Örümcek kafa ne demek?

Ben bu ifadeye çok kızıyorum bilmem sizler ne düşünürsünüz? Benim Ağabeyim 32 yaşında bundan bir kaç ay önce nişan attı, şimdi kız bakıyorlar geçen gün annem dedi ki türbanlı ister misin dedi abim de olur neden olmasın ama örümcek kafa olmasın dedi. Babama sormuş annem oda örümcek kafa olmasın demiş hayır arkadaş anlam veremiyorum yani bende Elhamdülillah Müslümanım beş vakit namaz kılıyorum zaten evde benden başka namaz kılan ilim ve fıkıh bilgisi öğrenmeye çalışan yok bunu kendimi övmek için söylemiyorum ama kızdım yani, ne demek ya örümcek kafa dedim iyi kafası kapalı altına dar gömlek kot pantolon dudakta ruj bu mu olacak dedim. Bence siz abime türbanlı kız bakmayın çünkü yapamaz dedim. Ben yaparım beş vakit namaz kılıyorum haram helal de biliyorum abimde Yok dedim.

Sizce de bu düşünce çok saçma değil mi modern türbanlı imiş böyle saçmalık mı var ya valla hayret ediyorum bu insanlara ölümü hiç düşünmüyorlar.

17 Mayıs 2020 Pazar Saat 05.02
Güncellemeler
+1 yıl
Bende zaten belli yakıştırmalara uyuz oluyorum arkadaşlar türban tesettür Allahü Teâlânın emri uyan adam gibi sevap kazanır uymayan kendi bilir ama nefsine geldiği gibi Yok modern türban örümcek kafa sinir oluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorduğum tarihî hatırlatmak için altına tarih koyuyorum
Örümcek kafa ne demek?