Hayatımda ilk defa sigara içtim alkışlandım. Tadı çok garip geldi, acıydı. Sizce de sigara içerek hata mı yaptım?

Arkadaşlar bugün okul çıkışında ortam vardı herkes oturmuş sigara içip, muhabbet felan ediyordu okulda sigara içmeyen bir kaç kişiden birim arkadaşlar Marlboro almış hepsi sırayla aynı sigarayı içiyorlardı bana geldi ben içmem dedim ısrar ettiler işte gaz vermeye çalıştılar ooooo felan diye bizim sınıftan olmayan kişilerdi gaz verdiler kız, erkek hepsi çek, çek felan dediler baskıya dayanamadım içime çektim, sonra oooooo helall felan diye bağırdılar alkışladılar hoşuma gitti ortama felan ama sigara çok acaip geldi öksürdüm ve tadı aynı Türk kahvesi gibi geldi bana alışırsın dediler yarın okul çıkışında arkadaşlarla içki felan içmeye gidicez ben içmiyorum ama yanlarında takılıyorum bana diyorlar içkinin hasını Hakana içiricez Viskiyi su gibi götürecek lavuk felan diyorlar ben içmem dedim bana içersen, meyve suyu gibi diyorlar tadı sizce hatamı yapıyorum?
Hayatımda ilk defa sigara içtim alkışlandım. Tadı çok garip geldi, acıydı. Sizce de sigara içerek hata mı yaptım?