Aile & Toplum Sizce resimdeki çöp kovasi havada mi yerde? Carpediem2029 Takip Et Yoda Yaş: 105 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakalim. Kimler dikkatli kimler de dikkat eksikliği var? Sizce resimdeki çöp kovasi havada mi yerde? Cevapla Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SevgiMilitanıBade Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Fotoğraftakine havadadır diyen deli yoktur herhalde 2 0 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. ne dökülmüş oraya.. yağ mı su mu.. süper bir göz yanılsaması olmuş.. başarılı gerçekten :) 1 0 Yorumla
Herakles34ist Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Yerde, fakat foto şoplu. Su birikintisinin yanına kova sonradan eklemmiş gibi duruyor. 0 4 Yorumla Carpediem2029 +1 yıl Foto shop yok Yorumla Herakles34ist +1 yıl Sen mi çektin Yorumla Carpediem2029 +1 yıl Hayır bu bir test sorusu Yorumla Herakles34ist +1 yıl Anladım👌 Yorumla
bosver1899 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Yerde sadece önünde su birikintisi var 1 0 Yorumla
KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soruya bak sııa 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yerde 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. kovayı s. keyim sana bir şey olmasın 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yerde 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. He havada te allam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fotoğraftakine havadadır diyen deli yoktur herhalde
ne dökülmüş oraya.. yağ mı su mu.. süper bir göz yanılsaması olmuş.. başarılı gerçekten :)
Yerde, fakat foto şoplu. Su birikintisinin yanına kova sonradan eklemmiş gibi duruyor.
Foto shop yok
Sen mi çektin
Hayır bu bir test sorusu
Anladım👌
Çöp kovası uçmuyo diyen kördür
Yerde sadece önünde su birikintisi var
Yerde bence o siyah şey gölge değil ıslaklık
Kaldırım ıslak, kova yerde.
Yer nerede? Göremedim.
Resimde çöp kovası yok
Yerde onunde su birikintisi var
Yerde