+1 yılSonuçta evladı, eninde sonunda affeder ama o zamana kadar çok şey yaşar ve yaşatır. Aileside bu zaman zarfında akıllanır ne kadar gurur yapsada, eskiden insanlar çocukken beşik kertmesi olup 18ine ayak basmadan evlendirilirmis.Halada var böyle şeyler. Ama populer değil ve iç açıcı gelmiyor, yanlış bir durum söz konusu.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha geleceği düşünmüyorlar ilge
- +1 yıl
Orası öyle ama nafile işte. Herkes kendine yapar bu hayatta, Acısıyla tatlısıyla bir hayat yaşayacak ve bu hayatlar onların elinde.Ne yapmaları gerektiği hakkında kendileri karar verecekler.Kafasina koyduğu bir şeyi istesende kolay kolay söküp alamazsin.Illa ki yapacaktır onu.Bu yolda başarılar diliyorum onlara.Yollari açık olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl18-19 yaşında bir erkeğin iş ve askerlik sorunları vardır ve kız kadar onunda başı belaya girer.
13 Yorumla
Soran+1 yılBunların farkında olmayan bir arkadaşım var buna ne diyeceksin?
- +1 yıl
Bunları arkadaşına anlat ne ile karşılacağının farkına varsın.
Soran+1 yılZaten söyleyeceğim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadasinla keske benim konusma imkanim olsada kendi hikayemi anlatsam :( bende o sebebden dolayi evden kactim ve evlendim simdi bir yarumla yine zamaninda sirtindan vurup yiktigimin ailemin yanindayim sakin ama sakin yapmasin ailesinin rizasiyla evlensin evlencekse ama evden kacmasin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlat istersen ben okuturum ona?
Cevap sahibi+1 yılbende 18-19 yaslarinda ailemle hep kavga yapiyorum diye evden kactim ve ozamanlar beni sevdigini sandigim insana kactim ve anamin gözünden döktügüm yaslarin ahi iki yakami birakmadi sonuc esimden ayrildim ve ailemin kapisina sigindim bu özet hali ama ne olursa olsun ailesini birakip gitmesin ne kadar kötü olursa olsun aile bambaska cevremde cok kacan kiz var ve inan hepsi cok mutsuz şu an hepsi sevdigine kacti yinede mutsuzlar cok iyi düsünsün tasinsin ailesinin ahini almasin
Soran+1 yılHaklısın.Teşşekğr ediyorum ve geçmiş olsun sana keşke en başından sende böyle bir hata yapmasaydın.Okutacağım bunu
Cevap sahibi+1 yılrica ederim evet ama benim zamanimda ders alacagim bir tecrübe yoktu ama ins arkadasin ilerde pisman olacagi bir seyi yapmaz
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBabam hayal kırıklığına uğrar. Yapmam öyle bir şey. Kocaya kaçıp napcam, çocuk doğurup, şişko hantal bir kadın olmaya, kocam tarafından aldatılmaya bu kadar hevesli değilim. Sonuç olaraktan:Kaçmayalım, kaçanları da uyaralım. djkgfds
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😄 Iyarıları dikkate alsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
I'm kill ouwww yeahhh dışınkkk dışınnkk
www.indirvideo.net/.../...aicindemermiyokhq-96.jpg12 Yorumla- +1 yıl
:DD +++
Soran+1 yılOff 😄
farkli düsuncelere sahip ailelerde var.kimisi anlayis gosterir kimiside baglari koparabilir. az önce konustugum kiz aileside zorla evlendirmek istiyorlar. yani her telden farkli
tipleme aile cesitleri mevcut01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEline bir top verip sektirip gitsin derim. Ergen ergen davranmayı bırakın Allah aşkına. Hangi g*tüne güvenip evi terkedeceksin. Sonra git tecavüze uğra sonra çocuğunu çöpe at. Allah akıl fikier versin. Otur bir kendine düşüncelerine çeki düzen ver.
08 Yorumla
Soran+1 yılLa ben değilim kaçacak olan.Mal mıyım ben? Arkadaşım için soruyorum
- +1 yıl
o zaman arkadaşına bu lafım :) Seni nerden tanıyayım. Kaçıp kaçmayacağını nereden bileyim.
- +1 yıl
Ankara'lı mısın la sen :)
Soran+1 yılAhaha 😄
- +1 yıl
Arkadaşına sahip çık. Salaklık yapmasın. Fırsatçılar böyle çaresiz insanları kolluyor. Sonra geri dönüşü olmaz.
