Sanırım kocam gay ne yapmalıyım?

Herkese merhaba öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim kocamla henüz 6 aylık evliyiz ancak görücü usulü evlendik ve haliyle hala birbirimizi tanıyoruz. Benim ailem epeyce geç çocuk sahibi olmuş haliyle biraz yaşlı ve geri kafalılar o yüzden beni görücüyle evlendirdiler ancak kocamın ailesi bilinçli maddi durumu iyi ve normal şartlarda böyle bir evlilik yaptırtmayacak bir aile. Kocamla sadece bir kez 2.5 ay önce ilişkiye girdik ve ben hamile olabileceğimden şüpheleniyorum onun dışında kocam hep geçe kadar çalışır ve pek bir iletişimimiz yok. En yakın arkadaşımın kocası da Burak isimli bir adam ve bize yemeğe geldiklerinde haliyle kocam ile de tanışmışlardı fakat pek bir iletişimleri yoktu. Ancak geçen gün kocam bilgisayarda facebookunu açık bırakmış ve ben Burak ile buluşmak için sözleştiklerini ve birbirlerine canım hayatım dediklerini gördüm ancak normalde ikisi de maço erkekler. Sizce kocam gay mi? Ailesi bu durumu öğrendiği için onu hemen evlendirmek istemiş ve bu yüzden görücüyle evlendirmiş olabilir mi? En yakın arkadaşıma söylemeli miyim? Hamileyim çok korkuyorum yardım edin
Sanırım kocam gay ne yapmalıyım?