AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ben 32 de bosandim bunda sukur ya 41 45 olsaydi diyorum en azindan yasayacagin guzel gunler var
zararın neresinden dönersen kardır.!
güzel gitmeyen ilişkin vardır. Sona bırakırsın en son hayatına devam edersin.
seni istemeye gelirler veya sen bulursun. Cocuklu olursun bu durum değişir. Karışık yani.
Etkilemez. O beceriksizlerin çöküntüsü ben hiç çökmedim gayet iyi oldu.
Ne zaman neden bosandin? Cocuk varmiydi? Eski esin su an ne yapıyor is vs varmi?
2014 ayrıldım. Çocuk yoktu. Hiç bir bilgim yok ayrıldığımız günden beri görüşmüyorum. Birçok sebep var çünkü bizde flört dönemi herkes rol yapıyor. Tabi bunun temelinde cinsellik yatıyor. Erkek kaçırmamak için flört dönemi alttan alıyor. Kadın da olduğunca sevgi dolu görünüyor. Sonra evlenince kadın şöyle yap böyle ol başlıyor değişmeye erkekte ne olsa artık cinsel olarak sahip oldu değişmeye direniyor. Sonra tipik söz var ya evlenince değişti. Aslında değişmedi öyleydi sadece maskeler vardı rol yapıyordu. Ben diyorum türkiyede evlenecek olanlara sertifika sınavı olmalı uygun değilse evlenmesinler. Sonra şizofren anne babadan hasta çocuklar doğuyor buda toplumun hasta olup ilerlememesine neden oluyor.
Cok haklisin. Dünynain her yerinde ayni.
Dünyanın her yerinde aynı ama bizimkisi kadar insanlar birbirine köle değil. İstediği zaman cinselliğe erişiyor istediği zaman evleniyor oöamdıpı zaman boşanıyor.
Hayat bu her şey olabilir.. Önemli olan durumun üstesinden gelmek kendi ayaklarının üzerinde durmak
Bikaç yıl sonra boşanılırsa belki daha zor gelebilir..
Hayat devam eder gayet. Boşanmak da hayatın bir gerçeği
Yeniden sayfa açıp başlamak gerekir zorlu bir dönem olur heralde etkisi 2 yılda anca geçer
Kariyer şart olması lazım enazından muhtaç kalmazsın kimseye
Çocuklu ya da çocuksuz olması bence farkeder. Ama kariyer etkiler mi onu bilmem.
Gerçekten boşanacak birinin burda bu soruyu soracağına inanmıyorum.
Super etkiliyor asil hayatini yasarsin istedigin erkekle kadinla yatar kalkarsin kimse karismiyir hele maddi durumun yerindeyse oh yat parti beach party artik bodrum cesme dusunsun derim ve corona bitsin yanicak etraf evlenme yasi 35 tur bana gore onzamana kadar hayatini yasamalisin gidip evlenmissin kendini baglamidsin bir yere yazik sana
Mayami beaç başkan konuştu 0 elegance
Aynen brom sen git pc toplamaya devam et
Vayy beni süzmüş napcen len uyuzmu oldun yoksa kerata
🐊🐊🐊🐊
Validendemi 35 ine kadar farklı farklı erkeklerde düşüp kalktı?
Çocuk varsa ortada etkiler tabi ki bir de şöyle birşey var insan ona güvenip evlenmiş yarı yolda kaldığı zaman 30 yaşından sonra evlenmek istemez bana göre böyle yani
30 yas genc bir yas zaten. erkek icin zaten genc. bayan icinde oyke sayilir. erkek zaten 50 li yaslara kadar yabanci hatun falan bulur rahatca rus , slav kokenli sorun olmaz.
ama bayan icin 50 li yaslra kadari birak 30 lu yaslara kadar olur bu durum.
Yoo yeni birini bulmakta sorun yasamam. Sürekli tanismak isteyenler oluyor. Ama redediyorum tabikii. Sonucta evliyim.
