Evet, sorum başlıktaki gibi. Ben de deistim mesela ve bu sorunla çok karşılaşıyorum. İnandığınız şeyle çelişmeyin, lütfen ve bu şekilde davranıyorsanız bile kendinizce nedenini açıklayabilirsiniz, merak ediyorum açıkçası
Cevabın nedir?
+1 yıldeistlik ne demek pek bilgim yok ama sanırım peygamberi ve vahiy olayını kabul etmeyen sadece tek tanrıya inanan bir dinmiş.. bu durumda kutsal kitaplarada inanılıyormu bilmiyorum ama allah diyorki bana inanın tamam desizim onu uyguluyor :) ne güzel.. ama peşinden diyorki peygamberime uyun :) o ne verdiyse onu alın.. kitabıma uyun.. bunlar hep gönderilen bütün peygamberler için söylenmiş bişeydir.. hakeza peygamberimiz içinde söylenmiştir.. peki peygamberimiz farklı dinden olanlara nasıl davranmış :) onlar kendisini yalancılıkla suçlarken kendilerine 100 deve verirdi.. bu tafarta müslümanların hiçbişeyi yokken hemde :) farklı dinlerin saygın kişilerini kabul edip onları dinlerdi.. bundaki sebep hoşgörü ile onları kazanırdı ve gel görki ilerde hoşgürü ile bütün mekkeyi kazandı.. içlerinde bazı zındıklarda yok değil hani ebu cehil gibi :) ama mekke kontrolündeyken bile farklı dinleri yasaklamadı ve onların öldürülmesi emretmedi.. ama islama davetinide devam ettirdi..
şimdi sen kalkmış onların o zamanki adaletini o zamanki hoşgörüsünü o zamanki bereketini bu zamanda arıyorsun :) peygamberimiz hadislerde zaten belirtmiştir..'' bende sonra gerçek halifelik 60 senedir.. 60 seneden sonra bozulmalar başlayacak.. '' demiştir ve göründüki o 60 seneden sonra hertürlü bozulmalar başladı.. hadi 1400 sene öncesini bırakalım henüz 200 sene önce yaşayan büyük veli demiştirki '' peygamberin bahsettiği hadis tamamen tuttu dünyada hiç bereket kalmadı kuruduk kaldık '' yani kıyamet alametlerinde bu zaten bahsediliyor.. yani şimdiki o araplar mısırlılar vs artık dinden çıkacak raddeye geldiler.. yine müslümanlar içinde en iyisi türkiye konumunda.. ama bizdede çok bilmişlik var maalesef.. bizler ''ben'' ciyiz hep ondan kaybediyoruz.. tartışmalarının sebebide genelde içten içe iyililiğini istediklerindendir.. ama bunu yanlış şekilde yapıyorlar.. sanırım seni aydınlatabilmişimdir.. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye'de Müslümanlık biraz kendi içinde çelişkili bir durumda bende ateizm hakkında çok araştırmalar tartışmalar konuşmalar kitaplar karıştırdım fakat hiç bir inançlıya saygı gösteren pek görmedim Richard Dawkins Tanrı Yanılgısı kitabında inanlar kötü aptal inançsızlar zeki gibi bir algı oluşturdu inanmayanlar da inançlıları geri zekalı görmeye başladı:) ben şahsi olarak insanları sevmiyorum samimi değiller hiç bir konuda saygılı değiller bir gün kafayı yemekten korkuyorum bu yüzden sende insanlara takılma seviyesiz kişilerle konuşma gerçek Müslümanlar sana saygı göstereceğinden eminim kendimden ailemden biliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Ben yaradılanı severim Yaradandan ötürü. Gerçekten buna uygun bir şekilde yaşamaya çalısyorm, her ne kadar cok karsimdakinin dogrulari benim dogrularima ters düşse de onu kırmadan anlatmaya çalışırm böyle olması gerek.Üzüldüm sizin için, çünkü insan herşeyin üstesinden gelemez tek başına, bazen öyle bir an gelir ki herseyi kontrol eden bir Yaradan olduguna inanmak ve Onun kontrolune birakmanin dayanilmaz rahatligni huzurunu yasamanizi isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ateist değilim arkadaşım, bir Yaradan olduğuna inanıyorum, ancak İslam'daki Allah kavramı uymuyor bana. Keşke herkes senin gibi olsa, çoğu insan bunu bizleri kırmak için bir araç haline getiriyor
