Arkadaslar yolda yururken usuyen bir kopek gordum. Kendi giymedigim bir kazagi yirtip ona verdim ustunu orttum. biraz salam aldim verdim. Baktim kacti kazagi alip onun yerine koydum. Acaba bulasir mi? Kenfim icin korkmiyorum babam yasli ondan korkuyorum. Bulasirda falan. Insallah bulasmaz
Koronavirus hayvanlardan bulaşmıyor arkadaşlar onun faturasını da onlara çıkarmayın nolur
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu an cok rahatladim ya. Cevremdekiler beni cok korkuttu virus bulasir falan diye. Hic sevmedim bile dokunmadim. Sadece onun ustune koydugum kazaga dokundum sadece birsey olmaz dehil mi. Kendim icin korkmuyorum. Babam yasli ondan korkuyorum sagligindan olmasin benim yuzumden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Koronavirus hayvanlardan bulaşmıyor arkadaşlar onun faturasını da onlara çıkarmayın nolur
Şu an cok rahatladim ya.
Cevremdekiler beni cok korkuttu virus bulasir falan diye. Hic sevmedim bile dokunmadim. Sadece onun ustune koydugum kazaga dokundum sadece birsey olmaz dehil mi. Kendim icin korkmuyorum. Babam yasli ondan korkuyorum sagligindan olmasin benim yuzumden
Hayvanlardan insanlara bulaşmıyor diye biliyorum.
Saglik bakani bununla ilgili bir bilgi paylastimi
Tv de uzman bir doktoru dinlerken duymuştum korkmana gerek yok yani yine de dikkatli ol olabildiğince
Cok sagol ya rahatladim valla
Hayvandan bulasmaz diyo doktorlar
Kesin bulasmaz degil mi. Cevremdekiler gitme virus bulasir falan dediler ben dinlemeidm gittim simdi de aklimda suphe kaldi.
Yok yaa
Insallah bulasmaz yaa
Olmaz bişey ellerini yika iyice
Kesin bulasmaz degil mi.
Kendim icin korkmuyorum ki babam icin korkuyorum yasli o. 😥
Kıyafetlerini makinaya at bişey olmaz
Bulaşmaz onlardan sadece sevgi bulaşır
Cevremdekiler beni cok korkuttu virus bulasir diye falan. Kesin bulasmaz degil mi babam yasli da benim yuzumden sagligindan olmasin
Köpekler sevgi dağıtır virüs değil
hayvandan bulaşmıyor
Kesin degil mi
azıcık haber izle
Izliyorum tabi ama hayvanlar ile ilgili konusulanlara denk gelmedim
Bu iyi kalbinden sana bişey olmaz be
Birşey olmaz
Hayır bulusmaz