olarak mi Yorumla Cerennerec123 +1 yıl genel ya hiçbirşey canımı sıkamaz flwöföwşçsşfçwşdaşzlaod Yorumla Sultan89 +1 yıl Onun çaresi kolay😀😀 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl istersen derdini anlat ablacım fqlfşqçdşqşcşwçcöwşdsi Yorumla Sultan89 +1 yıl Benim derdim yok 😀😀 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl reiss yaa flqşdçwşdşwşdwşdlals Yorumla Sultan89 +1 yıl Senin keyfine de iyi geldi mi 😀😀 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl keyfim yerinde bacaiım ağrıyo şimdi :( Yorumla Sultan89 +1 yıl Ona da masaj mı yapayim şimdi 😀😀 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl ablam be fkqşfmqşdqçdşqşdöals güldürdün gece gece flsşfşwşdwçdşwçdşqşdşws Yorumla Sultan89 +1 yıl O işi iyi yaparım evet 🙂 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl cidden 31 yaşında mısın Yorumla Sultan89 +1 yıl Evet ablan kurban olsun😀😀 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl benden daha çok enerjiksin allah bozmasın flalcöwpxşaşdşqşdşas Yorumla Sultan89 +1 yıl Seviyorum hayatı 😂 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl evli misin flqğşdşwçdşwşdwödşaşa Yorumla Sultan89 +1 yıl Yok canım evlilik düşünmüyorum Yorumla Cerennerec123 +1 yıl evli olan birisinin enerjisi bu kadar iyi olmaz mflwşcşqşdlqldlas ne iş yapiyosun ablam Yorumla Sultan89 +1 yıl Asciyim ben Yorumla Cerennerec123 +1 yıl oha hayalimm chef olmak için ömrümü adarım.. Yorumla Sultan89 +1 yıl Burdan mi konuşalım herkes görsün 😂😂 Yorumla
memmetai Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Git tırnağını uzat 1 1 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl o iş yarına kaldı kankaa Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Yok sağol abla 1 1 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl sorun yok ablacımm. d Yorumla
Turbobam Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gel kız 0 1 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl gel erkek Yorumla
süper_mario07 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Vaaaarrrr 0 1 Yorumla süper_mario07 +1 yıl Haydaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boooooommmm 1 1 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl patladı buralar alev alev Yorumla
YalnızCocuk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Konuş ne derdin var 0 2 Yorumla Cerennerec123 +1 yıl derdim yok yks dışında Yorumla YalnızCocuk35 +1 yıl Malesef ama sınav önemli sonra uzulursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Xper almaya geldim 🙏🏻😂
bekle yorumunu beğeniyim artar belki
Bundan sonra kankamsin 😂 atıyorum takip her sorunda varım yalnız değilsin 😂😂😂
Cero uyumamız lazım cero
uykum var ama yok kardeşş
Ayrı durumdayım brom, bunlar hep internet yüzünden
bekle doluşurlar şimdi
aga ne alaka insan gibi sohbet etmeye geldim
Konusalim istersen istek at
Anlat bakalım
canım sıkılıyo uykum var uyumak da istemiyorum napcamı şaştım resmen
Canını sıkan özel bir durum mu var genel olarak mi
genel ya hiçbirşey canımı sıkamaz flwöföwşçsşfçwşdaşzlaod
Onun çaresi kolay😀😀
istersen derdini anlat ablacım fqlfşqçdşqşcşwçcöwşdsi
Benim derdim yok 😀😀
reiss yaa flqşdçwşdşwşdwşdlals
Senin keyfine de iyi geldi mi 😀😀
keyfim yerinde bacaiım ağrıyo şimdi :(
Ona da masaj mı yapayim şimdi 😀😀
ablam be fkqşfmqşdqçdşqşdöals güldürdün gece gece flsşfşwşdwçdşwçdşqşdşws
O işi iyi yaparım evet 🙂
cidden 31 yaşında mısın
Evet ablan kurban olsun😀😀
benden daha çok enerjiksin allah bozmasın flalcöwpxşaşdşqşdşas
Seviyorum hayatı 😂
evli misin flqğşdşwçdşwşdwödşaşa
Yok canım evlilik düşünmüyorum
evli olan birisinin enerjisi bu kadar iyi olmaz mflwşcşqşdlqldlas ne iş yapiyosun ablam
Asciyim ben
oha hayalimm chef olmak için ömrümü adarım..
Burdan mi konuşalım herkes görsün 😂😂
Aynı senden bahsetmişim soruda ceren 😂
Git tırnağını uzat
o iş yarına kaldı kankaa
Yok sağol abla
sorun yok ablacımm. d
Gel kız
gel erkek
yazarsan konuşuruz
Vaaaarrrr
Haydaaa
Boooooommmm