- +1 yıl
Afedersiniz ben acıkcası aynı sey oldugunu sandım, cok da uzak degilsiniz o zaman.Keske Hz, Muhammed zamanindaki gibi yasanabilse İslam dini, cunku onun hayatini incelediginzde yasadigi onca aciya ragmen hayattaki erdemli durusunu guzel ahlakini gordugnzde bu genellemenin yanlis oldugunu anlarsiniz.Bu hosgorusuzluk İslamiyeti layıgyla yasamadgmz icin, kisinin kendi ayıbı yani
bu her müslüman için geçerli bir şey değil.ateist ya da değist ne olursan ol istiyosan ineğe tap umursamam sadece doğru yolu bulması için yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar eğer istemiyosa da bırakırım.ama bazen öyle tipler varki sırf birilerine özendiklerinden sırf kendilerini bazılarına benzetmek istediklerinden bu gibi durumlara başvuruyolar ve bunu sezinlediğim zaman gıcık olurum
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaten inanış değildir bana göre, özenti bir davranıştır sadece. Kesinlikle yanlış bir davranış. Ve tabii ki her Müslüman için geçerli değil ama bazıları böyleler. Sen de anlamışsındır zaten ne tür bir kesimi kastettiğimi, veya karşılaşmışsındır. Hepsi hoşgörüyle yaklaşmıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
islam hoş görü dini değildir.
birinin kanını diğerine helal kılan bir din hem hoşgörü hemde ilahilik anlamlarını kaybetmiştir.
peki islam denir.
islam tamamiyle ticarettir. biraz düşünürsen kendin bulabilirsin örnekleri etrafında çoktur.
bana sorarsan 4 ilahi din yalandır.
(araştırmak serbest)
Tevrat bir çok mitolojik destanın yazılı halidir. bknz babil miti.
zebur aynı şekilde devamı nitaliğindedir
incil derleme ve içersinde ilahi varlıkların kişi haline getirilmiş versiyodur.
kur'an hristiyanlığa karşı ticari kaygıları gidermek için ortaya çıkmıştır (bknz cahiliye devri aslında hristiyanlığın yaygın olduğumu yoksa putların rövanşta olduğu bir dönemmidir? )
tarihi açıdan isa peygamber hiç yaşamamıştır. yoktur öyle biri yani. mitilojik bir karaktertir. eğer ki bahsedilen mucizelere sahip olsaydı herhangi bir dönem tarihçisi bundan bahsederdi.
kur'an isanın varlığını savunur çünkü dönemsel açıdan hristiyanlığın ortasında doğmuştur.
yani onunda ilahi bir hükmü yoktur.
kaldı tevrad ve zebur bunların zaten babil mitinin kagıt üzerine yansıması olduğunu söylemiştim.
insan olun.
sağlıklı birey olun.
zihninizi her zaman dinç ve aydın tutun.
araştıracı olun.11 Yorumlaislamı yobazlardan koruyun aksi takdirde dünyayı islamdan koruyun.''
mevlana
şu an islam diye arap kültürü yaşanmaya yaşatılmaya empoze edilmeye çalışıyor. Müslümanım diyen insanların % 99 u kuranı kendi dilinden okumamış yorumlamamış anlamaya çalışmamıştır.
Deistzme bakış açım son okuduğum kitapla biraz daha değişti.10 YorumlaÇünkü müslümanlık, sadece tasavvufi açıdan bakıldığında, hoşgörü dini.
Objektif olarak bakıldığında, savaşlarla yayılmış bir din, dolayısıyla savaş dini.
İnsanların bakış açıları, din ekseninde şekillenmemeli, insanlar empati yaparak,
geniş açıyla düşünebilmeli bana göre.00 YorumlaDünya gözünde müslüman..
https://i.hizliresim.com/vzWX3D.jpg
Bizim gözümüzle müslüman..
https://i.hizliresim.com/6RWr0N.jpg
bizdeki müslümanlık
https://i.hizliresim.com/ydZNQa.jpg00 YorumlaMüslümanlar islamı bilmiyor da ondan. Son üç dört yüzyıldır çürüyüp kokuşmuş kültürümüz dinin önüne geçmiş malesef.
