Giydiğiniz kıyafetlere anneniz ve babanız karışıyor mu?
Benim karışmaz. :D Sizin?
Benim karışmaz. :D Sizin?
Karışmaz
Karışır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne münasebet ki karışacaklar, annem ve babamın kişisel hiçbir şekilde umurlarında değilim zaten. Ayrıca, yetişkin bireyim kendi seçimlerimi yaparken kimseden icazet almam. Zevklerim beni bağlar; bunun için hesap vereceğim mercii bulunmamaktadır. Özneldir bu detaylar, çocukken ailemiz bizi sınırlandırsa da kişi büyüyünce hayat özgürlüğünün yularını kendi ellerine alır.
Annem ve babaannem karışır. En büyük hobileri diyebilirim. Lise mezuniyetinde takım elbise almışlardı giyerim diye bende p*çlik yapıp keten şort, keten gömlek, converse ve güneç gözlüğüyle çıkmıştım podyuma😂. Evden takım elbiseyle çıkmıştım beni öyle görünce şok oldular haliyle o günden beri giydiğime karışırlar😂😂. Güvenlerini, hayallerini yıktım😂😂
Karışan olmaz
Düzgün giyiyorum gerek kalmıyor kimsenin laf etmesine
Cevap
23Cevap
Bazen karışıyor. Değişik bir şeyler almak istesem babam "Memursun, bunlar sana olmaz" diye tersliyor. "Hafta tatillerinde giyeceğim" desem reddediyor yine. Bir sevgili bulursam ve tipimi beğenmezse takıntısı yüksek seviyede.
Hayır. Acıktım. Neden kısa giydin demediler. Kapandım. Neden bunu giydin demediler. O konularda bir sıkıntım yok. Ki simdi zaten kapalıyım neyime karışacaklar
Gençken tek laf etmediler ama verdikleri terbiyeye güvendikleri için! Şimdi de karışan eden yok tabii ki.
Karışmaz genelde spor giyinmeyi severim annem bazen takım elbise giymemi çok ister ben ise resmiyeti sevmem :)
Gerçekten de giymemem bir şey olduğunda veya bir şeyi gitmemi istemediklerine söylerler. Nedenleri ve sonucları ile birlikte. Fakat gene de tercihi bana bırakırlar. Seçim hakkı ve sorumluluklar bana aittir.
Saçımdan ayağımdaki çoraba kadar karışırlar sağolsunlar 😊
Teşekkürler.
Karışıyorlar sayılmaz ama annem bazen bakışlarıyla karışır, rahat ettirmez
50 yaşıma da gelsem babam bana karışır karışması da hoşuma gider
Bazen karışırlar. O da yavrum sen nerede ne giyeceğini bilirsin ama protokolün Yanına giderken biraz dikkatli giyinsen derler:)
Hayır karışmaz, çok açık kıyafetler giymiyorum çünkü.
Annemin çenesi durmaz 😁
Yok büyük aldım yok küçük aldin.
bir çocuk ailesi ile yaşıyor ise anne baba her zaman karışır çocuğun yaşı ne olursa olsun 34 yaşımdayım karışmadıkları gün yok hemde her şeye
Gerikafalı babam her şeye karışır ondan bir şey kaçmaz 🙄🙄
Annem karışır.
Bugune kadar karışmadılar
Hayir kimse karismiyor
Yaş itibari ile karışamıyorlar artık :)
Zamanında çok karıştı
Tangayla sokaga cikmadigim surece serbestim
Yerine göre karışıyor ve fikrini söylüyor annem
Zaman zaman karışabiliyorlar.
Bir noktaya kadar evet
Hayır makyajımada karışmıyorlar
Karışıyorlar eşek kadar kızım