Parasına puluna , tarzına , kılığına , kıyafetine bakmadan yargılamadan insanları sever ve doğru kişilerle arkadaş olursaniz fotoğraflarda yanınızda güzel duracak insanları değilde , gerçekten sevmeyi bilen samimi insanlarla dost olursanız dusunce yalnız kalmazsiniz önemli olan dostlarınızı iyi seçmek, iyisi yoksa da size celme takip düşürecek dost görünümlü düşmanlarıniz olacağına hiç olmasın demeyi de bileceksiniz yeri gelince.
Kitap okumayı severim kitapdan alıntı yapabilirim ayıp bişey değil. Bunu ben yazdım ve Allah izin verirse bir gün kendi kitabımı çıkarmayi da düşünüyorum çocukluğumdan beri de ufak ufak yazarım zaten hep
Ayıp bişe demedim saten sözlerin güzel olduğu için kitap sözü gibi güzel demek istedim Ve yazılarının gzuel olması kitapla aranın iyi olduğunu belli ediyor saten Ve inşallah bir gün hayaline ulaşırsın...👍👏
Zamanında hayal kırıklığına uğradım güven kalmadı klasik hikaye ve dışlandım en çook sevdiklerim tarafından artık sevemiyorum belkide sevmekten korkuyorum tekrarlaşır diye saf mıyım bilmiyoru
Evet aynen öyle mutluyken birlikte eyleninker güzel anılar yaşadığımız kişileri onlarla mutluyuz mutlu oluyoruz diye dost sanıyoruz ama gerçek dostlar düşünce belli olur
Ve gerçek hainler ise düşelim diye bekleyenler değil saten dusmeni beklediğini bilirsin düşünce ne olacağını bilirsin ama gerçek hainler sen düşünce o halinden faydalana bikecegini seni kurtarmak yerine senin o halinden nasıl yarralanirim diye fırsata cevirenlerdir koyduğum resimde tam bunu anlatmak icindi saten senin o halini firsata cevirip senden yarralanir...