Sigara kullanıyorum ama onuda denemek istiyorum... (salak salak mesaj atacaksanız atmayın)
Cevabın nedir?
+1 yılIlk basta aci gelir fakat sonra alisirsin. Ben en çok şarap seviyorum. Kırmızı. Tadi mayhoşdur. Bogazi hafif yakar. Şarap herkes sevmez yalniz tadi hoşuna gitmeyede bilir. Rakı hic icemem her icisde midem bulanir nedense bana şekerli ama mide bulandiran bir tad gibi gelir fakat ickilerin en hası deniyor. Bir dunya kisi iciyor benimki bünye ile alakali olsa gerek :D vodka ve viski serttir. Vodka sek icemem vişne ile içiyorum. Viski de maden suyu katıp bitter cikolata ile guzel gidiyor. Kesinlikle iç. Ortami cok guzel oluyor. Tek basina sarap içip hayale de dalabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşarapla başla derim---dikmen kırmızı
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
çok güzel :D ben tuborg malt içerken mest oluyorum.. ama her şeyin yeri var.. rakıyı gidip eğlenilecek ortamda içme.. Birayı arkadaşlarla içmeni öneririm. vodka tekila ve diğer ciğeri isyeeaaannn diye böğürten içkileride eğlenceli ortamlarda tüketmen tavsiyedir kii böğürmesini eğlence hafifletsin :D
00 Yorumla
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne içeceğine neyle içeceğine bağlı.
Tatlı bir şeyler mi seviyorsun buruk veya acı mı seviyorsun ona göre farklı türler var.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
54Cevap
hiç bulaşma içki hem sağlığa zararlı hem de dinen haramdır zaten sigara içiyorsun içki içerek kendini harap etme o daha kötü birşey düşmanlık getirir çünkü içki içen insanlar kafayı sıyırabiliyor anladın mı şimdi demek isediğimi kur'an-ı kerim'de de yazıyor zaten o yüzden haramdır
22 Yorumla
Soran+1 yılben kötüyüm saten odaha da iy olur
+1 yılinsanlar sigara veya alkol kullanıyor diye kullanma , kullanmıyorlar diyede kullanmamazlık yapma.. hayattaki herşeyi bunlarda kötü veya yapılmaması gereken şeyler de olabilir.. herşeyi dene sonra bir bak gör kötümü degilmi.. güzelmi degilmi.. karar ver dene.. dogmatik olma...
00 Yorumlabira içmek farklıdır. Dertliyken içiyosan o bira farklıdır.
Biranın o acısı, hayatta yediğin darbelerin acısıdır. Boğazını yakar.
Biranın o ekşi tadı, tiksindiğin insanları hatırlatır.
Biranın o kokusu, nefesini onun yanında almak yerinde başkasının yanında aldıklarını hatırlatır.
