+1 yılArkadaşların yorumlarını ve bu yorumlara senin cevaplarını okudum da sen daha adam olmayı becerememişsin kızların el sürülme olayından bahsediyosun kimsenin yorumuna tahammül edemiyceksen bu sitede de işin yok burada soru sorup karşısında insanların verdiği cevaplara saygı gösteririz. İnsan gibi saygılı ol sen önce
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
kesinlikle evvet:)
250 Yorumla
Bakire bir kiz isteyen erkekler nekadar kompleksli olmasi gerekir degil mi?
Nedir bu Ahlaki Cinsellikte aramak? Ahlaki Cinsellige nasil bagliyorsunuz bunu hala anlamis degilim.
Neyse en önemlisi, Kültürlü ve Zeki olmasidir.00 Yorumla
aklıma pardon filmindeki şişme kadın muhabbeti geldi önce ben yapacam ...:)
dogumda zaten tüm bebeklerin popolarına vurularak bir bakıma ellenmiş oluyor :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılbakir adam gibi erkek varsa göster? ki ben bakire olmama rağmen bakir bir erkek peşinde koşmuyorum. ben ne olduğumu biliyorum ama karşımdakinin geçmişi hiçte umurumda değil ! şuana kadar kendim isteyerek hiç sevgilim olmadı ama kıymet bilenmi var?
23 YorumlaBence bu söz erkek içinde geçerli her kadınla yatıp yiğişip temiz kadın arayan erkekte erkek değil bna göre neysen onu iste ona haram zina sanada haram zina kadınlarda erkeğinin ilk kez ona dokunmasını ister bncee..:)
110 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle malesef erkeklerin çoğu öyle, ama kadınlardada var aynı huy okuldan çıkar çıkmaz eteğini kısaltan kızlar vardı lisede bir laf atınca namuss abidesi kesiliyorlardı...erkeklerde aynı ama ben şahsen ne kadar temiz olursam karşımada o kadar temiz birinin çıkacağına inanıyorum o yüzden allahımdan sabır, ve gönlümün sultanını diliyorum... :)
- +1 yıl
hayat kadını ne alak ya anlamadım bn ne diyorum sen ne diyosun :) yapmasın abi ahayt kadınıylada yapmasın kadın gidip playboyla yatınca haklımı oluyor hayır ozaman adamda yapmıycak gidicek yatıcak hayat kadınlarıyla sonra bnim temiz bedenime dokunucak yok öyle dava bnada zina onada zina oda kirleniyo bu işi sırf kadın yapınca kirlenmiyo braz mantıklı düşünün ya..
+1 yılHah, al bir tane daha.Efendim siz erkeklerin çeyizi ne? Ne kadar çok işlev görmüş o kadar tecrübeli bir beden mi? El tutmayacak, dudak görmeyecek oldu canım, üzerine de kaymak koyup fıstık dökelim mi?
219 Yorumla- +1 yıl
Her soruda değil demek ki işine göre inceliyorsun cevaplarımı.Ben yalnızca bekaret üzerinden kadına sevişme yasağını koyan zihniyetlerin aynı konuda aynı hassasiyeti göstermemelerine, kadına etiket yapıştırmalarına, tezine tezat insanlar olmasına sinir oluyorum.Çünkü kendileri her haltı biliyorlar, her şeyi yapmışlar ve karşılarında saf, masum insan bekliyorlar.
- +1 yıl
Klavye çocuğu o dediğin ancak hayalinde olur.Geçmişi bozuk terbiyesiz diyene bak, sen erkeğin... olmuşsun haberin yok.
- +1 yıl
Genel yargılara vardığım doğrudur, çünkü en beklemediğim erkekler bile aynı şekilde kadınlara yaklaşıyor.Her haltı yedikten sonra kadından da temizlik beklemek, bakire değilse etiketi yapıştırmak mı erkeklik? Merak ettiğim bir konu, bakirim diyorsunuz ya hani, bakirliğiniz de kadınlar gibi anlaşılsaydı eğer o zaman bu kadar rahat olabilir miydiniz, bunu cidden merak ediyorum işte.Bir kadının bu psikoloji ile nasıl savaştığını kadın olmadan anlayamazsınız.Yaptığım yorumlardan ötürü bana geçmişimin kirli olduğu çıkarımını sunan amipler siz yüzyıllardır kadınlara hep vahşet sundunuz bu yüzden sizden nefret ediyorum, nef-ret.
- +1 yıl
Sen nereden geçmişi kirli gibi bir cümleyi bana kurmaya cüret edebiliyorsun peki? Şu cümleyi bana karşımda kuracak adamın alnını karışlarım ben, edepsiz herif.