Insanlar nefen evlenir neden henen bosanir anlamis degilim
Kariyer falan şart değil ben 22 yaşındayım şu an boşanma asamasindayim. Okulu bitirmemiştim karıştım yoktu açıktan okuyorum kendimi geliştiriyorum. bir tanede kızım var küçük. Dil kursuna başlıcam. Ailem destekçim olmasada farketmezdi nasıl bakarlarsa baksınlar kendime güveniyorum elim ayağım tutuyor. 30 yaş 20 yaş 40 yaş farketmez.
22 yaşındasın ve çocuğun var kaç yaşında evlendin çocuğun kaç yaşında?
@FetişistKişi 17de evlendim kızım 2 buçuk yaşında:)
Lise okuyor muydun? Ailen falan nasıl izin verdi ya da sen mi söyledin nasıl oldu? Ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle 😄
@FetişistKişi lise okuyordum bıraktım evlendiğim için :( cok pismankm ama. Ailem karsi cikti kesinlikle istemedi ben cok sevdigim icin direttim. :)
İnanmıyorum ya cidden yani inanamıyorum anlamında o yaşlarda evlilik çağı başlar zaten ama günümüzde şunu okusun master yapsın doktora yapsın bilmem ne yapsın diye evlilik yaşı 30 oldu o zamana kadar bekleyemeyenlerde gayri meşru şekilde bazı şeyleri yaşıyorlar
ayrılmasan ıyı olur cunku Şu an ortam cok ıyı deyıl hayat pahalı işyerlerı kapalı ıs bulmazsın ve mahdur olursun yuvanı yıkma
İşim var zaten. Gelirim de iyi.
ozamn durma bosan derım cocuk kctane vr yasın kc
Cocuk yok 28 yasindayim
yerınde olsam bosanırım
Ben 32 yaşındayım mahkemem 1 ay sonra. 1.5 yaşında oğlum var. Eğer oğlum olmasaydı arkama bile bakmazdım. Ama insan rahatlıyor boşanınca hayata yeniden başlıyor. Hiç bir olumsuz etkisi yok hatta olumlu yönü çok
bosanmama ihtimalin varsa bosanma.. yazik cocuga
@yasile asil iki birbirini yiyenin anne baba arasinda kalan cocuga yazik denilir.. oyle bir evde cocuk asla mutlu olamaz, anne babada mutsuzluktan cocugun mutsuzlugunu goremez! Birakin su cocuga yazik, cocuk icin bosanma laflarini
@Bilemiyorum89 👍👍👍👍
ya anne baba degilsin ya da vicdansizsin..
ne ayaksin sen
@cakma-madara eger bosanirsan karin gidip baskasiyla evlenebilir. Ve o cocugu riske atarsin. Uvey baba ya dover ya asagilar ya da daha beter senaryolar var. Senin baba olarak icin el verir mi? evlilik cocuk icin yapilan ve devam ettirilmesi gerelen bir kurum. evlilik toz pembe birsey degil. Cocugunu seven hicbir annem baba cocugunu atese atmaz. Sabreder
Bşanmak zorundayız başka çare yok. Bırakmam kimseye zaten oğlumu. Dövende belasını benden bulur
cocuk anneye kaliyor o yasta.. cok cok buyuk kusuru yoksa.. bir de nafaka veriyorsjn genelde. ve eger karin akilloysa zaten ayni eve sokmaz kimseyi ama aptalsa gider evlenir. ve o adam ona iyiyi de oynayabilir.. ben dovme derken iyi snearyo.. karin uyuyunca eger kani bozuk serefsizse herseyi yapabilir.
uzgunum ama devir boyle igrenc bir devir oldu.. okullarin kapisinda anneler ve babalarin bodyguard gibi bekledigi bir cag... kotu bir cag.. anne babalarin akilli olmasi lazim cocuk dunyaya getirdilerse kendilerini bir kenara birakacaklar.. cocugunu seven boyle yapar...
eger yolu varsa bosanmayin cocuk icin devam edin.
