Ben iyi bi insanim herkes öyle der, ama sicak kanli degilim.. insanlari kendimi sirin gösteremiyorum..bn hani nasilsam öyle davraniyorum..birz sicak kanli davranmak istiyorum nsl becerebilirim?
Cevabın nedir?
aynı sorun bende de vardı ve oluşum gereği ağır bir insanım ısınamazdım kmseye ama alışınca olurdu bir tek.
inan ki sıcakkanlı olmak iş ortamı, okul dahil bir çok yerde artı getirir insana.
önce içinden sürekli sayıkla(çok sçma gelebilir psikoloğumun önersiydi işe yaradı da) 'insanları çok seviyorum' (ama sürekli yap)
karşına çıkan kişilere merhaba demeyi eksik etme bu sayede başarırsın.
önyargını yık...
sevmediğin kişi çok sinir bozucu bir kişi olsada onu sevmeye çalış (mesela ben ayşeyi seviyorum ben iyi bir insanım de)
bu dediklerimi uygula ben çok sorun yaşadım soğuk olmamdn dolayı şu an bana hayret ediyorlar çok iyi bir işim var kavga ettiğim birçok insanla o kadar güzel dostluklar kurdum ki biraz zaman aldı ama denemeye değer :)70 Yorumla
+1 yılOlmayınca olmuyor bence kendin gibi görün. En azından daha samimi.
10 Yorumla
+1 yıljest ve mimiklerini geliştir daha fazla gül al sana sıcakkanlı bir kız. bir de herkesle konuş ayrım yapma
00 Yorumla
Gülümse yeter içten ol.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Bu dış görünüşünlede alakalı bir şey.. Sıcak kanlı olmak insanları sevmekten geçer... Seversen sevilirsin...
Gizli olmamakla başlayabilirisin mesela böyle bir soruyu sorarken...? :)10 Yorumla
+1 yılcokcıddı durma gulumse ortamına gore konus.saka yap
00 Yorumlabence hiç becermeye kalkma, doğal olmak en güzeli, seni seven böyle sevsin.
00 Yorumla
+1 yılbende sicak kanli degilim, herkes cok soguk oldugumu soyler...kendin ol kimse icin degismen gerekmiyor
10 Yorumla
+1 yılsıcak kanlı olunmaz o insanın yapısında olan bir özelliktir ama gülümseyerek ve içten davranarak daha pozitif görünebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıcakkanlı olunmaz..vicdanının sesini dinlemelisin.
00 YorumlaBence olduğun gibi kal kendinden ödün verme
00 Yorumla
+1 yıl2 yüzlü olman gerekiyo bide 0 rh pozitive olman
00 Yorumla
+1 yılver ateşi ısınsın.
00 Yorumla2 tek at tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGulumseyerek
10 Yorumla
+1 yılKendin ol sadece.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında