Bunlar ; Arkadaş , Eş , Dost , Sevgili vs. Olabilir.
Sizler onların yaralarına derman olduğunuzda onlar sizde yara bıraktılar mı veya mutluluğunuz için çabaladılar mı?
:) :)

Bir sey yaparken hiç bir zaman karşılık beklemedim. Fakat mutsuzken mutlu ettigim insanlar, ben mutsuzken umursamaz ve benim mutsuzlugumdan mutlu oluyorlar ise onları hayatımdan atarim.
Herkes değil. Yani benim mutsuzken yanında olduklarım yeri geldiğinde benim yanımda olmadı belkide olamadı.. Ama olması gerekenler vardı ve ben şimdi o insanlar iyiki yoktu diyebiliyorum kimseye minnet borcum yok en azından.
Hemde cokk
Şanslısın
Tesekkur ederim😊
Rica ederim :)
Tabi ki hayır
Cevap
2Cevap
Mutlu olması için çabaladıklarimdan mutsuz iken bir beklentiye girmedim çünkü mutsuzken etrafımda insan istemem yanlızlık bana en iyi gelendir belkide bu yüzden zorlamam
Hayır aslında bende insanların mutluluğu için cabalamayi bıraktım , kendi yıkıntılarimin üzerinde tek başına durmayı öğrendiğimde beri sadece kendi mutluluğum beni alakadar ediyor artık.
Ben etrafındakilere moral olmak için çabalarım ama kendim mutsuz olduğumda pek dışa vurmam kendi içimde Yaşar kendi kendime aşarım bir beklentiyede girmem böylelikle
Gerçek dostlarım için çabaladım mutlu olmaları için aynı karşılığıda gördüm
Görmedikleriminde gerçek yüzlerini görmüş oldum ☺️☺️
Ailem disinda kimseden böyle bir beklentiye girmedim, onlar da beklentimi hic bir zaman boşa çıkarmadılar.
başkalarına iyilik yapıp karşılığını ne diye bekliyosun ki ona yapıyosan kendine de yap
çabalamıyorlarsa siliyorum direk
Bilmem bunu düşünmedim
Yok ya malesef kimse benim kadar çabalamıyor.🙄😄
Çabaladılar haklarını yiyemem.
belli etmediğim için, hayır..
bişey beklemedim. o da gitti zaten sonra
Hayır
Genelde hayır
Çabaladı
Çabalamadı
bilmem sormak lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?