@yasile cocugum herseyden herkesden öncelik olur oncelikle. Onun icin yasarim. Lakin mutlu olmadigim yerde durmam, ben mutlu olmazsam cocugumuda mutlu edemem. Oyuzden onu dusunup mutsuz evliligi surdurmek cok sacma. Cocugumun ve kendi mutlulugum icin ayriliyorum zaten. Baskasini tanirsin uvey olup gelir dover felan diyosunda. Oz babalar neler neler yapiyor. Oyuzden oyle dusunup hayatinin geri kalanini mahvedemezsin. Allah herkesin karsisina iyi insanlar cikarsin
@Bilemiyorum89 yani uvey babayla ayni eve sokup, arkani donup ise gidersin oyle mi? anne oldun mu? yoksa ilerde yaparim diyerek mi boyle konusuyorsun?
Ve HIC kimse mutsuz olacam ve bosanacam diye evlenmiyor. Yolunda gitmeden, sorunlar cikabiliyor. Benim sorun dedigimde sacma cocukca seyler degil oyuzden kimse o durumda olmadikca o durumu yasamadikca LUTFEN ön yargili olmasin! Oyle ordan o durumdan uzakken konusmak coook kolay.
@Bilemiyorum89 senin cocugun var mi.. basit bir soru sordum
@yasile evet anneyim! Uvey babayla arkani donup gidersin diye birsey soylemiyorum. Insanlari iyi ve kotu insanlar olarak ayir ve oyle konumla. Kotu babalarda var bunuda hatirla ! Ve on yargili olma, umarim hayatinda boyle bir duruma dusmezsin
Evet 1 evladim var ve mutsuz evlilik yasiyorum, sabrediyorum. Cogu seyi alttan aliyorum ama nereye kadar.. oyuzden diyorum bilmeden konusmayin.
@Bilemiyorum89 ben 28 yasinda iki cocukla bosandim. suanda 35 yasindayim. bosanirken insan ayni bu kafada oluyor.. mutsuz ortamda cocuk buyutemem.. ben de aynen bunlari soyluyordum.. Ailemde destek oldu ozaman, bosan cekilmez dedi. bosandim. Bosandiktan sonra asil hersey basliyor. Turkiyede kadin ve cocuk olmak zor. Erkekler faydalanmak maksadiyla yaklasiyor cogu bosanmis kadinlara. Yani evlenme niyetinde olanlarin cogu da maddi olarak vs bir sekidle kullanmak icin.. Ben iki cocuguma da kiyip evlenemedim yeniden.. Ayni cati altina birini o masumlarla sokamadim. Cunku bana iyiyi oynayabilir ama arkamdan cocuklarkma zarar verebilir. cocugu höt desen korkutabilirki duyuyoruz.. ben kiyamadim ve evlenmedim. Bu surec boyunca hayatla tek basina mucadele eden bir anneyim. Simdiki aklim olsa asla bosanmazdim. zafen evliliklerin ilk 5 senesi alisma evresi. Bu evreyi atlatinca devam ediyor. Buna dayanirdim. hayatta yasadigim zorluklari anlatsam.. hic de oyle bosan gitsin!! anlaminda unlemler koyuyorsun ya asla boyle konusmazdin
daha gecen burada biri baslik acmis hemen sorusu kaldirilmis.. dul sevgilimin cocugu bana degisik bakiyor diye.. kadinlarin uyanik olmasi lazim
elin adami acimaz ama baba acir...
@yasile üvey evlat zaten 18 den sonra evlendirilmeli üvey anne ve çocuk aynı evde kalamwz caiz dir
18 nerden cikti :) biz kucuk cocuklardan bahsediyoruz
Küçük çocuk büümicek mi. Sen dedin az önce kötğ köyü bakıyormuş üvey annesine diye. Kötü kötü Bakan çocuk 1 yaşındamıydı
18 yasindaki cocuk zaten universiteye gider.. ve kendi hayatini kurma yolunda devam eder.. bizim konu kucuk cocuklar... kendini koruyamayacak cocuklar.. sizinki mesela 1 bucuk yasindaymis.