Ben gitsem iyi olcak biraya bile anlam yüklemeye basladım10 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Sert içkilerle başlamamalısın, bunun yerine tatlı meyve kokteylleri tercih etmelisin birkaç tavsiye sana çok basit votka bol vişne suyu, muz likörü bol süt, malibu bol süt yanlarına beğendiğin meyveler eşlik edebilir Son olarak bira muhteşem içecek efes fıçı birasını tercih etmen iyi olur lezzet çok iyi yanına tuz layarak yiyeceğin erik, salatalık turşusu, çerez ile süper Son bir not hiç bir içkiyi karnın tokken içme çok az bir kaç lokma yemek yeterli afiyet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbira içeceksen tadı güzel olan bomontiyi dene alkol oranıda azdır çabuk sarhoş olmazsın. genelde bütün içkiler yakar bu yemek borusunu gırtlağı filan. sigara içmiyorsan hiç başlama bir kere denersin ama iradeyi sıkı tutun en fazla 2 günde bir iç ki bağımlı olma
01 Yorumla- +1 yıl
*
hangi içkiden bahsediyorsun adamım,
ama herhangi birinden başlayacam diyorsan ispirto ve tiner koklamaktan başla derim zamanla o kedi buraya gelecek moduna girersin.01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Diğer konusunda 537 cevap paylaştı. kanka ben bırakayım sigarayı madem sen devral benden bırakayım diye tribe girdim stresten daha çok içiyorum. etme
30 Yorumlaabı ılk kez ıcıcekmısss ozaman cappy cılek suyu alıosun marketten bardagın 3te bırıne absolut 3te ıkısıne de cılek suyunu dokuyosun bı muzuda dılımleyıp yanına koy azcıkta bal damlat ustune bu bardaktan 3 tane ıc 2 hafta ıcınde ıspırto bıle ıcıcek kadar alkol seversın canm
00 Yorumla
+1 yılİlk başta içerken zorlanırsın bu ne lan dersin :) . Sonrası su gibi gelir :) İlk defa içeceksen Vodka enerji iç :) meyve suyu gibi gelir. Zaten 1 2 bardak da da gidersin muhtemelen :)
00 Yorumlahangi içkinin? bir kere yaş 18'i geçti mi? geçtiyse dene istiyorsan, bin tane içki var kokteyllerin tadı güzeldir diğer alkoller genellikle tadları güzel gelmesi için alışılması gereken içkiler.
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşım
+1 yılilk deneyeceğin için rakı votka viski tequila bunlardan birisini içme
sana ya meyveli likör iç derim ya da miller tarzında hafif biralar başkasında gözün olmasın04 Yorumla- +1 yıl
aslında redbull + votka da yapabilirsin.acımsı bir tat olmuyor fazla.
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
içeçeğin yere dikkat et çarpılıp millete maskara olma.
Soran+1 yılolur :D
Ilk yudum aldiginda puskurte bilirsin. Igrenc aci eksi birsey tadi. Sadece icki tek basina gitmez. Yaninda birseyler yemen lazim. Cerez, cips, havuc, salatalik tursusu gibi. Fazla abartma ama ;)
01 Yorumla- +1 yıl
ayneen cipsle bira mükemmel gidiyo mesela :)
+1 yılBaşlayıp sevebileceğin tek şey Vodka - Redbull ikilisi (= Pilav ve kurufasülye nasılsa ilk başlangıç için Vodka ve redbull'da öyledir.Bana güven (= Hem çok ağır değil hem içimi güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Sende başlangıçta fazla zorlamıcaksın zaten.1 bardak deneyeceksin sadece.Ama gidipte bira falan içme.Bira diğer hiç bir içkiye benzemez tad olarak.Alkol tadını en güzel vodka da ve rakı'da alırsın.Ancak diğerleri çok ağır gelir (Misal Viski, Absinth, Tekila)
+1 yılhepsinin tadını dene ama asla içmek için içme. içtiğinden keyif al ziyafet çek. tabi her birinin yeri var zamanı var.
sırf kafa yapıyor diye içenler var, onlardan olma keyif alamıyorsan da kendini zorlama.01 Yorumla
Soran+1 yılkeyif almak istioyorum
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilen var mı diye sorman absürd olmuş biraz sanki..
Her içkinin farklı bir tadı var.30 Yorumla
+1 yıliyi yi de kötüyü yaşayarak tadarsın ve 1,2 hatta 10 kere içmeylede alkolik olmasın bağımlılığı sigaranın 10 da biri bile değildir eğer içmekteki ön yargın bağımlılık şeklindeyse korkma bağımlık yapmaz dene sonra tadını sen bize anlat :)
00 Yorumla
+1 yılgerek yok öyle şeyleri denemeye hatta bence yol yakınken sigarayı da bırak derim...
13 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay dr içen brne mi dyon sen
- +1 yıl
8 ay çokta birşey değil benim babam 30 senedir içiyo o yüzden bırakamıyo sen daha yolun başındasın bırakabileceğini düşünüyorum...
