Kuzenim hakkinda ne dusunuyorsunuz kendisi 5 vakit namaz kiliyor vs?

Merhaba arkadaslar benim bir kuzenim var kendisi Ingiltere'de yaşıyor 7 yaşından beri yurt disinda yaşıyor her neyse lisans mezunu kendisi yuksek lisansa başvuracak ve bu kuzenim 3. kez kuranı kerimi okudu, orucunu tuttuyor üstelik son 3 aydır 5 vakit namazini kiliyor. Bugun kuzenimle konuşuyorduk diyorum butun bunları yapıyorsun ama kapalı degilsin oda dedi ki "sende oruç tuttuyorsun ama ne kuran okuyorsun ne namazini kilmiyorsun ben ne zaman istersem o zaman kapanırım aklimda kapanmak var zaten ama su an degil" dedi her neyse sonra boyle düğünü'den vs konuşmaya başladık kuzenim'e sordum dedim senin durgunun nasil olacak ilerde evlenirsen falan dedi ki "ben düğün yapmayacağım, onca yardim muhtaç insan var bunu bile bile nasil yaz binlerce lirayı bir kaç saatlik bir düğüne vereyim? maket pastalar 5-7 bin tl arası onun yerine gercek pasta alır fakir fukara cocuklara veririm yesinler mutlu olsunlar. Yaziktir günahtır hiç bir kadın sevdiği adamı boyle bir borcun icine, boyle bir yükün icine sokmamalı, evlilik düğünden ibaret degil ben esimle huzurlu bir evlilik istiyorum 5-10 sene borcla ugurasmak istemiyorum" dedi Ya nedense benim bu kuzenim bana cok yapmacık geliyor kendisini hiç sevemedim yani yildizimiz nedense barismiyor bir turlu :/
Kuzenim hakkinda ne dusunuyorsunuz kendisi 5 vakit namaz kiliyor vs?