Pandemi Sosyal destek kimlere gidiyor?

Gerçekten çok zor durumdayım ailemle yaşadığım sorunlar yüzünden kaç aydır hayatımı tek sürdürmeye çalışıyorum şehirde yaşıyorum ne sigortam var ne bir ek gelirim var üzerine kayıtlı sadece dedemden miras dairem var onda yaşıyorum onunda değeri çok birşey değil 1.500 tl lik kredi kartım vardı limiti bitti 3.000 tl kredi çektim bitti. İş desen iş yok her yer kapalı yasaklar var faturalar gelmeyecek dediler şu an mevcut 500 tl ödenmemiş zamanı geçmiş faturam var yardım gelse faturalar ile bitecek ama geleceğini sanmıyorum daha 24 nisanda başvurdum süreç hala devam ediyor?

bu para kimlere çıkıyor anlamıyorum bir akrabam ilçesinde Sosyal destek vakfının Başkanımın tanıdığı vakıf başkanı akrabanı arayarak istersen çıkartayım diyor yakınımın 3 tane evi arsaları var altında bmw si var ona çıkabiliyorken bize çıkmıyor allahı var yakınımın kul hakkına girer diyerek bunu kabul etmedi.

ben bu süreçte sadece faturalar harici 5.000 tl borçlandım artık sona geldim dayanacak gücüm kalmadı durumu bu kadar iyilere kendileri arayıp teklif ediyor bizimkide 40 45 gündür süreç devam ediyor
Pandemi Sosyal destek kimlere gidiyor?
Cevapla