Halam neden böyle yapıyor?

Küçüklüğünden beri sevmezdi hissederdim ben. Onlara gidince azarla tokatla iş yaptırırdı kötü söz etsem eşşek gibi büyük yanlış yapmışim gibi psikolojik baski yapardı çocukları etimi kıvırirdi. Biz fakirdik bizleri beğenmezdi rezil yasiyosunuz derdi amcamlar köye cok guzel bir ev yaptirmisti hollandadan gelince onlarda kalırdı beraber yer içerlerdi. Biz ise eski evde kalırdık yanlarina gitmeye çekinirdik çocukken gitsem amca çocuklarım aşağılardı git evine pislik derdi. Halam arkamızdan onlarin pasaklı evleri kötü kokuyor dermiş amcamda bunlar aç ben besliyom derdi. Halbuki yardımı olmazdı birkaç kere 100 200 € vermişti o kadar. Yani beslemiş mi oldun öyle. Ben üni kazaninca halam harçlık vermeye başladı kızları falan nedense bir iyi davranmaya başladı. Küçükken itip sonra bu tavirlar neden. Ben okuyup onlarin yuzine bakmicaktim şimdi beni zan altında bırakıyorlar o kadar harclik verdiler onları da unutmamalısın diye düşünüyorum. Onlar bana şefkatli olmadılar ben onlara yakin davranmam ama harçlıkları falan nankörlük etmişim gibi düşündürüyor.
Halam neden böyle yapıyor?