Ergenlikte birden boy atınca sırtta çatlak oluşur bende de var doktorada sordum bu çatlaklar normal ama geçmez lakin nerdeyse görünmez hale getirilebilir bebek yağı sürün hergün ve streçe sarın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kardeşinle ilişki yaşıyor musun hep cirmissin çocuğu
hastanelik bir durum olup olmadığını tespit etmek istiyorumdur belki aynı sorunu daha önce yasayan vardır diye önce buraya danısmak istemiş olabilirim ayrıca yaak varken ve hastaneler yeterince mesgulken ne hastanesi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bişeyin izi çıkmış tırnak degil sevgili sherlock holmesler
iyi dedin
Yumuşak bir yere dayansın otururken hep aynı yerde saatlerce durmasın.
eski bir sandalyeye dayanıyo gün boyu pc basında ondan o zaman
Sandalye izi, bütün gün bilgisayar başında oturmaktan oluyor, bende de vardı ergenken.
24 saat pc basında bende öyle düşündüm bence de eğilmekten
Bende de vardı bir zamanlar belli bir süre sonra geçmişti
Jilet kesiği gibi veya tırnakla coook derin çizilmiş gibi ama jilet daha mantıklı geldi.
Ergenlikte birden boy atınca sırtta çatlak oluşur bende de var doktorada sordum bu çatlaklar normal ama geçmez lakin nerdeyse görünmez hale getirilebilir bebek yağı sürün hergün ve streçe sarın.
Kardeşinle ilişki yaşıyor musun hep cirmissin çocuğu
sg
ayıp günah yazıklar olsun
😂😂 sapık seni
Kardeşin hastaneye gitsin vücudu genişlediği için öyle oluyor doktor krem verecek yoksa artar iyi olmaz birde güneş görmesi gerek
İşkence etmedin dimi
demek ki düzgün yorum yapabilme kabiliyetin varmış böyle yorumlar yaparken dikkatli ol da başına bela açarsın sonra benden demesi
😂😂 hahaha
Diyene bakın
Yani mantığının alması gerek bu durumda hastane gerek dimi buraya niye atıyorsun
hastanelik bir durum olup olmadığını tespit etmek istiyorumdur belki aynı sorunu daha önce yasayan vardır diye önce buraya danısmak istemiş olabilirim ayrıca yaak varken ve hastaneler yeterince mesgulken ne hastanesi?
potansiyel sapık seni.
Ya savunma kendini sus desen kendisi sapık değil
Bazen olabiliyor ya benim annemde ve abimde de var ama böyle kırmızı değil daha beyaz ve sebebini gerçekten bilmiyoruz
İskence mi ediyorsunuz çocuğa evde nedir bu?
tabiki iskence etmiyoruz bende sorun ne çözmeye calısıyorum
Seks yapıyordur ve kız tırnaklıyordur
Sevgilisi biraz fazla sert davranmış sanki.
Ya kavga etmiştir ya da yiyişmiş tir
Kim tırnakladı çocuğu
belli ki zor anlar geçirmiş
Cin işi olabilir
Jilet izi gibi
dr a gitmedinizmi?
Kız fena çizmiş 😂
Kesmişler herhalde
Partneri tirmiklamiş