Aile & Toplum Alnınıza yazılan kişi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım kimlere kimler çıktı 😂😂 bana Kaan çıktı. Kaan nerdesin aslanım 😂 Alnınıza yazılan kişi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ηaziran Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Eski sevgilimin adının zehra olması ve burda zehra cıkması.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haydaaa Yorumla
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Merhaba,Bana da Ceylin çıktı! O nasıl isim öyle, hiç sevmedim! 😅 2 10 Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl Kız Ceylin bul onu😂😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Yok yok hiç gerek yok başka isim lazım 😂İstemem onu 😂 Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl Başka ne isim istiyon😂😂 Ceylin güzel bir isim Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Yağmur olur 😅😇 Bence gözel değil 😅 Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl Yağmur güzel bir isim değil ki boşver yağmuru😂 Ceylin senin kaderin Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Ben seviyorum Yağmur u ama huzur ve mutluluk yağmuru gibi gibi 😅Kader kulun çabasına bağlıdır hiç Ceylin tanımadım Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl Tanırsın yakında ceylini de😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Corona var olmaz o iş 😂 Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl 😂😂 gönlünce olsun Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Amin inşaAllah canım cümlemizin gönlünce olsun 😅 Yorumla
Bambaskabirsehirvar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Neden ayın 23 ü değil sjdjd @aeolis35 Ziya ne Allah aşkına ahahaahah 1 2 Yorumla Aeolis35 +1 yıl Ziyanın a... :D takma kafaya alnımıza değil belki ama gönlümüze yazdık. Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @Aeolis35 evet kendisi benim kızlar lütfen uzak durun ondan xjdfjtj Yorumla
mikiiteryan Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl öykü.. gel buluşsun yüreklerimiz.boy boy çocuklarımız olsun, dünyayı bizimle dolaşsınlar.. 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Aranızda adı Gül olan varsa çabuk çıksın karşıma. 😄😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kazım miıi bana fenalık geldi 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Qşdüxkwğdnsğqğq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
memmetai Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Ebubekir Sıddık nerdesin? 4 1 Yorumla Çapkın_kurufasulye13 +1 yıl tam arkanda:D Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fatihmiş hiç sevmem Fatih ismini 1 0 Yorumla
Indilia Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Görkeeeeeeeeemmmmm nerdesin bebeğim bul beni 😂😂 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemen Ahmet'i bulun bana 1 1 Yorumla Gürcününevliyası +1 yıl Efendim 😂 beni sormuşsun Yorumla
mahsubenborc Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. ah yağmur ahh, yinemi ;) 1 0 Yorumla
Mertcvdr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl benim 25 temmuz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zmn Sibel Yorumla Mertcvdr +1 yıl daha sibel diye birini tanimiyorum Yorumla
Frezz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Batuhan. Kardeşimsin 2 2 Yorumla Çapkın_kurufasulye13 +1 yıl hayır olamazzzzzzzzzz Yorumla Frezz +1 yıl @Çapkın_kurufasulye13 sen misin batuhan Yorumla
HotMannn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Zeynep 1 0 Yorumla
Gideyozgıyamete Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Erman dkckxkx 1 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı. Aslı 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pakize neredesinnnn 1 0 Yorumla
BideÇalanıDuysanız Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Mervelerdeyim çıktı bana ya şansa bak 😂😂 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Sibel. 1 0 Yorumla
Mikolatalicilkshake Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Faruk aşkım nerdesin 3 2 Yorumla Çapkın_kurufasulye13 +1 yıl dön arkanı küçük kurbağam:DDDDDDD Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl Allah'ım yaa gülmekten öldüm 😂😂 küçük kurbağa Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Selami.. sevmedim :D 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Pakize haha :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Eski sevgilimin adının zehra olması ve burda zehra cıkması..
Haydaaa
Merhaba,
Bana da Ceylin çıktı! O nasıl isim öyle, hiç sevmedim! 😅
Kız Ceylin bul onu😂😂
Yok yok hiç gerek yok başka isim lazım 😂
İstemem onu 😂
Başka ne isim istiyon😂😂 Ceylin güzel bir isim
Yağmur olur 😅😇 Bence gözel değil 😅
Yağmur güzel bir isim değil ki boşver yağmuru😂 Ceylin senin kaderin
Ben seviyorum Yağmur u ama huzur ve mutluluk yağmuru gibi gibi 😅Kader kulun çabasına bağlıdır hiç Ceylin tanımadım
Tanırsın yakında ceylini de😂
Corona var olmaz o iş 😂
😂😂 gönlünce olsun
Amin inşaAllah canım cümlemizin gönlünce olsun 😅
Neden ayın 23 ü değil sjdjd @aeolis35 Ziya ne Allah aşkına ahahaahah
Ziyanın a... :D takma kafaya alnımıza değil belki ama gönlümüze yazdık.
@Aeolis35 evet kendisi benim kızlar lütfen uzak durun ondan xjdfjtj
öykü.. gel buluşsun yüreklerimiz.
boy boy çocuklarımız olsun, dünyayı bizimle dolaşsınlar..
Aranızda adı Gül olan varsa çabuk çıksın karşıma. 😄😄
Kazım miıi bana fenalık geldi
Qşdüxkwğdnsğqğq
😂😂
Ebubekir Sıddık nerdesin?
tam arkanda:D
Orhun nerelerdesin 😂😂
Abdullah mı :D neredesin Abdullah 😂
Fatihmiş hiç sevmem Fatih ismini
Emreleri hiç sevmem 🙄
Görkeeeeeeeeemmmmm nerdesin bebeğim bul beni 😂😂
Hemen Ahmet'i bulun bana
Efendim 😂 beni sormuşsun
Emre nerdesin yiğidim 😂
ah yağmur ahh, yinemi ;)
Sibel bul beni güzelim
Ozan mış dünya ahiret brom olsun
Özge gel canim öpücem🤣
Sibel kimse artık ffhfbdj
benim 25 temmuz
O zmn Sibel
daha sibel diye birini tanimiyorum
neslihan..
geçmişte olmuştu :)
Uğur, adı gibi uğur getirsin bari gelmişken.
Batuhan. Kardeşimsin
hayır olamazzzzzzzzzz
@Çapkın_kurufasulye13 sen misin batuhan
Büşraaaaa bul beni büşraaaaa
Zeynep
Erman dkckxkx
Umut kim beee :))
Fatma
Aslı
Merve?
Öykü nerelerdesin koçum istasyon olduk beh! 😂
Emirhan nerdesin