Dindar bir ailede yetiştim, kendim de okumayı araştırmayı seven biriyim, namazı beş vakit kılarım ama ne zaman yeni müslüman olanlara yazılmış bir kitap okusam yeni şeyler öğreniyorum.10 Yorumla
+1 yılçirkince yaklaşım da bulunursan tepki alırsın.
birde müslümanlarda kendi dininden olmayanlarla fazla konusmak arkadaşlık kurmak istemez.
bunu ancak o kısıyı tanıyanlar kanka ya da arkadas olanlarda görebilirsin.
herkesin özeli dini kendine..kimse kimseye zarar vermedikten sonra bir sorun yok..
tartısma ortamı olduda ya susacaksın ya da kacacaksın..hiç bulaşmıcaksın.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Ben gayet de yaklaşıyorum. Çünkü Kur'an bunu emrediyor. Onların mabudlarına sövmeyin, onlar da kalkar Allah'a söver buyruluyor Kur'an'da. Kafirun suresinde Lekum dinikum veliye din diye ayet var. Yani benim dinim bana sizinkisi size mealinde. Kimsenin dini ve dinsizliği beni bağlamaz, ben kendime bakarım. Ne zaman ki dinime hakaret, saldırı görürüm, o zaman harekete geçer, dinimi savunurum. Veya öğrenmek isteyen soru sorar, ben de tebliğ etmekten geri kalmam Allah'ın izniyle.
20 YorumlaAllah ın kanla onurlandırılabileceğini zannediyorlar.Bknz:Ortadoğu.Açıkçası bende Müslümanım ama hiç bir zaman farklı bir inancı seçimi olan birine kötü gözle bakmamışımdır.O yüzden lütfen hepimizi aynı kefeye koyma çünkü onlarla aynı kefeye konmak önce bana sonra inancıma hakarettir.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, ama zaten sorumu diğer kesime yönelik sormuştum ben, yani inançlara saygılı Müslümanlara değildi sorum. Ama öyle anlaşılıyorsa, özür dilerim. Kesinlikle aynı kefeye koymuyorum
Soran+1 yılAçıkçası bu derece objektif olan kimseyi görmemiştim, seni içtenlikle tebrik ediyorum. Dediğine katılıyorum. İnancından başka her türlü şey için Müslüman olanlar bu hale getirdi durumu
müslüamlık dininin temele HOŞGÖRÜ olabilir fakat son din olduğu için diğer dinlerde olan yaslardan bazılarıda kuranda geçer, mesele yahudiler sert bir kavim oldukları için sert kanunlar kurallar, ayetler inmiştir, müslümanlıktada böyle bir seçenek olabiliyor..Bazı müslümanlar bu maddeyi uygulamak isterler bu yüzden..
00 YorumlaSizi kimse öldürmeye ya da başka birşey yapmaya çalışıyor mu? Hayır ozmn hoşgörülüyüz.Ama sizin sesininz çıkmasına tahammül edemiyorum orda burada bize saygı duyun görüşlerimize vs şu an yaptıgın gibi.Kendi içinde yaşa madem böyle düşünüyorsan.Dikkat çekmeye çalışıyorsunuz çünkü.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir taraf kendi içinde yaşayacaksa, diğeri de kendi içinde yaşamalı. Ha bir de öldürülmesi lazım yani?
+1 yılBenim de en yakın arkadaslarimdan biri deist ailem gorusmemi istemiyor bende anlamis degilim ama bence muslumanlar ve kendini musluman sananlar vardir yani hosgorulu olmak muslumaninozelligidir ama dinine cagirmak da gorevidir ben 2-3 kere deist arkadasimi musluman olmaya ikna etmeye calistim sonra zorlamadim senin dinin sana benim dinim bana dedim yani takma bukadar o insanlar kendini musluman saniyorlar :) ben hala yakin arkadasim ama ailem bunu bilmiyor
00 Yorumla
+1 yıldinleri insanlara göre bakarak yorumlarsan ortada din diye bir kavram olmadığını anlarsın. , islamiyet'le ilgili herhangi bir simgeye uygula. ondan sonra İslam hoşgörü dini, islam hoşgörü dini olsa bile sen değilsin.
