Kendi dayim, cocukken beni cok severdi.. Harika zaman gecirirdik. Sonra evlendi, karisi kiskandi, dayim her zaman kavgayla ugrasmak yerine , ailemdir deyip benimle arasina mesafe koydu. Sonra da pek karsilasmadim. Ama icimde yara olarak kaldi. Sonra ben evlendim, cocugum oldu. Dayilari cok ilgilendi, cok sevgihe bogdular, cocuklarima alisti. Buyuk kardesim evlendi , yine tarih tekerrur etti. Evlendigi kadin kiskandi sevgiyi, abim kavgayla ugrasacagima mesafe koyarim dedi, uzaklasti. Cocuklarimin icinde yara olarak kaldi. Simdi kucuk dayilarina duskunler , ayni durum ona da olacak.. Cocuklara yazik degilmi.. Bu kadinlar neden cocuklari kiskaniyorlar.. Gunah degilmi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çocuk ya neresini kıskanıyorlar acaba?
Kocanı yeğeninden ayiracagina sen de onlarla vakit geçir ne olucak sanki.
abim yuruyordu, kizim abimin elini tutmak icin yurudu, tam elini tutacakken abimin karisi koştu remen abimin o elini tuttu. Kizim kalakaldi. Abim de farketti, karsinin elini birakip knu ttuttu. Nasil sacma degil mi... O daha cocuk.. Ama buyuk pencereden bakarsan amaci abimi hepimizden koparip kendi ailesine baglamak. Boylece ic guveysi gibi yapmak.. Dayimi yengem yanlizlatti, sonra da kardeslerine dovdurtup herseyini aldi.. Suanda dayim 64 yasinda ve yalniz basina viran gibi bir yerde oturuyor.
Çok saçma çocuk yani. Bu durumu abinle konuşabilirsin abinin karısı saçmalamış
abimle kavga ediyormus.. kendi yegenlerinj acayip tutyor, ama benim yegenlerimi acayip kiskaniyor diyor abim. Yerlere yatiyormus sinir krizi geciriyormus. Asla yalniz gonderme dedi hatta. Ama cocuklari oldugu icin abim sustu bir sure. sonra da benim cocuklara mesafe koydu.. ne yaoabilirki oyle birine
Yani Allah yardımcınız olsun
O kadına da Allah akıl fikir versin.
Kendi çocuklarına da olursa hiç hoş olurmu akrabaları onlarla ilgenmezse empati yapması lazim
Ben dayıma değil de amcalarımla böyleydim hatta birinin karısı bana aşırı sinir oluyordu ve çok saçmaydı.
Hayat değişiyor. Buna alışmak gerek. Bakın durumu farketmişsiniz. Çocukları buna hazırlamak daha mantıklı..
Bence seçtikleri kadınlarda sıkıntı büyük insan eşinin yiğenini kıskanmayı geç sevmeli bence
Zamanla kardrs kardesten nefret ediyor sen ne diyorsun gunumuzde hic kimse ama hic kimse guvenilir degil yoklama bosver
hiç böyle bir şey duymadım :d
Ortada kalan bir DAYI
Kıskançlık yapan AYI
Bence abartiyorsun
Sorun kadınlarda kanka
Nerden geldi aklına