Aile & Toplum Mercimeğe firıne vermenin anlamı ne? Samandraaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne anlamı var , ben anlayamadim Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Avrupa’da büyüdüm gerçekten bilmiyorum, röportajda biri kizlere soruyor ve kizlar utanarak hayir diyorlar anlayamadim Mercimeğe firıne vermenin anlamı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Yahu ne kadar cahil kalmışsınız fırını açıyor mercimeği tepsiye koyuyorsun Ver Fırına veriyorsun bu kadar basit🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Samandraaaa +1 yıl Sanki cinsellikle alakali bir şey var gibi Yorumla Akbey_52 +1 yıl Var var mercimek neyse Yorumla
medusanınşıllığı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Mercimek fırında pişiyo mu ki olum aklıma soktun dur bı düşüneyim ben bunu 0 0 Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl 23 yaşında rabbim sana beyin vermiş ama sen kullanmıyorsun 0 0 Yorumla
İbrahimhk Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Ne öğrenmek istiyon la sen sapık herif. Laf çalmaya mi çalışıyon milletten.. 0 0 Yorumla
DevYapraklı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Milletin ağzından laf almak için saçma saçma sorular sormayın. Aç neti ögren bilmiyorsan. Ne bu taktiksel mallık 0 0 Yorumla
kizu37 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Yemek yapmak 😂😂😂 1 2 Yorumla Samandraaaa +1 yıl Ama başka anlamı var sanki Yorumla kizu37 +1 yıl Bilmem Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. bildiğin s**işmek devrem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yahu ne kadar cahil kalmışsınız fırını açıyor mercimeği tepsiye koyuyorsun Ver Fırına veriyorsun bu kadar basit🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sanki cinsellikle alakali bir şey var gibi
Var var mercimek neyse
Mercimek fırında pişiyo mu ki olum aklıma soktun dur bı düşüneyim ben bunu
23 yaşında rabbim sana beyin vermiş ama sen kullanmıyorsun
Ne öğrenmek istiyon la sen sapık herif. Laf çalmaya mi çalışıyon milletten..
Milletin ağzından laf almak için saçma saçma sorular sormayın. Aç neti ögren bilmiyorsan. Ne bu taktiksel mallık
Yemek yapmak 😂😂😂
Ama başka anlamı var sanki
Bilmem
bildiğin s**işmek devrem
Mercimek yemeğini fırına vermek
Yemek yapmak