Ailem kıyafet ve diger ihtiyaçlarım için para vermiyor ne yapacağım?

19 yaşındayım ve tekrar üniversite ye hazirlaniyorum. Ama ailem ne maddi ne manevi hiç bir destekleri yok. Ailem okuldan eve evden okula diye yetistirdiler. O yüzden çevre de edinemedim.
Bir grup arkdasim vardi onlarda cafe ye giderdi ama benim param olmadığı için gidemezdim. Ailem sadece aylık 5tl veriyor. Verdikleri para da abur cubur için onlarda kardeşlerim ve benim ortak yani..
şu an çalışma gibi bir imkanim yok
Cunki sinava hazirlaniyorum.
Çalıştığım zamanlar oldu kendime telefon alacagim zaman ailem ve annemin arkadasi olan kadin (42) ;
senin çevren mi var sanki ahahaha dediler. Küçük düşürdüler başkalarının yanında üstelik..
Parayi ailem alıyordu ve evin parkesini yaptirmak için elimden aldılar. Ise giderken solmuş kötü kıyafetlerle gidiyordum. Birgün patron kıyafetin temiz ve düzgün olsun vs dedi. Bende elimde bunlar var ne yapayım dedim. Makyaj malzemesi bakım vs kıyafet genç kızın kullanacağı hiç bişeyim halen yok. Kaç senedir para bile harcamiyorum. Sosyal hayatım yok. Çevrem bile yok. Nasıl para kazanacağım ve üniversiteye gidince milletin benle dalga geçmesini istemiyorum. Bıktım artık ezik olmaktan. Para kazanmak için ne yapacağım?
Ayreten başörtülüyüm ve 1 şal 1 solmus pantolon ve 4 tunikden başka hiç bişeyim yok. Montum bile yok...
Ailem kıyafet ve diger ihtiyaçlarım için para vermiyor ne yapacağım?