Dünyanın bin bir türlü hali var üni okuyo diye kurtulmuşmu oluyoki
yanlis anladin.. bir erkek baslik acmis.."dul biriyle beraberim , onun cocugu bana tuhaf bakiyor diye".. simdi burada yazamiyorum.. adam sapikti.. ve sorusu kaldirildi derhal... yani boyleleri var dihe ornek verdim
Zaten biz bişey olmaz diyoduk şimdi saflar değişti. Sen olmaz diyosun biz olur diyoruz bu sefer
Öz baba yapıyo o işi olmaz inşalla
o cocuk her kimse cok uzuluyorum. ve o kadin kim bilir ne kadar guvebiyo4dur o adama.. de o ki annelerin cok cok dikkat etmesi lazim. buydu.
kardesim her kimsen dayanabiliyorsan dayan cocugun icin.. uvey babanin vicdanina birakma.. sevgiler.
@yasile 7 yillik evliligim ve inan yalniz olmayi tercih ediyorum Şu an boyle dusunuyorum ve bosanincada oyle dusunurum bence. Ve haklisin kullanmak kandirmak isteyen cok olacak eminim bundan ama boyle devam edemem cunku sevmiyorum artik ve buna katlanmak cok zor geliyor. 4 sene cocugum icin dayandim ama olmuyor artik yapamam. Ben yurtdisinda yasiyorum, burdada ayni sonucta turk toplumu ne der ne konusurlar hep onu dusunuyorlar. Ama kimse kusuruma bakmasin, mutlu olmak herkesin hakki. Mutlu olmadigin yerde cocugun icinde olsa kalmicaksin.
Ve cok ornek var, cocuklarin anne babasina yalvariyor artik ayrilin biktik diye. Onlari dusunelim derken, hem kendine hem onlara kotuluk etmis oluyorsun.
@Bilemiyorum89 yurt disinda yasiyorsan durum bambaska.. neden mi... daha kolay... en azindan yalniz cocuklarinla ev tututugunda orada rahatsiz eden cikmaz... turkiyede kadinlar cok cekiyor... ben bosan diyen o destekci ailem de bosaninca birden kapilarini kapattilar kalakaldim.. abim ben birsey isteyecegim bir yardim diye numarami engelledi. cocuklqrin okulunda gosteri var, velilere karsi gel yankmda dur dedim, geldi azarlaya azarlaya 5dk durdu gitti. sonra da birsey iseyecegimi sanip engelledi. ev tutuyorum, apartmandaki abuk subuk tipler yalniz ve kimsesiz gorup rahatsiz etmeye basliyorlar kapi calmalar.. cok abaza dolu turkihe.. avrupa oyle degil, en azindan rahatsiz edilmezsin... karar senin...
cocuklarin akli ermiyorki.. benim eski esim calismiyordu.. ben bakiyordum eve.. Şu an inanki o gune gitsem calismasin da en azindan basimda dursun cocuklarla derdim.. baba en azindan bir korunak golgesi yetiyor... Turkiye icin konusuyorum. Avrupadaysan sen bilirsin.. durum bambaska cunku.. ben biradaki abazalardan korjnmak icin bosanmamak gerekli diyorum
@yasile bu konuda haklisin. Allah yardimcin olsun zor... Ama sadece soylemek istedigim. Insanlar lutfen onyargili olup konusmasinlar. Yasamadan bilmeden. Hickimse bosanmak icin evlenmiyor. Mutlu evlilik surdurenlerden biride bende olmak isterdim. Ama mutlu degilsen orda durma. Hayat mutsuz olmak icin cok kisa. Senin durum ve sartlarda zor anliyorum ama sorunlu evlilik yasaman dahami iyidi sence? Anladigim kadariyla babasida ilgili degil? Oyuzden bosandigindan pisman olma. Elbet vardir herseyde hayir..
