Kişileri yargılanmaktan vazgeçtim. Belki hasta, belki mizacı böyle. Belki canını sıkan bir sorunu var, belki benimle ancak bu kadar olabiliyor derim.
Kişinin yaşantısını görmezden gelerek onu yargılamak bana göre doğru değil.
Suçlandığım konuların başında ilgisiz olduğumun söylenmesi var, hâlbuki ben hassas davranıp rahatsızlık vermemek için dikkat ederken ilgisizlik ile suçlanabiliyorum.
Bir sn'lik ömür yaşayıp 1 dk sonrasına senedimiz olmayan bir dünya hayatındayız...
Nedenleri niçinleri çatı arasına kaldırdım. Artık ben sadece benim, kimsenin yargılama hakkı olmadığını bilmeden ve Allah'a köle bir kul olarak yaşamak gayretindeyim.
Bahsettiğiniz kişi ile ilgili yorum yapmam yanlış olur, tanımadığım için. Ancak yanınakiyle ilgilenmeyip, Ayşe'nin, Fatma'nın hayatlarını inceleyip araştırma yapıyorsa, yanındakinden umudunu kesmiştir. Ya da doymuştur, sıkılmıştır. Kendine yeni bir liman arayışındadır. Er ya da geç şu anki limandan ayrılacağı için kendine uygun liman arayışındadır. Umarım yanılırım ve ilişkiniz güzel bir şekilde devam eder..
O kişinin gözünde bir değerim olmadığını görürüm ki o andan itibaren benim gözümde de onun beş kuruşluk değeri kalmaz, hayatımdan çıkartırım onu. Hem de bir daha selam dahi vermemek üzere