Kişiye özel hazırlanan yantralar, doğru kullanıldığında kısa süre içinde olumsuz enerjilerinizi ortadan kaldıracak, engelleri aşmanızı sağlayacak ve dileklerinizi yaşamanızı sağlayacak olan sembollerdir. Bunları daima üzerinizde taşırsınız. Başkasına dokundurmamanız gerekir. Ve her gün 108 defa söylemeniz gereken de bir mantrası bulunur her yantranın
Bilmeyenler için ufak bir detay geçtim. Yantra ve mantra ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bende kullanıyorum da. 2 aylık deneyimimle, Görüşümü en son paylaşacağım
Bilmeyenler için ufak bir detay geçtim. Yantra ve mantra ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bende kullanıyorum da. 2 aylık deneyimimle, Görüşümü en son paylaşacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim mantram ve yantram ayetel kürsi boynumda taşıyorum oh mis
Farklı konu ve seçeneklerin olması güzel ben de yaptıracaktım ama param yok ama ablamın bir arkadaşı yaptırdı 37 yaşında zengin iş adamı yakışıklı bir adam buldu evlilik için yan Tara yaptırmıştı ona şahit oldum
Bununla ilgili bir araştrmam var. Kökeni eski Çin. Dövmelerin de çıkış sebebi bu. İslam kültüründe de karşılığı tılsımlı gömlekler
Bir ara yaptırmayı düşündüm sonra cesaret edemedim siz yaptirdiniz mi
Evet 3 ay olacak nerdeyse.
Faydasını gördünüz mü ve nerede yaptirdiniz
Sen varya çok kötü birisin seni hiç sevmiyorum...
Ben ne yaptım ya.
Bas git
O nasıl. oluyor. peki
Nediyon knk sen mantra falan :D
Bu çok tehlikeli biri vermeyin bu kıza prim
işe yarıyorsa alalım da iddaadan zengin oluruz
Kardeş mi ikisi :)
Taş mı
Faydasini gördün mü
Onlar nedir
Onlar nedir?