Türkiye de kadından yana ana yasa ne diyosunn adsm ömğr boyu nafaka ödüyo.. kocam beni dövüyor desen hemen alıyorlar uzaklaştırma veriyorlar. Kadın eve erkekmi aldı? Kocası şikâyet ediyo eşim eve erkek alıyo diye. Sana ne diye azarlıyor adamı polis
@Bilemiyorum89 yasadiklarimi bir bilsen... ben kesinlikle devam ederdim.. inanki ictenlikle soyluyorum.. ilk 5 yil zaten alisma donemi... hem kendimi duzeltirdim hem cocuklarimkn babasini... zamana birakirdim.. diyorum ya o gunlere gitsem , issiz vs diye birakmazdim.. is bulmak icin yardim ederdim beklerdim.. sabirla duzelmesi icin beklerdim.. cunku sonrasi kat ve kat agir geldi.. ailemin kapisi kapandi.. yapa yalniz hem anne olmak hem baba oldum.. cocuklarimin boynu bukuk oldu... babali cocjkla babasiz yetisen cocuk bir olur mu? neyse gecti... cocuklarim boyumu gecti...12 yasindalar... bin sukur.. Allah basimdan eksik etmesin.. siz de dusunun.. inanki.. karsiniza cikacaklar a daha iyi olmayacak. kendinize iyi bakin.. sevgiler
nafaka olayi yurtdisinda da oyle.. nafaka oduyor erkek... erkek evlenirken iyi dusunmeli.. ama yurt disinda devletin el koyma durumlari var... her ulke degil ama bazi ulkelerde malesef ciddi duzeyde.. ozellikce bekar anneler destekleniuor gibi gorunse de , devlet parcalanmis turk veya musluman ailelerin cocuklarina ekstra goz ceviriyor.. Yaniliyor. muyum? turkiyede o durum yok... Avrupada dul kavrami yok.. zaten herkes bekar yasiyor neredeyse... dul kadin kavrami olmadigi icin turkiyedeki gibi dul fantazileri agirlikli degil. ayrica herkesin anne babasi neredeyse ayri old. icin cocjklar okulalrda ezilmiyor.. benim cocuklar cok ezildi turkiyede.. ayrica apartmanda yalniz kadinsan bir sure gozetlemeden sonra basliyor rahatsiz etmeler zile basmalar.. ben her sene neredeyse ev degistirdim abartisiz.
Benim kuzenim de Hollanda da yaşıyor erkek hemen hemen her gün konuşuruz. Burada elinle bir şişe viski al git hangi durum kapısının çalarsan çal neden geldin demez diyor. Şimdi yurtdışında böyle şeyler normal karşılandığı için mi dulların ziline basan yok. Türkiye'de normal olmadığı içinmi dulların ziline basan var.
" hangindurum kapisina calarsan cal" mi? ne demek istedin anlamadim.. bir de "Türkiye'de normal olmadığı içinmi dulların ziline basan var" bu cumlenle. ne demek istedin aciklar misin?
Şimdi Türkiye'deki dulların rahatsız olma sebeplerini ilkokul bebelerine mi bahane atıyorsun ve yurtdışındaki ailelerin tamamen hepsinin boşanmış olduğu ve bütün okuyan öğrencilerin annesi babası oayrı olduğu için birbirlerini ezmediğinimi söylüyorsun. Nedense Türkiye daha sempatik geldi. Yurtdışında dulların zilleri çalınmıyor çünkü çalmaya gerek yok. Zaten Kapı açık
ne diyorsunuz? Ilkokul bebeleri mi? dullarin zilini calmak mi? ben her sene ev degistirmek zorunda kaldim ve malesef bunun nedeni genelde 55 yaa ustu kisilerdi. Genelde 6 ay Gozetleyip yalniz oldugunu anlayip rahatsiz eden piranalar diyebilirim.. Ikincisi avrupada esinden ayrilmis degil, evlilik genelde yok.. Turkieyede dullarin zili caliniyor mu? Bu nasil terbiyesiz bir benzetme. Sizin kariniz da yakinda dul kalacak cocugunuzun annesi... Ama sizin mantiginizi anladim ben malesef. Cevap yazmayacagim artik. bye
Çocuk varsa kendi ayaklarının üstünde de duramıyorsan çok zor bir süreç
Plan yapıcaksın ! düşünmeyeceksin plana sadık kalacaksın o plana göre hayatını şekillendiriceksin.
Bir kadinnicin zor. Erkekler dul kadina kotu gozle yaklasiyorlar. Dul kadina bakislar farkli oluyor. ama bekar erkek hakkinda bilemem
Valla ne desek bos kisinin egitimi kazandigi para kendi aile yapisi kendi psikolojik yapisi hepsi etkiler bu durumu
Kendi ayakların üzerinde durabilecek donanımda değilsen çok zor bir süreç
Eşim bana su an bile hic birsey katmiyor. Kariyerim onunkinden iyi ve ev de hic bir sey yapmiyor zaten. Cocuk yok.
Hiç durma o zaman boşa gitsin
Çocuklu çocuksuz olması farkeder, diğer şeyleri neden etkilesin ki? Ayrıca 30 çok genç bir yaş, her şeyin üstesinden kolaylıkla gelinebilecek bir yaş.
Her gün mutsuz olupta uzulmektense bir kerede kurtul gitsin evlenmekte hak bosanmakta
Çocuklarin küçükse sıkıntı olur çalışmak istesen calisamassin ailenin yanına götürsen gönülleri olmaz tamamen sıkıntı
Mutsuzluk insanı içten içe yıkıyor, eşin ile iyi şekilde ayrılacak isen en güzeli
Bende iyi sekilde olmicaksa hic olmasin ayrilik diyorum😅
Mutlu olmak her 2 kişinide elinde, sende eşinde bu hayatın zoruklarını bazen tatlı süprizlerle canladırın
İnsan bazen bu yüzden evlenmek istemiyor
Kimse bosanmak icin evlenmiyor ki.
Öyle evet ama bazen hayat şartları insanları çok etkiliyor
Boşandıktan sonra tekrar evlenecek misin? Cinsellik gibi şeyleri kimle yaşayacaksın?
Su an da yasamiyorum ki😅
Eşin mi yanaşmıyor sen hiç istemiyor musun? Hadi neyse geçtim boşandıktan sonra evlenmezsen bir daha bu şeyleri yaşamayı düşünmüyor musun? Bunları görüş almak için soruyorum yanlış anlama evlilik hakkında merakım var çünkü
Yasamam. Öyle bir iki günlük takilmalik biri olamam. Hic uygun değilim karakter olarak. Cok duygusal biriyim ve bağlanırım o kisiyle öyle yaşarım sadece. Ama baglanmam icin de o kati kabuklairmi kirabilmesi lazim. O kadar ugrasan kişi zaten evlenir de🤣
Anladım teşekkürler
Tam özelliklerini yaz bence kariyer çocuk filan ona göre yorum yaparım.
Cocuk yok
Kariyer var
sonuçta kendini idare edersin.
Hic bisy etkilemez herkes ozgurdur kimse kimseyenin etlisine sütlusune de karisamaz anca konusurlar sadece konusurlar
Çocuksuz ve kariyere sahipsen daha yolun başındasın 30 genç bir yaş unutma
O adamla devam etmek istiyormisin istemiyormusun bu yeterli
Sıkıntı ne? Neden boşanmak istiyorsunuz?
Bende boşanan biri olarak soruyorum benim kadar geçerli sebebiniz var mı acaba?
Sizin sebebniz neydi? Her insan icin etkenler farkli derecede yorucu olabilir cünkü hepimizin kafa yapisi duygusalligi ve gücü farklidir. Yaşanmışlıkları da farklidir.
Aldatıldım mesajlaşmaları yakaladım boşandık anlaşmalı olarak ne nafaka ne ziynet verdim kızım var ❤️ onda duruyor ama haftasonunda bende şu an 4 gün bende 😍😘
Sizde durumlar ne?
Kızınız kaç yaşında
Çocuğumuz yok. Aldatilma varsa ortaya çıkmadı. Çıkamaz da çünkü birbirimizle hic bir alakamız yok.
2 ay sonra 2 yaşına girecek...
Karı koca arasında nasıl alakanız olmadı yahu?
Yemek masasi dışında görüşmüyoruz. Öyle bir alakasızlik.
Ohaaa 😲 niye evlenmiş ki o zaman...
Seviyormuş
Seven insan ilgilenir ama 😔
Işte laf
Pff... Neden kafa dengi insanlar birbirini bulmazda böyle uğraşırız 😔
Doğru seçimler yapmıyoruz o yüzden. Eskiden aşk dygusuna kapilip evlenmiyordu millet aile seciyordu eşi mantikla. Hic duygu olmadan. Oh mis. 🤣
Demi? 🙃
Bu saatten sonra da öyle mi yapsak 2. ye evlenecek olursak? 😎
(Biraz zor ama 🙄 güvenemiyorum kimseye 😔)
En iyisi evlenmemek. Kafa rahat.