Soran+1 yılbilmiom
+1 yıldenemelisin bencede bende sigara içerim içkinin tadına gelince tadı acı ama içimi zevkli zaten arkadaşla güzel içilir yoksa içki içki değildir bence :D
00 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. içki bugün icad edilseydi, sağlık bakanlığı hemen yasaklardı. vücuda ve topluma zararları ortada. tadı da bağımlı olmayan biri için berbat diyebilirim.. yinede denemende sakınca yok..
00 Yorumlaiçkiden bahsediyoruz değilmi mantara bu kadar yapancı olan bulmak zorda bu zamanda içecen görecen işte ama ilk içtiğinde tadına bak sadece sarhoş olma
00 Yorumla
+1 yılAlkol bütün kötülüklerin annesidir. Hiç bulaşma derim.
20 Yorumlatadı bir cacığa benzemiyo ama yanında arkadaşlaın varken muhabbet varken kafan öyle bir güzelleşiyo öyle güzel hissediyosun ki yenilmez oluyosun neredeyse hoşuna gitmese bile 1 kere sarhoş olmanı tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılhiç deneme bile berbat tadı çok acı nasıl felaket acııı zevkle içiyorlar hayret ediyorum :/
10 YorumlaBak biranın bunaltıcı bir tadı var votka ve rakı resmen kolonya gibi çok pis yakıyo :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu istiom
Şarapla başlama bence :D Vodka-ananas karıştırarak başlayabilirsin.Veya bira midye filan.
00 YorumlaTadını boşwer bence ama o kafası yok mu o kafasıı :) :)..
00 Yorumlabilmiyorum.
öğrenmek gibide bir hevesim yok ayrıca10 Yorumla
+1 yılbegenebilecegin bişey degil emin ol agzına aldıgın an tükürürsün
11 Yorumla- +1 yıl
votka kolonya gibi
şarap maymoş bir tadı var
bira acı bir tat
viski nasıl anlatıyım dene hepsindende gör :D
+1 yıliçki ama hangi içki hepsi farklı merak ettiğin herhangi birimi hepsimi?
03 Yorumla
Soran+1 yılbri
- +1 yıl
ilk içen için herzaman votka iyidir sevdiğin bir içecekle karışım yapar içersin
Soran+1 yılhmm tamam
Yeni baslayacaksan gazoz ve sarap karistir guzel oluyo :D
01 Yorumla- +1 yıl
içme içki bence içki kötülüklerin anasıdır ALLAHA dua et seni affeder inş
işte sorunun cevabı
https://www.youtube.com/watch?v=TM5RsaHdagk00 Yorumla
+1 yılboğazını yakıyor bir çoğu ama neşeliysen bira içme çok acı gelir
00 Yorumla
+1 yılEğer içmek istiyorsan iç ama bana sorarsan içme haram kendine zarar veriyorsun kendini kontrol edemiyorsun sağ sola sataşmak istiyorsun insan kendine neden zarar versinki? içme
01 Yorumla- +1 yıl
içki tüm kötülüklerin anasıdır sen ALLAHA dua et ALLAHIM de yaptığım kötülükleri affetde o herşeyi bilen ve işitendir senin günahlarınıda affeder inş
acısıda var tatlısıda ekşiside çeşit çeşit:) bulaşma boşverrrr
20 Yorumla
+1 yılkullanmadım hiç ama içenlerin kafası bir milyon oluyor gördüğüm kişiler de
00 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum tadını sevende yoktur bence yaptığı kafa güzel
00 Yorumla
+1 yıl10 evvel bıraktım doğru yolu bulup
sakın içme acı bir tadı var
bira öyle değil ama00 Yorumla
+1 yılGüzel biraz tuzlu gibi ama mükemmel bir şey bana göre. Dini olarak sizi bilem bizde haram değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçenlerin ortak kanısı
'' b.k gibi '' :DD:D
İçme özentilikten deneyeceksin ama sana göre değil10 Yorumlahayatta kesinlikle olmalı.. hepsinden denemelisin mutlakaa mükemmel birşey.. helede rakı off..
