Nişanda geline ne takılır?

Biz Trabzon’da sevgilim Sivas’ta oturuyor nişan yapmaya gidecez de nişanda ne takılır falan hiç bilmiyorum sevgilim kolye set burda adet diyor var mı öyle bişey bilgisi olan yazabilir mi az mıdır ve ya çokmudur diye

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim seti illa istiyorlar diyor adetmiş diyor internette kaba bir araştırma illa fiyatların 7ila 12 bin arası değiştiğini gördüm bunun üzerine sevgilime çok dedim almam ben bunu dedim oda bizimkiler ister dedi. Ve bana herkesten gizli kenarda 10 bin liram var onu sana yolluyum al gel tak dedi. Sevgilimin gözü asla parada değil ama ailesi biraz aç gözlü gibi ve nişanda takılanlar geri veriliyormuş düğünde tekrar takılıyormuş değişik değişik işler 24 yaşında girdiğim strese bak
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Dün kuyumcuda bir set sordum bana 12 bin TL dedi tabi sohbet devamında ben bu u aldım satmak istedim daha sonra altın fiyatlarıda aynı diyelim dedim ne kadara geri alırsın bana 6.500 ile 7.500 arası değişir dedi. Bunun üzerine sevgilime olan bitene anlattım ve ben zaten bunları bozacam ilerde neden zarara çekelim ki dedim. Annesi illaki olacak diyor. Bu işler ne kadar stresli ya 2 haftada 4 kilo verdim düğüne kadar 0 beden olurum heralde
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanı yaptım sayın ablalar abiler 1 bilezik üzerine anlaştık sevgilimle ben tabi ayarladım yüzükleri bileziği akşam oldu ertesi gün yola çıkacağız. Akşamdan bana diyor ki set illa alınacakmış annem öyle dedi. Bende bunu bu saatte mi diyorsun dedim ve sabah yola çıkma telaşı ile gittim 6 binlira bi sete verdim en ucuzu buydu ama sevgilimin bana yapmış olduğu bu davranış beni çok etkiledi ve nişanın dönüşünde nişanlandığıma pişman oldum. Siz siz olun birbirini iyice tanımadan söz nişan yapmayın
Nişanda geline ne takılır?