bayram günündeyiz ziyaretlere başladık ailece. Gideceğimiz ev babamın arkadaşlarından biri ve bizimle yaşıt oğlu var. Biz ilk defa göreceğiz aileyi neyse çaldık kapıyı bir kadın açtı annem sonra babam girdi ve ben giriyordum ki kız kardeşim seslendi abla bekle diye döndüm baktım kapıda bekliyor ablamda arkasında usulca gel diye el işareti yaptım kadında neden girmiyorlar diye kapıda bekliyor kardeşim giremiyorum dedi neden diyoruz ses yok sonra kardeşime yaklaştım dedim noluyo abla ayağım ayakkabıdan çıkmıyor dedi şaşırdım nasıl çıkmıyor arkadan tut çıkar diyorum yok olmuyor diyor oturdum ayakkabısını çekiyorum ayakkabı çıkmıyor sanki tutkal sürmüş herhalde o anın şokuyla utancıyla 2-3 defa denedim olmadı sonra ablama baktım oda arkadan kardeşimi tuttu bende önden ayakkabıyı ayağından çekmeye başladım. ee kadında doğal olarak baka kaldı uzun bir çekişin ve kadının şaşkın bakışları arasında topuklu ayakkabıyı çıkardık dedik ki kardeşimin ayağındaki çorabın altı ayakkabıda üstü ayağında kaldı 😂sonra ev sahibi ayağına terlik verdi utanarak kapıda geçirdiğimiz 15 dk sonu koltuğa oturduk kardeşim döndü bize dedi ki hepsi annem yüzünden ayakkabı ayağıma 1 numara küçüktü annem de içine kolonya döktü... evden ayrılırken de topukluları giymek yerine eline alıp merdivenlerden indi rezil olmanın kaçıncı seviyesiydi bilemedim 🤦♀️
Ohhoo bir sürü :d teyzelerin sohbetleri genel olarak komik zaten. bir ton makyajla gelmeleri topuklu falan giymeleri evde baya komiğime gidiyor. Aralarında kendimi tuhaf hissediyorum jhsf
Küçükken çok utangaçtım 5. Sınıftaydım misafirliğe gittik orda bayram olduğu için el falan öpüyoruz neyse birinin yanağından öptüm kadın yaşlıydı, sonra diğer yanağa geçiyim derken dudağa geçtim yanlışlıkla sonra acayip utanmıştım sjfnkg
Yaşım 10 falan, Bayram ziyaretindeyiz, ev sahibi mercimek çorbası olan bir düdüklü tencereyi koltuğun hemen dibine koymuş. Ben de koltuktan inerken içine ayağımı daldırmıştım. Hem ayağım yandı hem utandım.😬
6 yasimda arkadaslarimla sokakta oynarken anne ben arkadaslarimin evine gidiyorum deyip gittim tabi annem duymamis bunu 😂😂 neyse diger arkadaslarimla beraber onlarin evine gittik herkes kapinin onunde ayakkabisini cikardi bende cikarcaktim annem artik nasi bagladiysa bir turlu acilmiyo ugrastik ugrastik bir turlu acamadik daha sonra merdivenlerden annemin ayak seslenirim duydum ayaklarimda ayakkabi bir an eve daldim orda herkes bana saskin bir sekilde bakarken o sirada arkadasimin annesi ilayda annen geldi diye seslenmisti annemin yanina gittim daha sonra annem beni eve kadar dovmustu 😂😂😂😂😂 buda rezilligin dibine vurdugum bir anim 🤣🤣🤣🤣
Bu misafirliğe gittiğin evlerdeki en büyük sorun tuvaletin mutfağın dibinde olması içeri girip rahat rahat iş yapamıyor iş derken tuvaletini yapamıyorsun ses çıkacak diye😀😀😀
Daha küçüktüm annemde beni sıkı sıkı tembihlemişti sakın yabancı yerde tuvalate girme diye çok sıkışmıştım ama hala girmiyorum tuvalete en sonunda altıma kaçırmıştım