Soyum hangi ırka dayanıyor?

Ben karadenizliyim doğup büyüdüğüm il Türklüğü önemseyen bir il Doğduğumdan beri bana aşılanan şey Türklük evet bende kendimi Türk olarak hissediyorum. ama merak ettiğim ve aklıma takılan şey gerçekten hisseddiğim gibi ya Türk değilsem.Asla fiziksel olarak Karadenizlilere benzemiyorum onlara nispeten burnum çok fazla düzgün daha çok göçmenlere benziyorum ya da ruslara. Babannem Kars_Ardahanlı Karsta Ermeniler bir zamanlar çoğunluktaydı halen daha var , anneannemse çok iyi gürcü biliyordu.Dedelerimse kendilerini bildi bileli büyüğüm şehirdeymişler ama merak ediyorum. Annanem ve babannem belki dedelerim soylarımız neydi yoksa rummuydu ya da gürcümü.Bunu biran önce araştırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.AMA Ermeni, gürcü ve rum arkadaşlarımla aram gayet iyidir Türklerden çok daha iyi anlaşabiliyorum çoğu zaman.ne kadar kaynaklara ulaşabilirim bunuda bilmiyorum fikri olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
sorduğum soruya karşılık benim ırk ayrımı yaptığımı düşünen insanlar inanın sizi çokta takmıyorum ben merak ettim diye Türkliğümden vazgececek değiilim. Türk olarak doğdum Türk olmaktanda gurur duyuyorum sonucu farklı olsada ki çoğu Türküm diyen bir sürü Türk asimile olmuş buda bir gerçek inancımdanda Türklüğümdende gurur duyuyroum benim hertürlü ırka sahip arakdaşım var zenci hristiyan ermeni rus alevi çok arkadaşım var ve hepsini ayrı ayrı seviyorum konuyu başka yöne çekmeyn
Soyum hangi ırka dayanıyor?