Küçük kardeşe vurmak. Bir bakabilir misiniz?

Ben çok eksik büyüdüm babamın bana bir kere sarıldığını hatırlamıyorum mesela ruhsal sorunlarimin olduğunu düşünüp annem beni ciddiye bile almazdı böyle yani başta bunu demek istedim neyse kısaca olayı anlatayım kardeşim 5 yaşında bu arada.

Bugün uzakta yaşayan amcam ile görüntülü konuşurken annem ve kardeşim yanıma geldi tüm akrabalar karşımdaydı kardeşim dengesini kaybederek bacağımı çekti ve birlikte düştük üstüne düştüğüm icin ağladı kameraya dönerek ablam yaptı dedi ağlamaya devam etti rezil olmuştum onun yüzünden utançtan kameraya bile bakamadım konuşma bitince yüzüne çok sert bir şekilde tokat attım elimin izi çıktı yani çok fena bir şekilde ağladı nefes alamadı bile ağlarken annem hemen geldi. Sen bu masum çocuğa vurdun “Allah'ta Sana vursun inşallah ” dedi kendime hakim olamamıştım ama şu an gerçekten çok pişmanım bunun vebali nedir bilmiyorum ama annem tövbe etmedi benimle konuşmuyor kardeşim de yüzüme bakmıyor bile bilmiyorum ne yapacağım ama bu vicdan azabı ile ne yapacağım bilmiyorum.
KARDEŞİME VURDUM 1-2 kere
HAYIR VURMADIM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Küçük kardeşe vurmak. Bir bakabilir misiniz?