00 YorumlaYobaz kesim dicemde neyse. Müslümanlık hoşgörü, saygı dini ama şimdiki insanlar kurallara uymuyor. Sorsan en dindar onlar.. Mesela araplar kadar şerefsiz bir millet yok Adam öldürüyorlar Allahin adini zikrediyorlar Gibi. Yinede başka dine mensup insanlara saygi duymak lazim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu sitede kaç tane adam akıllı müslüman var ki? yok mast yapyolar yok sevgilime ne zaman vereyim konu din olunca da ağır müslümanlar. inancı olanlar hoşgörülüdür. Ki bu sitede parmakla sayılacak kadar az kişi. Soruyu bile yanlış yerde sormuşsun hayatım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı karşılıklıdır. Saygı görmek istiyorsan , saygı göstermen gerekir...
Kişi ve insanla alakalı bir durum karşımdaki insanin neye inandığı beni ilgilendirmez saygı duyarim... Ta ki benim dinime alaycı yaklaşır soyledikleri sözler hakaret boyutuna ulaşırsa kusura bakmasın kimse...00 YorumlaEğer islam'ı Kuran'dan değil de müslümanlardan öğrenseydim, eğer Kuran'dan önce müslümanları tanısaydım asla müslüman olmazdım.
Yusuf İslam ( Cat Stevens )20 Yorumlaİslamla insanları karıştırmayın. Burada inançlara saygısızlık yapan İslam dini değil insanlardır. İslam dini kuralları hoşgörüye dayanır. Fakat insan buna uymadığı sürece İslam'ı zedelemiş olmaz. Önce onu karıştırmamayı öğrenin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkezin inancına saygı duyarım
Sonuçta herkez kendi hesabını verecek kimse kimsenin kabrine girmeyecek.
Eski komşum sadece dinsiz değil birde sahtekyardı
Ve sürekli bişey istiyordu bikere bile boş elle çevirmedim ve böyle biri olduğu için dışlamadım00 Yorumladostum islami gercekten yasayabilen bir toplum degilizki her ne kadar Osmanlı torunu olsak bile dini en güzel yasayan devletlerdendi bugun islamciyim diye gecinenler dini tam olarak anlamayanlar eger herkes böylese lafim herkese
00 YorumlaYanlis şeylerin hoşgörüsü olamaz biraz laik ol cnm..din bir özgûrlüktûr ve sen zindandasin daha..seni yaratan alah herseyini bedava vermisken ödeme zamanin gelmedimi?
09 Yorumla
Soran+1 yılya sen daha önceki gün giderim var mı diye soran değil misin ya. Kaybol, doğruyla yanlışı bana sen öğretemezsin :Ddd
Soran+1 yılbence de ya vereceği kadar bela vermiş baksana halime ne bela hem de :Ddd
Soran+1 yılateist değil, deistim bu bir. İkincisi, benim zeka seviyem hakkında konuşabilecek biri olduğunu zannetmiyorum. Üçüncüsü, bir insanın inancına, ne düşünürsen düşün, istersen yanlış olduğunu düşün, boktan diyemezsin
Soran+1 yılHristiyan mı :DD Hahahah :DD
Soran+1 yılHristiyanlıkla en ufak bir ilgisi yok desem? Kim bilmiyor ne halt olduğunu, ve biliyormuş gibi konuşuyor? :D Komiksin ya devam et
+1 yılmuslümanlık hoşgörü denilmiş. müslümanlar değil. ha illaki her müslüman hoşgörülü diye bişey yok. hiçbirimiz gelipte bir ermeniyi sevmeyiz.klasik türkler. ama gerçek müslüman hoşgörü göstermek zorunda.
00 YorumlaBunun müslümanlıkla alakası yok, müslümanla alakası var
21 Yorumla- +1 yıl
bence en ıyı cevap sen olmalısın
+1 yılçünkü islamiyeti çok iyi bilmiyorlar Peygamberimizi örnek almıyorlar tabi genelleme yapamam bende müslümanım ve dindarım ama farklı dinden arkadaşlarım var ve hiç sorun yok aramızda..
00 Yorumla
+1 yılcevap veriyorum:dinimizislam.com
sorularlaislamiyet.com :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılislamın hoşgörülü bir din olduğunu bu sayfada söyleyen/savunan, an itibariyle 6/18 erkek üye, kullanıcı adımdan dolayı bana mesaj olarak küfür/hakaret etmiştir.
23 Yorumla
Soran+1 yılGizli sormasam kim bilir kaç kişi mesaj atardı küfürlerle dolu...
Cevap sahibi+1 yılşüphem yok. bak o küfreden erkeklerden birisi - yapıştırmış bile.