Soran+1 yılÇocuk değil de kız fırsatçı
- +1 yıl
İyi o zaman çocuğa sahip çık.
Soran+1 yılSaf aşık o da
Selamın aleykum arkadaşlar benim bi sevgilim var 18 yaşına 4 ay var benimde 18 yaşıma 2 ay var ben bunu alıp kaçırsam saklasam devlet ne yapar annesi razı nikah kıyalım dedim olmaz dedi annemle babam duyar bana kızarlar dedi annesine dedim ben kızını kaçırsam dedim şikayet edermsin dedim hayır dedi velayeti annesinin üzerine babası ayrı başka kişiyle. evli ama ananesi ve dedesi şikayet eder diye korkuyom ne yapmadığım
00 Yorumla
+1 yılAilesinden önce kendisini düşünsün.ilerde çok pişman olabilir.çok genç okusun okulunu önce böylece gününün büyük bir bölümünü ailesinden uzakta okulda geçirme şansı olur.öyle bir hataya sakın düşmesin.iş işten geçtikten sonra ailesi affetse ne olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmiyor ilte
- +1 yıl
Ailesine söyle o zaman.
Ailem bacaklarımı kırar!
Çok erken ya, bunu senin yapabileceğini sanmıyorum çünkü ailesi bezdirmiş anladığım kadarıyla ailesi ile konuşulması gerekiyor.02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de nasıl
+1 yılŞahsen ben kocaya kaçsam babam beni bulduğu yerde öldürür. Çünkü bir erkeğin kocaya kaçması bizim oralarda ölüm sebebidir maalesef. He kıza kaçsam belki razı olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılOff 😄😄
- +1 yıl
ne oldu :))
o yaşta bir kız kaçarsa kendisine yazık etmiş olur..baba evindeki mutluluğu hiç bir yerde bulamaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılo yaşı geçtim zaten ama ben kaçmazdım :) öyle bir ihtimali varsayamıyorum bile :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBende kaçmama da amacım arkadaşımı vazgeçirmek
- +1 yıl
niye kaçmak istiyor?
yani kaçınca ne olabileceğini bütün eksi taraflarını anlat
ama anlamazsa da yapacak bir şey yok, zamanla anlar
Soran+1 yılHep annesi ile kavga ediyorlar bu da bunalmış evden çıkması bile yasak ve 19yalşında çocuğu da sevmiyor ve kız bakire değil ama çocuk kabul ediyor onu daha 3hafta bile olmadı onlar çıkalı
- +1 yıl
iş karışık kısaca. fazla karışma sen yine de bir anda suçlu oluverirsin ben sana diyim.
ama güzelce ilerisinin olmadığını, dezavantajlarını anlat işte...
hepimizin bazen anlaşmazlığa düştüğümüz oluyor ailemizle ama böyle işlere de kalkışmıyoruz çok farklı bir kavga değilse yaptığı çocukça
Soran+1 yılSıradan şeyler.Benim aklıma bakire değil ve annesi çok dinine düşkün birisi öğrenirse parçalar acaba o yüzden mi evleniyor gibime geliyor
- +1 yıl
şimdilik annesine söylemek zorunda değil.
bakire olmamak bir eksiklik değildir zaten
sanki zorlamışlar mı istemiş yaşamış yani
yaşadığı şeyin arkasında dursun
valla arkadaşın kendini yakacak yazık
Soran+1 yılAilesine göre öyle değil tam bit o..
- +1 yıl
sonunda pişman olacaksan yapmayacaksın bu kadar basit
+1 yılbir erkek askere gitmeden kaçamaz öyle
dingonun ahırı değil ya buda
ne yiiyip ne içilecek evi ne paraya tutulacak
çocuk diye fazla parada vermezler...07 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteye bu sene girmiyorlar.Çocuğun anne babası ayrı annesinin yanında kalacaklar ve çocuk gece çalışacak
- +1 yıl
askerlik zamanı geldiğin ne yapacaklar peki 1 sene çocuk olursa birrde çekilmez olur
Soran+1 yılÇocuk yapmak için 4,5sene bekleyeceklermiş
- +1 yıl
çalıştığı yerden gerektiği kadar para alacak mı
üniversite askıya alındı mı zaten bir daha okuyamaz
Soran+1 yılÇalışmıyorlar işte.Cepte 5kuruş para yok çocuk arada çalışıyor çağırırlarsa o kadar
- +1 yıl
herşeyden önce iyi bir iş yapmlaı ömrü boyu o işi yapacak
bende işyerinde çalışıyorum... kimse evlenecek diye acımaz...