- +1 yıl
Zihniyeti bozuk olan sensin, daha bir kadına nasıl konuşman gerektiğini bile bilmiyorsun, kör cahil.Kadınlar sevişebilir, buna namussuzluk diyorsan senin bilinçaltında ciddi baskılanma var demektir.Sen benimle konuşma bence, çeyizini koru.Zira sende ondan başka bir şey kalmamış, mühim.
- +1 yıl
Tam bir pisliğin tekisin, tartışmayı beceremeyince iğrenç hakaretlere varmak daha kolay.Şu kurduğun kelimeleri bir de yüzüme söyleyebilsen keşke, keşke o 2 gr beynini burnundan getirsem pislik herif.O zaman kimin hopladığını daha güzel görürdük.
- +1 yıl
Neden bir tek benim yorumlarım kaldırıyor?
- +1 yıl
Çünkü bu toplum köle gibi her şey kendisine yamanmış kadınları seviyor, ben köle değilim ben kadınım, senin gibilerin ağzından kadınlığımın sorgulanması bende sadece acıma duygusu uyandırıyor.Kimin hakkında konuştuğunu bilseydin çok yanlış düşündüğünü anlardın.Bu toplum gram umurumda değil, senin saçma sapan yargıların gram umurumda değil.Umurumda olan tek şey benim bir insan olduğum ve ne yapmak istersem onu yapmakta özgür olduğumdur.
- +1 yıl
Sen kimsin ki? Ezik.Beni doğrularımdan vazgeçirecekmiş, hah.
+1 yılHiç sevgilisi olmayacak, ellele tutulmayacak ve sarılmayacak kadın ama siz erkekler herşeyi yapacaksınız dünya sizin için var çünkü kadınlar ot ya hani duyguları yok ya
23 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin ilkini yaşamak istemek hakkın elbette eşinle onu anladık da ellele tutuşmakta ne kötülük var ya bunu anlayamıyorumişte
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir , bakire olmak başka bişey elbette..
yeni oyuncak ile komşunun eskitmiş sonra sana oynayasın diye getirdiği oyuncak bir değil, olamaz22 Yorumla- +1 yıl
Ne diyoruz o zaman önce tanı sonra sev.
+1 yılÖyledir elbet. Ama o çeyize layık erkek kalmış mıdır?
31 Yorumla
+1 yılhayır ahlakıdır. Ahlakı da bu saydıklarını yapmamasına sebeptir.
31 Yorumlabir karar verin la verse o.. vermese kezban diyosunuz cidden bir karar verin.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde öyle kızlara siz egoist erkekler kezban demeye başladınız sonradan da namus peşine düşüyorsunuz
51 YorumlaAile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. bir erkeğin hediyesi de her kukuya girmiş çükü, her ağza girmiş dili olmasa gerek.
31 Yorumla
+1 yılKüçük dudakları olsa gerek ama küçümsemeyelim beyinde kapladığı yer büyük.
03 Yorumla- +1 yıl
Fark eder mi? Aklın nereye çalışıyorsa..
dudaklar öpülmemiş olsun da, tutulmamış el olayı biraz zor... öpülmemiş dudak bulursun ama tutulmamış el bulamazsın... o olur... ve olmalıdır da...
00 Yorumla
+1 yılAçılmamış nevresim takımları :D saka bı yana gecmıs onemlıdır kesnlklee.
32 Yorumla- +1 yıl
Gelecegımle konusurum bunları :)
HAYIR! Aşkıdır, güvenidir. Geçmişi değil geleceğidir. Bırakın şu saçmalıkları.
14 Yorumla
+1 yılBen kesinlikle katılmıyorum. Tamam ilk olmak başkadır ama bunlarda hayatın tadı gençlikte yaşnamış güzel hatıralardır
211 Yorumla- +1 yıl
yanlış bir düşünce mi sence
- +1 yıl
namus taraftarıyız yani
- +1 yıl
tabi ki saygı duyuyorum ama öyle birisini arıyosan seninde hiç bir kızla bunları yapmaman lazım
- +1 yıl
bu düşüncenle çok çelişiyo ama
- +1 yıl
hadi hadi sende biliyosun :D
+1 yılçeyiz hediyesi nedir ya çeyiz kadınlara ait olan bir şey çeyiz hediyeside olsa olsa çeyzine koymaya bir şeydir. anlatım bozukluğunun dibine vurmuşsun
03 Yorumla- +1 yıl
işte her seviyeden insan siteye üye olunca böyle insan kirlilikleri ortaya çıkıyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılo çeyiz çooooooooooookkk eski zmanlardaki beyfendilere layıktı.şimdiki nesile değil
31 Yorumla
+1 yılne çeyizmiş bir sandıkta topluyor annelerimiz siz iki satıra sığdıramamışsınız...