Soran+1 yıldoğrudur. insan birinin davranışını doğru bulmasa bile saygı duymayı öğrenmeli.
+1 yılislamda hoşgörü var ama müslüman olan kişi yapmıyorsa islamı değil kişiyi suçlayın
insan işte nefs dedikodu nasılbişeyse insan kendi hatasına değil başkasınınkine bakar00 Yorumlaİslamiyet'e inanmak ile gerçek bir Müslüman olmak arasındaki farkı iyi ayırt edebilmek lazım..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle düşün sonuçta doğru veya dolaylı yoldan müslümanlığın gereklerine saldırılıyor aşağılanıyor veya çarpıtılıyor bu yüzden buna tepki olarak insanlar akıllarınca saflarını korumaya çalışıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSaldıranlara karşı bir koruma girişiminde bulunabilir insan ama böyle yapmayana niye?
Cevap sahibi+1 yılne gibi mesela örnek ver... insanlar dediğim gibi birlik olalım kimin ne old belli olsun derdinde olabiliyorlar
Ateistleri deistleride goruyoruz
Saygisiz her yerde20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada islamla ilgili saçma sapan provakatif şeyler yazılsın peygamberimiz 9 yasındakiyle evlenmiş gibi şeler yazılsın ve hoşgörü beklensin mümkün inanmıyorsan içinde kalsın
14 Yorumla
Soran+1 yıl9 yaşındaki çocukla evlenmemiş midir? Bu bilgi doğrudur, davranışın doğruluğu ya da yanlışlığı seni alakadar eder. Öyleyse, inanıyorsan içinde kalsın senin de. Bu ne biçim anlayıştır arkadaş.
Cevap sahibi+1 yılislamda böyle bişey yoktur siz müslüman olmadıgınız için hep tersi seylere inanıyorsun olay sadece evlilik değil her konuda ben sadece örnel verdim inanmıyorsan kalkıpta aşağılamaya calısmaınlar
Soran+1 yılAşağılamaya mı çalıştım sence şu an? Sen aşağılıyorsun
Cevap sahibi+1 yılarkadasım sana bişey demedim ben aşağılayanlara karsı nasıl hosgörülü olmamızı bekliyorsun dedim
çünkü dinimize göre müslüman olmayanlar kafirdir ve cehennemde yanıcaklardır
ben insana saygı duyarım dini beni ilgilendirmez00 Yorumla
+1 yılO muslumanlikla degil insanlikla alakali bisey tatlim ;)
00 Yorumlaonların müslümanlıkları rant müslümanlığı da o yüzden !!
20 YorumlaGördüğün yasadigin şeyleri herkesin tüm muslumanlarin üzerine mal etmemelisin.
00 YorumlaMükemmel olan islamdır, müslümanlar değil...
Cat Stevens / Yusuf İslam:
"İslam dinini müslümanlardan öğrenseydim Müslüman olmazdım "00 Yorumlaböyle bir görüşü nereden çıkardınız anlam veremedim, İslamı gerçek anlamda yaşayanlar daima hoşgörülüdür.
00 Yorumlayerine göre müslüman yerine göre imandan cıkan.bi müslüman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten bu yüzden kaybediyoruz bir ateiste bir hristiyana dini anlatırken güzel güzel küfür etmeden tane tane konuşacagımıza küfür ederler kötü söz söylerler gavur derler
00 YorumlaÇünkü bu koca bir yalan.
32 Yorumla
Soran+1 yılBazıları için, kesinlikle doğru bir tespit.
çünkü sadece sözde hoşgörülüler
10 YorumlaHoş gör, iyi vur diyorlarsa demek ki.
00 Yorumla
+1 yılonlar gerçek müslüman değil yobazlar
00 Yorumlaİnsanlar Değil İSLAM Kusursuzdur.
10 Yorumla
+1 yılevet ya bunlar mahfediyor zaten herşeyi -_-
00 YorumlaYanlış yetiştirilmiş düşünemeyen canlılar.
00 Yorumla
+1 yılHoş görüsüz ne yapıyorlar ki mesela?
00 YorumlaÖyle birşey yok
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Müslümanlığın bir ''hoşgörü dini'' olmasına rağmen neden Müslümanlar inançsızlara/farklı inanışlara sahip insanlara hoşgörüyle yaklaşmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler