Aile & Toplum En yakın arkadaşlarının isimleri Nelerdir? 3KANKİTOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Söyleyin bakalım. Benim Büşra , Nehir , Azra , Deniz , Büşra , Mahinur ❤ Güncellemeler+1 yıl Yabancı olarak ztya ve Meryem Ama Bosnalı Meryem Ztya = Rusya Güncellemeler+1 yıl O zaman erkekleri de söylüyorum Çınar, Yiğit, Semih , Furkan, Ömer yani tüm sınıf ❤👍 En yakın arkadaşlarının isimleri Nelerdir? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PolyannaElisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl En yakın dediğim Ebrar ve Kübra diye iki kız arkadaşım var. 😊 1 0 Yorumla
mekansahibişahmaran Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl @anastaberata Umut @BdsmFelsefesi Emre <3Melike , Aslı , Beyza , Nursena 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl ❤😊 Yorumla
Mazot06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl adı sadık olan bir arkadaşım var , isminin hakkını verir 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 😉😉 Yorumla
dınhsk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Selin, Aras, Arda, Ceren, Dicle, Mert 🤷♀️ 3 2 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl ❤👍 Yorumla dınhsk +1 yıl 😅❤ Yorumla
séductrice Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Betül, Gülhan, Figen ve Christelle. 2 2 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl Güzel ❤👍 Yorumla séductrice +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Hiç arkadaşım yok 🤦🤦🤦 2 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl Açıklamana gerek yok 😂👍 Yorumla
Çikolatalıkek23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Merve, Neslihan, uğur, emir, erkan emirkaan 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 😊👍 Yorumla
Matrix55 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Yakın pek arkadaşım yok. 1 6 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 😢🤔 Yorumla Matrix55 +1 yıl Sitede var ama daha çok üzülmeni gerektirecek bir durum yok.Öyle içli dışlı konuştuğum biri yok yakınlarda Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl anladım.😊 Yorumla Matrix55 +1 yıl Anla 😁 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl ya biri intihar ediyo yardım gokkusagıındanbırısı Yorumla Matrix55 +1 yıl Tamam bakarız Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. 4 5 kız var 9 10 erkek var. 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 👍 Yorumla
ArdenHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzlem, Seçil, Ahsen, Şura 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 👍😉 Yorumla
llㅤㅤㅤ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 80% +1 yıl abdulmuttalip, abdurrezzak 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 👍😂 Yorumla
_Judge_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Çiğdem, Burcu, Sultan, İnci, Elif. 1 2 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl ❤👍 Yorumla _Judge_ +1 yıl 🍒😇 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Mert yunus Mustafa Ayşen Elif seda 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl 👍 Yorumla
Snbilmiiss Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl İzem, Süreyya 1 1 Yorumla 3KANKİTOLAR +1 yıl ❤👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En yakın dediğim Ebrar ve Kübra diye iki kız arkadaşım var. 😊
@anastaberata Umut @BdsmFelsefesi Emre <3
Melike , Aslı , Beyza , Nursena
❤😊
adı sadık olan bir arkadaşım var , isminin hakkını verir
😉😉
Selin, Aras, Arda, Ceren, Dicle, Mert 🤷♀️
❤👍
😅❤
Betül, Gülhan, Figen ve Christelle.
Güzel ❤👍
😊😊😊
Hiç arkadaşım yok 🤦🤦🤦
Açıklamana gerek yok 😂👍
Merve, Neslihan, uğur, emir, erkan emirkaan
😊👍
Yakın pek arkadaşım yok.
😢🤔
Sitede var ama daha çok üzülmeni gerektirecek bir durum yok.
Öyle içli dışlı konuştuğum biri yok yakınlarda
anladım.😊
Anla 😁
ya biri intihar ediyo yardım gokkusagıındanbırısı
Tamam bakarız
4 5 kız var 9 10 erkek var.
👍
İzlem, Seçil, Ahsen, Şura
👍😉
abdulmuttalip, abdurrezzak
👍😂
Çiğdem, Burcu, Sultan, İnci, Elif.