Apartman da oturuyoruz. Benim yattığım ve ders çalıştığım odamın içindeki duvarın hemen arkasında bir velet var ki nasıl velet yaş 20 falan ama sürekli pc oynayarak konuşuyor. Oynamasında sıkıntı hiç uyumadan oynasın isterse ama ağzı nasıl bir ağzı var artık bilmiyorum hiç susmuyor. Sürekli konuşuyor, gülüyor, bağırıyor, şaşırmış gibi yapıyor. Duvara her gün vurdum bugüne kadar hep aynı. Güvenliğe şikayet ettik gece evlerine gitti uyardı yine aynı. Babam kapılarını çaldı gece konuştu duvara niye vuruyorsunuz çocuk az ses yapıyor dedi kızdı babam ses geliyor ama dedi sonra tamam özür dilerim dedi yalandan kapadı kapıyı yine aynı. Olay büyüyecek diye fazla şey yapmıyorum sabah konuşması neyse ama gece 12 den sonra sürekli konuşuyor hala bu kadar yüzsüzlük de benim psikolojimi bozuyor. Polise şikayet edersem nasıl bir işlem uygulanıyor? direk ceza mı alıyor? herkes rastgele birini şikayet edince polis direk eve gidip uyarıda mı bulunuyor ve sonra yine şikayet ederse adam ceza mı kesiyor direk? böyle mi oluyor böyle oluyorsa saçma değil mi? çünkü herkes birini rastgele şikayet etse adam ses yapmıyorsa bile polis ceza mı kesecek? niye soruyorum çünkü onlarda bizi yalandan şikayet eder diye korkuyorum sonra. Bunların ailesi arap bu yüzden bu kadar yüzsüzler bence. Irkçı değilim ama bunlarda utanma, şeref, haysiyet, onur yoktur sizde bilirsiniz.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tahminimce
Polis ilk olarak gelir sadece konusur,
Ikinciye gelir yine sadece konusur
Ucuncuye gelir ve tekrar sadece konusur.
Dorduncuye gelmez
Siz birbirinizi darp etmediginiz surece tahminimce hicbirsey yapmaz
Ben de zaten olay olmasından korkuyorum Allah korusun o yüzden fazla bir şey yapamıyorum. Ailem duvara falan vurma diyor uğraşmayalım diyor. Belki ben tek başıma yaşasam kapısında gider daha sert konuşurum polise şikayet edecğim derdim ama ailem izin vermiyor. Görüyor musun adamda hiç vicdan yok hayatımı istedğim gibi yaşayamıyorum onun yüzünden kafamı dinleyemiyorum. Adaletsizliğe bak. Bunun yüzünden kulak tıkacı alacağım kendime her gün onu takmayı düşnüüyorum kendi evimde rahat rahat yatamıyorum görüyor musun? adam da vicdan denen bir şey yok. Benim yan dairemde biri ben pc oynarken konuşuyorum diye rahatsız olacak da ben aynı pişkin pişkin devam edeceğim gülüp bağırmaya yapmam galiba.
Arapların tüm dünyaya örnek olması lazım değil mi? müslümanlığın geldiği yer orası ama neden ahlaklı değiller?
Neyse isin dini kismini bosverde
Sen bir polisi cagir bakalim ne olacak bir kere
Ona gore bir karar verirsin
ya reis ailem izin vermiyor kafayı yiyeceğim ya olay olur diye izin vermiyorlar. Kulak tıkacı alacağım artık kendi evimde rahat uyuyamıyorum ya.
Bende yasadim asagida menapozlu bir kari vardi kafayi yiyip yiyip bizimkilere kiziyordu tek kaliyordu ailesi felan birakmis bunu tek yasiyordu sikintidan kafayi yemis
Bizimkilere satasmis yine asagi indim kavga ettim polis geldi ifade felan aldilar bir b. k olmadi. Davada acmadi adliye. Zaten azgin kari s. ktirdi gitti 1 ay sonra oh cektik
Bunlar da gitse de hayırlı birileri gelse iyi olur. Başlarına kötü bir şey gelmesini istemiyorum ama ne biliyim böyle olduğu içinde insan olarak gitseler de yerine iyi birileri gelse diyor iinsan.
bu tarz olaylar irka bakmaz, saygisiz insan modeli babanin kapilarina gitmesine bile gerek yoktu diger karakola gidip huzur ve sukuneti bozma ihlalinden suc duyurusunda bulunsun 20 dakikasini almaz kapisina polis geldiginde, salacagi tutsa lavaboya gider.
Tamam da benim anlamadığım nokta şu neye göre polis evine gidiyor ve ceza falan kesiyor? ya ben durduk yere şikayet etmişsem? birisi biriini rastgele şikayet edince polis direk evlerine gidip ceza mı kesiyor? ya da 2 kez şikayet ederse ceza mı yiyor yani saçma değil mi? çünkü onlarda beni yalandan şikayet eder bu sefer diye korkuyorum çünkü bunlar yüzsüz. Aİlem zaten istemiyor şikayet etmemi olay olur diye.
bak simdi 60desibel kuralidiye bisey var biliyorum. sen sikayet ettiginde onlar kapilara gelip sikayet var der sikayetin kimin yaptigini da soylemezler, tabi memuru da bagli adresinizi istediklerinde, karsi daire de diyebilir bunun ilerleyen versiyonunda ise polis sizin eve gelir oda sesi kontrol eder hatta zabita geliyor diye biliyorum bu sefer onlarda ikna olunca cezayi yazar. ceza bir daha ki yaptiklarinda mahkemeye giderse bu is kaniti olur ve huzur ve sukunet sucundan ceza alirlar. fakat olay buralara getirmeden once kat maliki apartman yoneticisiyle konus cunku bu insanlarinda haberi olmasi lehine bir durum olur
*durduk yere kimse kimseyi sikayet etmiyor asilsiz ihbarda polis size gelir.
Site güvenliğine söylemiştik evlerine gitti uyarıda bulundu aynı devam ediyor. Bu arada bizim şikayet ettiğimizi biliyor güvenliğe. Polise şikayet edersem de bizden bilecek
Tek değilmişim ya aile kızıyor diye kendini sıkmak dj eks
Sende onun uyuduğu saatlerde aynı sesi yaparak onu uyandır
Saat 12'den sonraysa uyarırlar
tamam da neye göre uyarıyorlar yani birisi birini rastgele şikayet ediyorsa mesela adamın sucu yok ama komşusu gııcklık yapıyorsa? niye diyorum çünkü onlarda beni şikyat ederse yalandan diye korkuyorum
Anlatılırken duydum polis gelip şikayet edenin evinde biraz duruyormuş ses geliyor mu diye kontrol etmek için
Boşver
Artık boşverdim zaten uyku tıkacı almayı düşünüyorum
Bu hayatta her şeyi boşvereceksin yoksa tepene çıkıyorlar
Dediğinin tam tersi değil miydi ya 🙂 tepki göstereceksin ki tepene çıkmasınlar değil miydi 🙂
Ceza yazarlar
Tamam ama zaten olay nasıl gelişiyor diye sordum :) yani her önüne gelen birini şikayet edince ceza mı kesiyor? adamın biri başkasını ses yapmadığı halde şikayet ederse ne olacak peki? niye soruyorum çünkü onlarda bizi şikayet ederse bilerek olay olabilir diye diyorum Allah korusun
polıs bıtmıs ya savcılık ya da cnayet sonuc