Aile & Toplum Ablanız/Abiniz/Kardeşiniz rehberinizde nasıl kayıtlı? bentekrardancananım Takip Et Yoda Yaş: 53 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim Abim bela diye kayıtlı, ya sizin? Güncellemeler+1 yıl Güncel Ablanız/Abiniz/Kardeşiniz rehberinizde nasıl kayıtlı? Cevapla Rehber Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HelyumCanavarı Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Annem annecim babam babişkom kardeşim aşkımmm teyzem de aşkı sultan 2 2 Yorumla bentekrardancananım +1 yıl Teyzenize ayrı bir ihtimam göstermişsiniz kaydederken Yorumla HelyumCanavarı +1 yıl Her yaşım, sırdaşım. Kimse bilmese biz birbirimizi biliriz :) Yorumla
venustheplanet Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Benim kendi abimle aramda pek abi kardes iliskisi olmadigi icin oyle sevimli krlimelerse suslemedim rehberimi, abim diye kayıtlı işte 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
sleepyntr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tek çocuğum :( ama abim olsaydı my hero falan diye kaydederdim sanırım 😂 2 0 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kardeşim küçük telefon kullanmıyor kullansa hamster olarak kaydederdim. 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abim ve ablam diye kayıt ediyorum lakap takmayı pek sevmem 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ablam var isim soyisim olarak kayıtlı 1 2 Yorumla bentekrardancananım +1 yıl Aşırı resmiyet Yorumla 34Constantine +1 yıl Yoo alışkanlık Yorumla
tiry4ki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Hiç biri yok ama olsaydı "bebe" olurdu sanırım :D 1 0 Yorumla
eskiyasa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bostanyarim 1 1 Yorumla bentekrardancananım +1 yıl O ne yahu, ne ilginç bir hitap Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Abim Big Boss diye kayıtlı. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İsmiyle 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. İsimleriyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Annem annecim babam babişkom kardeşim aşkımmm teyzem de aşkı sultan
Teyzenize ayrı bir ihtimam göstermişsiniz kaydederken
Her yaşım, sırdaşım. Kimse bilmese biz birbirimizi biliriz :)
Benim kendi abimle aramda pek abi kardes iliskisi olmadigi icin oyle sevimli krlimelerse suslemedim rehberimi, abim diye kayıtlı işte 🤷🏻♀️
Tek çocuğum :( ama abim olsaydı my hero falan diye kaydederdim sanırım 😂
Kardeşim küçük telefon kullanmıyor kullansa hamster olarak kaydederdim.
Abim ve ablam diye kayıt ediyorum lakap takmayı pek sevmem
Ablam var ablam diye kaydettim😂 erkek kardeşimi de ismi ile
Ablam var isim soyisim olarak kayıtlı
Aşırı resmiyet
Yoo alışkanlık
Hiç biri yok ama olsaydı "bebe" olurdu sanırım :D
Bostanyarim
O ne yahu, ne ilginç bir hitap
Abim Big Boss diye kayıtlı.
36 yaşındaki abim Reis diye kayıtlı :D
Ben biricik
İsmiyle