01 Yorumla- +1 yıl
hiiiç! güzel değil
- Diğer konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılmariuana var extacy var hap var sırayla hepsi 5 exper olunca denersin sırayla
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, öğrenme gibi bir niyetim de yok.
44 Yorumla- +1 yıl
helal olsun Valla.)
- +1 yıl
helal olsun gerçekten haramdan uzak durmak gerek
- +1 yıl
İçkiyi içmeme sebebim haram olduğundan değil. Sadece içince insanların ne halta dönüştüğünü gördüğümden ondan tiksiniyorum. Böyle bir yorumda insanlar eksileyebilicek nasıl birşey bulabilir oda başka bir şey tabi.
deneme derim kokusu bile pek iç açıcı değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılneden
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Denemesen daha iyi.
İçkinin tadı bk gibi.10 Yorumlaher içki aynı tadı vermez. sonuç hep aynıdır ama
00 YorumlaHiç bulaşma uzak dur bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
ickiye benziyo diyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D
eskiden içerdim Allah affetsin. pis acı ;)
10 Yorumla
+1 yıliçkisine göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok tatlı bişey tavsiye ederim
09 Yorumla
Soran+1 yıldencem saten
Cevap sahibi+1 yılne dedin anlamadım
Soran+1 yıldenicem
Cevap sahibi+1 yılyazı yazmayı öğrenemedin mi hala saten değil zaten yazılır
Soran+1 yılbenm konuşmam böle beğenmediysen mesaj atmazssın
Cevap sahibi+1 yılsana mesaj atmadım farkındaysan
Soran+1 yılcewap wermezssn o zamn
Cevap sahibi+1 yılapaçi türkçesi kullanılan hiçbir gizli kullanıcı sorusunu cevaplamıcam senin de sorulara yazmamış olurum
Soran+1 yıliy olur
+1 yılhiç kullanmadım bilmiyorum
00 YorumlaKolanya iç:)
14 Yorumla
Soran+1 yıldoğru bak oda aynı
Soran+1 yılhyr içmedm ama onn içenleride duydum
- +1 yıl
Vodka viski= kolanya
rakı koklasan tadını almış kadar olursun
Bira=ülkerin alkolsuz malt içeceği var bir iki damla kolanya döksen aynısı
Şarap çok değişkendir ama gerçekten yılına markasına rengine göre.. Hepsi ayrıdır..
Tekila sağlam kafa yapmak için içtiğinden tadın bir önemi yok derim
Cin=gayet hafif içilebilir su gibi herşey ayağa kalktıktan sonra başlar:)
Malibu=kokteylsiz bir naneye benzemez
Kanyak=içini ısıtan kolanya:))
keyif veren içki değildir sofra ve ordakilerdir
00 Yorumla
+1 yıltadı kötü.. tadı için içilmez zaten
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkötü.
10 Yorumla bok gibi
20 YorumlaDüzenli içerim harika
00 YorumlaDiğer konusunda 876 cevap paylaştı. :) ne içtiğine bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılhangisini tafsiye edersniz ben ilkdefa içicem
- +1 yıl
bira içersen www.starling-emarket.com/...-33-cl-tekyon-bira.jpg bu çünkü inanılmaz yumuşak tadı. biradan nefret ettiğim halde bayıla bayıla içiyorum artık sayesınde. kokusu da yok tam başlangıç içkisi bence efes light :). onun harici meyveli şarapları deneyebilirsin.
Soran+1 yılhmm tamam ama ilk kolaynyayla başlıcam :D
+1 yılşişede durduğu gibi durmayacak
00 Yorumladeneme bok gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?