bence sakince askerliği yapmayı beklemeliler
başka birine verecek mi kızı (kızın babası/atası)
Soran+1 yılHayır
3 haftalık birine ailesini degişecekse sonuçlarına katlanıcak sen arkadaşı olarak elinden geldigince uyarmaya çalış sonra başı belaya girince vicdanın rahat olur ben o kadar ugraştım diye.
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de işte bir türlü anlamıyor ya da anlamak istemiyor
Soran+1 yılZaten o yüzden yazdım bunu belki etkili olursunuz diye
Soran+1 yılKapı dışarı koyacak bir çocuk
Soran+1 yılTek bilen ben ve kuzenini anlatsam anlayacak direk
Soran+1 yılBelli etmeyecek insanlar değil işte onun ailesi
Soran+1 yılYapmıştı onu bir şey fark etmiyor
Soran+1 yılAhaha
+1 yılBen kendimi affedemem ki onlar affetsin.Allah kaçmayı düşünen kızlardan o düşünceyi alsın.Kaçılır mı yahu.
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım bir hafta sonra kaçıyor ve ben buna engel olamıyorum
- +1 yıl
Seni dinlemiyorsa yapacağın bir şey yok.Hayatın acımasızlığını yaşayarak görecek.
Soran+1 yılAklı bir karış havada
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ailemi nasıl üzerim? babam saçımdan tuttuğu gibi geri getirir fare deliğinde bile bulur beni :D kemiklerimi kırar.Ailemiz bizim içni herşeyi yapıyor bu kadar kolaymı ya hiçmi vicdan yok ne kaçması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim arkadaşım kaçtı annesi bu kapıdan çıkarsan bir daha gelme dedi kız gitti ama çok olmadı annesi gelsin diye dedi tabi öylede resmen nankörlük
05 Yorumla
Soran+1 yılIlte benşm de arkadaşım kaçacak biliyorum ama annesine söyleyemiyorum.Ne yapsam?
Cevap sahibi+1 yılsakıınn böylee bir hataa yapmaa git hemen söyle bana söylemedi ben söylerim diye anneside dedi hatta gitmiş başka arkadaşına söylemiş o söylemez diye annesi neler dedi neler söylemezsen arkadaşına ve ailesine büyük bir kötülük yapmış olursun bu olay bir kaç gün önce oldu ve inan bana çok ciddiyim kesinlikle söylemelisin kesinlikle!
Cevap sahibi+1 yılbizimkide haftasonu kaçtı oğlan aklını çelmiş fırsat kollamış bizim kız hiç beklemezdim bak pişman olur daha çok küçük ailesine söylersen engellemiş olursun
Soran+1 yılTek bilen benim ve kesinlikle de benim söylediğimi anlayacak
Cevap sahibi+1 yılanlasın ya allah allahh he
Mezar taşımı bile hayal edebiliyorum.
O kızı kaçırmayaydın iyiydi.
1991-201003 Yorumla
Soran+1 yılKaçırmış mıydın?