Evlenirken bosanmak olmuyor ki insanin kafaisnda. Hep mutlu oöacagiz saniyoruz.
Yok öyle bir dünya.
Olabilir aslinda. Ama bir taraf birden değişiyor mutlaka. Hayaller böylelikle suya düsüyor. Elde edene kadar evlilige ikna edene kadar baska oluyor erkekler. Sonra sal gitsin. En igrenc hallerini göster. Ilgi gösterme. Varligini bile hissettirme. Sonra vay anam. Niye benden uzaklastin🙄
Karakter meselesi.. aynısının kadın versiyonlarıda var şahit olduğum.
Tabiki vardir. Bu bendeki olay
Benimkide olay
Anlat🤣
Hikayelerim yorumlara sığmaz.
Hayatının neresinde son verdiğine bağlı biraz
Nasil yanii
Yahu şimdi çocuklu bir insanın evlilik sonu ile çocuksuz birinin boşanma süresi bile farklıdır o bakımdan
Cocuk yok bende
Çocuk yoksa kendi özel hayatına dönmen daha hızlı olur , çevreden biraz bu konuda ne oldu neden falan diye garip sorular gelir ama sessiz sedasız halledersin
Bazen boşanmak çözümdür, bende oldğu gibi.
Neden bosandin? Ne kadar sürdp bosanmak? Evlilik ne kadar sürdü? Cocuk varmiydi? Eski esin calisiyormuydu?
10 yıl, çocuk var, eşim çAlışıyordu,
Esin çalışmayıp evine baksa ayni mi olurdu durum?
Çalışmasa bu kadar idealist ve egolu oçma aza kamaat ederdi
gunumuz turkıyesınde zor bır durum ama ayaklarının ustunde duran nıce bekar aanne gordum ve 3 altın krual var dene
Neymis o kurallar
musaıt ısen yaz saygıda kusur etmeden anlatayım bırkac arkadsa anlattım tesekkur ettıler
en önemlisi çocuk, iş ve aile desteği
Yani bence bir boşluk hissi olur
Mutlu değilsen boşanırsın bu kadar.
Valla boşlukta olursun heralde
Kariyer önemli bu hususta
boşanmayı mı düşünüyorsun neden?
Kendi hayatımı yaşarım bekarlık gibisi yok aga
Valla 4 yıl süren bir evlilik sonunda boşandım.
ekonomık olark ozgur olabılıyosan bı sıkıntısı cıkmaz
Eğer anlaşamıyorsanız kurtuluştur
Düşünemedim bak şimdi
Akıllı insanı etkilemez. Ama aptal insanı etkiler.
ne güzel bir söz.
30 yaş akıllı ve mantıklı düşünebilmek için uygun yaştır. F
Yani fizik yaşı kastettiğim, daha çok akıl yaşı..
Tabii ki ekonomik özgürlüğün olmalı en azıdnan
29 yaşında boşandım ve güvenim çok kırıldı
Aldattı mı
Güvenin neden kırıldı
Yaşananlar var ve güvenerek severek evleniyorsun sonu husran
Evet benimde öyle. Severek evlendik ama zerre güvenmiyorum ona artik. Uyurken bile huzursuz oluyorum.
Güven ruh gibidir bir defa çıktığı yere dönmüyor maalesef olan karşı tarafa oluyo hep
Ne zaman evlendiğine bağlı
Ne fark eder ki
Yok yani 19-24 yaş arası evlenmişse bayağa bir etkiler ama aşağa yukarı bir 5 sene olduysa fazla etkilemes hele 1-2 sene olursa
8 yil önce sevgili olduk 4 yildir evliyiz
boşanmak çok kötü karar, sadece bunu söylüyorum.
ulan ben 30u geçip evlenemedimm daha
yürümüyorsa en iyisi boşanmak
kendı hayatımı yasarım hıc farkemtez
Kimseye bağlı kalma kardeş
Evlenemedikki boşanmayı dusuneyim😂
bunu yaşayanlar daha iyi bilir
Mutsuzsan boşan