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bazen savaşmak daha güzeldir.
https://vimeo.com/20488177
erkeklerin çoğu bakir olmadığına göre bakire bir kadın istemeleri saçma.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılb*k kiymet biliyorsunuz.
benim hayatimda sevgilim bile olmadi ama kimsede kiymetimizi bilmedi.11 Yorumlaaynen öyle.Sonucta onlar ulvi bir hazine değerindedir bence.Bu bilinmeli :))))))))))))))))))))))
10 Yorumlabir erkeğin nedir peki tabi koy götüne rahman yürüsün demi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpulmemis dudak ne ya.niye kızları marketten aldığım bir eşya gibi dusunuyosun? kutusunu sen acican sen eline dokunacan falan.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen nerden bakıyosun ki.kızlara dokununca kirlenir falan diye bakiyosunuz
kendisidir bence..zira bir türk kadını bütün ruhunu bedenini harcıyor evi için
01 Yorumlabin yılın geyiği...
çeyiz senin olsun hacı bana ruhunla gel01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyle kilolarca 5 bir yerde 5 10 kilo altinda olsa tadindan yenmez
00 YorumlaKeza Bir erkeğinde öyle...
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bu devirde öpüşme dışında bişey yasamamıs olanıdır.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla bu devırde ınsanların cogu opusmeyle bıle kalmıyokı yanı. herseyı yasayıp bakıreyım dıye gezıyolarr
Cevap sahibi+1 yılyo ben sana oyle bak demıyorum zaten bulman zor dyorum
eveeeeeeeeeettttttt. sonra veriyorlar diyorlar adam gibi adam yok. sen kadın gibi kadın ol. çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılKalmadı o çeyiz canım var diyen varsa yalan söyler malesef.
07 Yorumla- +1 yıl
Yoktur başkan emin ol bulursan mübarek adamsın :))
- +1 yıl
Başkan bitane var çok ısrar ediyor adı gül ankaralı muhtemelen bunada bir bak çok ısrarcı :D
ne öpüşmemiş kızz ne tutulmamıs eli nede görülmemiş yeri olan kız var emin ol (= sennasıl sevgilinden neler istyosan herkeste aynı sekilde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAz öylelerine kezban dersiniz ama
53 Yorumla iveeeet bu benim laaafımmmm !!!
011 Yorumlakim demışse halt etmıs :D
01 Yorumlaben öptüm? ayrılmak istediler çeyini yediklerim :D
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır porselen takımı
06 Yorumladantel önemli esgeçmeyelim
12 YorumlaHee öyleymiş bende bir abiden duymuştum
1220 Yorumla- +1 yıl
Hatayı neden düzelttinki anlamıştım zaten :)
Yaaaa ben çokmu geride kaldım hani hiç şey yapmadım yaaa şimdiki kızlarda hep yapıyo eee sorularada denk geldim haliyle bendemi sorun var diye düşünmeye başladım? bundan dolayı soruda sordum hatta bende memnunum tabi ama ne bilim eskidemi kaldım diye düşünmeye başladım - +1 yıl
Anlayışla karsıladım ama sende kendini benim yerime koy güvenmemekten kastın ne onuda anlamadım numaran her ne olursa olsun bende sakli kalacak ben sadece dostca konusmak istiyorum.belkide birbirimizi hic göremeyecegiz daha.nerde yasadigini bile bilmiyorum samimiyetime guven olurmu
+1 yılÖpülmemiş dudakları olabilir hocam.
00 Yorumlayok buzdolabı çamaşır makinesi
00 Yorumlamesele o kızı bulmakta işte
sayıları çok azaldı02 Yorumla..ne alaksı var ya:)) saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç erkek kıymetini bilir ki bu devirde.
01 Yorumla
+1 yılbir su beyin daha :)
02 Yorumla- +1 yıl
skme diğinizi bırakmayın siz, sonra kız köyden olsun ellenmemiş olsun koklanmamış olsun:)
erkek dediğin osbir bile çekmemiş olacak.
12 Yorumlaruhsuz bedeni olmuş benim neyleyim?
00 YorumlaEğer erkekte bu şekildeyse doğru.
00 YorumlaNe gzüel yazmışsın kardeşim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Samanlıkta iğne arama misali
00 YorumlaEli tutulmayan öpülmeyen varsa gelsin buyursun
00 YorumlaÖpülmemiş yanları yok bırak dudağı :((((
00 Yorumla
+1 yılevt evt :))
03 Yorumla- +1 yıl
hayal dünyasından çık evlat :)
ah nerde bea :) ne güzel söyledin öyle
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbalta girmemiş beyni diyelim.
10 Yorumla
+1 yılçeyiz nedir?
025 Yorumla- +1 yıl
kelime anlamı
- +1 yıl
Avrupada yetişen bir fasülye çeşidi.