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılDüzgün bir ailedeysen sanırım sabun yapar. Işin şaka bir tarafa yapma öyle şey gel bana diyecemde benim başım bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben değil arkadaşım
+1 yılÇok pişman olur evlilik için bnce 19 normal ama ailesinin rizasini almali özellikle babasinin
01 Yorumla
Soran+1 yılIlte bu onlardan kaçıyor
eve getirsem kızı babam artık neremden kan alır tahmın edemıyorum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılIlte çocuk da kızı evlerine götürecek
Soran+1 yılÇocuğun anne babası ayrı ve yalan söyleyerek evleniyorlar.Kız bakire değil ve çocuk biliyor annesi sırf izin versin diye yattık demiş çocuk, bozdum demiş
daha kalkmaz dogru duzgun kalın degldır ısı yoktur askerlık delımısınız evlılıgın marıfet oldugunumu dusunuyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben değil arkadaşım.Vazgeçirmem lazım
Soran+1 yılGeçirebilsem diyorum ama çok hoş geliyor resmen rahat olacağım sanıyor
+1 yılaçsın interneti okusun sonları ne oluyomuş görsün, ibret alsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılMadalya bile takar, bir sürü prosedür ve masraftan yırttık diye:)
08 Yorumla
Soran+1 yılAhah 😄 Ne kadar ki masraf
- +1 yıl
Sonu yok. Bu iş altın kaplama tuvalet kağıdına dek gider:)
Soran+1 yılOh maşallah
- +1 yıl
Sana da düğününde altın kaplama damat bulalım:)
Soran+1 yılNerde 😄
- +1 yıl
Bakıyorum da ağzın kulaklarında
Soran+1 yılYalnızım ne zamandır
- +1 yıl
Bana mesaj at
+1 yılerkeğe kaçmam ki kıza da kaçmam kızı kaçırırm sonra babam aslan oğlum benim iyi b*k yedin der
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkaçmak ve kaçırmak iş değil baba evinden gelinlikle çıkmak gibisi var mı
00 Yorumla Kaçmak mantik dişi ama gidecegi yerin şartlari mantikliysa mantiga yatabilir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
Soran+1 yılBakire olmadığını kabul eden bir erkek olunca kaçırmak istemiyor
Kocaya kaçarsam banko vururlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
- +1 yıl
hahahaah ok mizahi oldu bu
Evlatlıktan reddederler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler de ama arkadaşıma anlatamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılKaçasin var galiba fikir alıyorsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında arkadaşımı nasıl vaz geçirebilirim onu düşünüyorum
+1 yılDaha neler..O kızın gözü açılmamış daha.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende anlasam
- +1 yıl
Ya çıkmazda tek çıkışı bu görüyordur. Öğüt vermeye kalkarsan fikrinde militarisleşebilir dikkat et
Soran+1 yılBakalım
Öyle bi' aptallık yapmadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılzorla alır eve gotrur ya
02 Yorumla
Soran+1 yılRelit olan insana bir şey yapılmaz ki
- +1 yıl
onlar yıne gotururya
aileden aileye değişir
03 Yorumla
Soran+1 yılBabası emekli asker annesi de tam bir sinir hastası gibi kızın
Soran+1 yılVazgeçiremem iyi olacak beni bşr anlasa
+1 yılistemedikleri biriyle evlendim ama sorun yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta aile bildikten sonra hiç de önemli değil
- +1 yıl
yok onlardan habersiz nikahlandım :)
Soran+1 yılSonra nasıl affettiler
- +1 yıl
gittim söyledim yani olan olmuş naapçaklar anlaştık :)
babam ipnemisin olum derdi herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha da ağrı olurdu bence
+1 yılaffeder neden afftmesın kı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlat ama gerçekten sen onu büyütmek için ne hallere giriyorsun? Çocuğunun bu şekilde bşr şey yapmasını ister miydin
- +1 yıl
şöyle bır durum var cocgunu naıl yetıstırırsn o sklde gıder bırde hayatta ynı dıs ortamda bır takım seyler ogrenır.bu nedenle sen demıssınkı kavga edıyor aılesyle yanı bu yuzden kız kndını guvbnde hssedebılecek bırılerıne gıder cogu ınsan bu tur dvranıslarda bulunabılır.lakın su arkadasına sole kafayı yemesın dha 3 hafta olmus nasıl guvenıp evlenecek :)
Soran+1 yılÇocuk deli gibi seviyor kızı ama kız gram yok bakire olmadığını kabul ettiği için evleniyor gibi geliyor
- +1 yıl
sacma degıl mı.madem bakıre degıl erkke bunu bılmıyor mu?
Soran+1 yılBiliyor
- +1 yıl
bnce ısını gormustur kızda bu nedenle olabılır mı_?
+1 yılkız kaçırsam babam kızı iade eder beni de parçalar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılıslak odunla döverler o kızı :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehirde yaşayacaklar zaten
napsin nerede hata yaptik derler.
00 Yorumlaele gule guldurmek ıstemem
00 Yorumla
+1 yılaffetmezler asla.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşıma bunu gösteremiyorum işte.Kız ailesi sıkıyor diye daha 19unda ve evlenecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabam beni kesin öldürür.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni öldürmez ama beni gördüğü yerde hiç tanımıyormuş gibi gelir gider
Cevap sahibi+1 yılseninki yine iyimiş.
yüzüme tükürürler
00 Yorumla
+1 yılkaçmam ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası