''SENDEN NEFRET EDİYORUM!!!'' Dedi.?

Annem bana bu gün bağırarak bu kelimeyi kullandı. İşten geldi. Aşağıda ustalar bekliyor ölçüm yapmak için. Babamla konuştum nerelerin ölçüsü alınacağını söyledi. Babamla konuştuğumu anneme söylemedim diye bana bu kelimeyi kullandı. Zaten hep farklı olduğumu hissediyordum. Abim var ve yemeyini, kıyafetini hep annem hazırlar ne istese o olur para istense hemen oğlum bir ihtiyacı olsa hemen oğlum. Para önemli değil yemin ederim bir gram değeri yok. Sevgi istiyorum birazcık sevgi. Allah biliyor ya annemle tartışınca hırkasını koklayarak uyuyordum ben. Bu laf çok ağır geldi, tabiri caizse KOYDU. SENDEN NEFRET EDİYORUM...
hele annemden duymak bu kelimeyi.
Yazın oturuyorduk balkonda. En çok neyin özlemini çekiyorsunuz diye konu açıldı. ANNE dedim güldüler. Ok dar içimden gelmişti ki hiç düşünmeden anne dedim. İstem dışı oldu ama en özlem duyduğum şey annem. Sinirleri bozuk olabilir evet çok düşündüm. Ama her zaman içimde bir yerde kendime açıklamak istemediğim bir biçimde annemin beni sevmediğini düşünüyordum. Geriye bakıp gözden geçirdiğim zaman bana zamanında neler dememiş ki...
Senden utanıyorum demişti bir keresinde intihar etmeye kalkmıştım. Yapamadım. Üzülür diye. Kıyamadım anneme...
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım sizce annemle konuşmayı denedim ama dinlemek istemiyor beni. Mektup falan mı yazsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemle bir tartışma sonrası konuştuk. Meğer beni iş yapmıyorum diye sevmiyormuş. İş yaparsam sever misin beni dedim seninle daha çok vakit geçiririm dedi. Bu gün abimin sınavı var erken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öpüp yolladı. Ben sınava girdiğimde kalkmaya tenezzül bile etmemişti. Karneme bile bakmaya gerek duymadı ama abiminkine saatlerce baktı. Dün ağlamaktan gözlerim şişti babam sordu ne oldu diye yok bir şey olmadı dedim. Abimin sınavı var huzursuzluk çıkmasın diye.
''SENDEN NEFRET EDİYORUM!!!'' Dedi.?