Lütfen hepsini okuyun... Evet bu aslında bir yana iyi bir şey ama ne zaman misafir gelse düğüne vs gitsek annemin arkadaşları oğlun çok yakışıklı diyor. Küçüklükten beri böyleydi hep ona yakışıklı diyenlere bakar belli etmemeye çalışsam da içten içe üzülürdüm danırım belli oluyordu ki bunu anlayan annem kızım da çok güzel derdi misafirler de evet kızın da çok güzel derdi sonra kırmamak için işte... Aslında çirkin olduğumu düşünmüyorum ama babam da çok yakışıklı 43 yaşında olmasına rağmen aşırı genç gibi duruyo kardeşim de cidden erkek güzeli çirkin hissetmesem de o cidden çok yakışıklı ve küçüklükten beri en ufak övgü görmemek özgüvenimi kırdı kardeşim erkek değil de kız olsaydı daha da üzülürdüm ama ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kıyaslama yapmana gerek yok ki, o senin kardeşin, aynı takımdasınız.
Sanırım sen hepsini okudun çok şükür 😅 bak çok küçükkenden beri böyleydi ve özgüven eksikliği var kimse beni övmezdi ilgi odağı hep oydu
Evet hepsini okumadan yorum yapmaktan hoşlanmıyorum 😂
Hissettiğin şeyi anlıyorum ama yanlış düşünüyorsun. Kadınlar genelde hep erkek çocukları överler, neden bilmiyorum ama öyle. Erkekler de yanlış anlaşılmamak için aynı şekilde davranırlar. Önce erkek çocuğu, sonra kızı överler. Sen güzel olduğunu düşünüyorsan zaten güzelsindir. İnsanlardan, özellikle de misafirlerden onay bekleme :)
Ayrıca kendini biriyle kıyaslamak istiyorsan kendi cinsiyetinden biriyle kıyasla, Kıvanç Tatlıtuğ'la Rihanna'yı kıyaslamak doğru olur mu sence 😂
Ya kardeşimle kıyaslamıyorum kendimi o anlamda diyorum ya kız olsa daha kötü hissederdim diye sadece insanlar çok kötü aramızda sadece 2 yaş var 8 yaşındaki çocuğa yakışıjlı deyip 10 yaşındaki kızın senin suratına bir şey demeni bekleyerek bakarken susmak çok kötü
Ne demek istediğini de ne hissettiğini de anladım, ama kötü hissetmene gerek yok. Dediğim gibi o insanların düşüncesizliği. "Birini övmem lazım ama kimi övsem ki şimdi" diye düşünüyorlar, başta akıllarına erkek çocuk geliyor, sonra da "Görev tamamlandı moduna girip kız çocuğu unutuyorlar
Seninle alakalı değil yan kişisel algılama
Umarım öyledir gerçekten beni bir tek sen anladın herkes kardeşini kıskanan kız yapmış beni çok sağol eig senin :))
Rica ederim, ben de EİG için teşekkür ederim :)✨
Bunlara takılma be hanımefendi sonuçta kardeşin, senin kardeşin.
Kıskanıyorum sanmış herkes aksine yakışıklı olması övülmesi hoşuma gidiyo ama büyükler çok kötü onu överken bana hiç bir şey demediler küçüklüğümden beri
O erkek sen kızsın ikinizin de kulvarı farklı. Onunla kendini kıyaslama.
Onunla kendimi kıyaslamak değil konu kimse anlamamış özgüven eksikliğim var ilgi görmediğim için onun ise özgüveni tam nedenini buna bağlıyorum diyorum olabilri mi
Kardeşinle kendini kıyaslamana gerek yok. Boşuna üzüyorsun kendini
Kıskanıyorum sanmış herkes aksine yakışıklı olması övülmesi hoşuma gidiyo ama büyükler çok kötü onu överken bana hiç bir şey demediler küçüklüğümden beri lise mezuniyetimden sonra bile hoca kardeşin ne kadar yakışıklı dedi benim mezuniyet lan o bana da güzel deseydin bir
Demek ki kardeşin yakışıklılığı ile baya dikkat cekiyor. Burada kimse suçlu değil. Suçlaayız yani. O yüzden sende kafana takma bunu kesinlikle.
Takmıycam artık da kendimi bildim bileli yaşadığım durum sadece özgüvenimi kaybettim sanırım yoksa kardeşimi kıskanmıyorum onun bu kadar yakışıklı olması beni de mutlu ediyo tek sorun saçma salak misafirler
İnsanları takma, umursama. Yoksa çekilmez bu hayat.
Denerim sağol 🙏
Rica ederim.
Yapcak birsey yok elinde degil sonucta uzme kendini
Kıskanıyorum sanmış herkes aksine yakışıklı olması övülmesi hoşuma gidiyo ama büyükler çok kötü onu överken bana hiç bir şey demediler küçüklüğümden beri
Tamam sende çok güzelsin mutlu oldun mu 😂
Oldu
Kardeşin ama o senin
Ya biliyorum kıskanmıyorum onun yakışıklı olması gurur veriyo hatta tüm kız arkadaşlarım ilgileniyo falan sorun onun bu kadar övülürken benim göz ardı edilmem ve özgüvenimi kaybetmem
Napalım
Okumamışsın ki :(
Sen de çok yakışıklısın
Sende. goçum :q
:D
Yani? Ne anlatmaya çalışıyorsun?
Okumamışsın ki başlığı görüp yorum yapıyorsunuz üşenmeyip okusan anşarsın ya da hiç yazma
Okudum. Anlamsız geldi
Diyorum ki küçüklükten beri hiç övülmemek ilgi görmemek özgüvenimi kırdı bu az olmadı evimize her gelen aynı şeyi söylerdi bende hep üzülürdüm özgüvenim yok bu yüzden
Kardeşini mi kıskanıyorsun?
Aynen kardeşimi kıskanıyom kız olsa yine belki de erkek ya tek sorun övülmemek özgüvenimi kırdı yoksa onun yakışıklı olmadı beni de mutlu ediyo aynı genleri paylaşıyoruz o bu kadar yakışıklıyken beni es geçmiş olamaz herhalde rabbim 😂
O zaman özgüvenini tazele 😊
Kardeş kıskanılır mı ya
Ya biliyorum kıskanmıyorum onun yakışıklı olması gurur veriyo hatta tüm kız arkadaşlarım ilgileniyo falan sorun onun bu kadar övülürken benim göz ardı edilmem ve özgüvenimi kaybetmem
Ergen misin
Ne istiyosun
Kimse okumamış cidden ya
Okudum da soru göremedim
Kardeşime küçüklükten beri gelen ilgiden ötürü özgüvenimi mi yitirdim diyorum özgüvensizim çünkü
Hm sen çok tatlısın sen bambaskasın sen melekler gibisin bastacısın prenses seni 🌹
Hayr olsun
o kadar takma
Özgüvenim yok küçüklükten beri eziklendim
yas kaç senin
19
bu yasta kardesini kıskanman biraz garip sevgilin felan olmadımı hiç ya da sana teklif eden
Kıskanmıyorum ya kardeşimi niye kıskanayım ben çıkma teklifi de oldu çiktım da konu bu değil sadece kardeşim 8 ben 10 yaşındayken ona yakışıklı deyip de bana hiç bir şey demefen geçmeleri galan büyüsem de unutamıyorum