- +1 yıl
Türk kültüründe, evlenecek kızın evliliğine maddi katkı diyor tanımı. Bu tanımdan çıkarsak öpücük dudak filan çeyiz filan olmaz. Tanım istemedeki amaç o yani.
- +1 yıl
e yani. ikinci soru, evlilikteki amaç nedir?
- +1 yıl
Seks?
- +1 yıl
genel yargılardan gidiyoruz. bilinç düzeyinde.
- +1 yıl
daha kutsiyet atfedilen bir tanım, genel yargı var.
- +1 yıl
bir antropolog bişeyler diyordu bunla ilgili: insan aile yapısını oluşturduktan sonra diğer canlılardan farklılaşmıştır diye. Aslında toplum olarak niye yaşar insanlar? bir dayı bununla ilgili şey diyordu: insanlar zayıftır. Mesela geç yürür, geç kıllanır, geç ürer diğer canlılara göre. İnsanın üstünlüğü onun zayıflığıdır. Neden toplum oluşturduğunu cevaplandırdıktan sonra, neden aile oluşturduğunu da anlamak zor değil
- +1 yıl
Dini kaygıları olmayan insanlarda aile kuruyor. Hatta sadakat istiyor. Evrimsel bir şey bir nevi. Etik değerleri filan.
- +1 yıl
-da ayrı olacaktı :(((
- +1 yıl
Ne denir? Ateist aileler var. Adam karısını aldatmıyor. Sadakat sahibi. Aile denmiyorsa ne deniyor? Aile ne o zaman.
Aslafreudyandeğilim, sorduğun sorunun cevabını versene merak ettim. Bu arada nickini s**** - +1 yıl
senin nicini değil benim ickimi sikiyor. sana noluyor?
afd diyebilirsin canım. - +1 yıl
ni-nick
icki-nickimi - +1 yıl
Ne alakası var. Ateist filan değilim. Beni öyle tekfir de edemezsin. Dediğim şey: Aile sadakat ile ilgili birşey. Adamın sadece dini görüşleri sebebi ile ahlaksız ilan edemezsin. Hoş olmaz.
Ahlak kuralları evrenseldir. İlla dini olarak konuşmak istiyorsan, şöyle söyleyeyim: rum suresine bakabilirsin. Allah insanı fıtrat üzerine yaratmıştır diyor. Yani bir kanun nizam üzerine. Belli değerler her insanda var.
Sonra hz. Muhammed'e kuran gelmeden önce ( yani iman filan yoklen, müslümanlık yokken ) muhammedül emin olarak biliniyordu. Güvenilir muhammed. Keza ilk amcası iman etmeden öldü ama ahlak sahibi bir insandı. Bunu arttırabiliriz.
Bana kay da, yavaş kay. Düşüp bir yerini kırma. (Ergen mod on) - +1 yıl
ulan sığır o peygamber yaratılmışların en üstünü sen onunla yaratılmış insanları bir mi tutuyosun.belli değerler her insanda var ama biz burada islamdaki evlilik üzerine konuşuyoruz sen rusların , fransızların , amerikalıların vs ahlak kurallarıyla islamiyeti yaşayan türklerin ahlak kurallarını bir mi tutuyon
- +1 yıl
islamiyetteki evlilik demedim. genel ve kutsiyet atfedilen tanım dedim.
- +1 yıl
Sadece peygamberi mi örnek verdim. Amcası da iman üzerine ölmedi dedim. Ahlak kuralları evrenseldir. Allah'ın kanunudur bir nevi. Yaratılışta vardır. Ahlaki farklılıklar olabilir. Ben bunları senin "onlarınki evlilik sayılırsa" sözlerinin üzerine yazdım. Ahlak kuralları evrenseldir diye. Sonra beni tekfir ettin. Bunu dini olarak açıklamaya çalıştım. Beni anlamaktan ziyede yermekle meşkul ettiğin için zihnini demek istediğime dikkat etmedin. Her neyse.
- +1 yıl
peygamberimizin üzerinden verdiğim örneği de anlamamışsın zaten. anlatmaya çabalayacak değilim.
bir de, aslafreudyandeğilim ile evvelden bir muhabbetim oldu. ona karşı argo konuşmam hakaret maksatlı değil. kendisi rahatsızlık duyarsa belirtir herhalde. zaten kendimi ahlaklı bir birey olarak da sınıflandırıyor değilim fakat burada seninle ilk defa bir şey tartışıyoruz. tartışmanın orta yerinde "sana kayarım", "sığır" filan demeler... seni de o ahlak kuralları biraz teğet geçmiş anlaşılan. bilgimi sorgulattın bana yani. demek ki ahlak kuralları o kadar da evrensel değilmiş...
+1 yılBorcamdır
00 YorumlaKesinlikle!
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpülmemiş ellenmemiş kızmı va piyasada..
00 Yorumla
+1 yılöyle kız kaldımı?
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyledir
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası