Uvey babam beni uyurken taciz ediyor ne yapmalıyım?

Bilmiyorum bu daha önce varmiydi ama iki gün önce sabahın 7 herkes uyurken odama girdi tabinbende uyaniktim ama anneme söylemesin diye o odaya girmeden önce hemen uyku pozisyonu aldım ve bize bakıp gidecek sandım ama geldi goguslerime , apış arama ve ayaklarima dokunup gitti ben bunun şokunu yaşarken hala uyuku pozisyonundaydim ağlasam mı aglamasam mi diye düşünüyordum anneme söylersem neler olacak gibi düşünürken tekrar odaya girdi bu sefer sadece ayağımı okşadı tek dizini yatağın üzerine koydu biraz öyle durdu ve gitti anneme bir şey anlatmadım bunu yapankn o olduğumdan emin olmalıydım ertesi sabah kapım kitliydi yine aynı saatte uyanıp kapıya dayandı ama ses çıkarmadım kapı açılmayinca gitti sonra kardeşim kalktı lavoboya gideceğim diyerek kapıyı açtı ve gitti hemen ardından da o geldi ben yine uyku pozisyonuna geçtim kardeşim uyanık olduğu için yorganı kaldırıp arkama bakti ve gitti ne yapacağımi bilmiyorum bunu anneme anlatırsam annen çok üzülür hem kocasını seviyorken sırtından bıçakladığı için hem de kızına bunlar yapıldığı için yardım edin
Uvey babam beni uyurken taciz ediyor ne yapmalıyım?