Muskayı takmasam?

Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi geceler lütfen önyargılarınızı bir kenera atın faydasını gördüğüm için sormak istedim bilip bilmeden yorum yapmayın öncelikle ah Muskamı günah diye çünkü için de dualar yazılı ben bayağı zor dönemlerden geçtim babaannem benim adıma köyden hocaya gitmiş 3 harfliden şüphelenip Çünkü sabahlara kadar uyumuyordum ağzımda yaralar uçuklar karabasanlar geliyordu ne zaman muskayı çıkarsam uyuyamayıp kapıya bakıyordum sürekli asla yalnız uyuyamıyorum uyumaya kalksam biri dokunuyormuş gibi tik olup uyanıyordum kötü rüyalar görüyordum bazen ilişkiye girdiğimi vs bunlar yeterli herneyse muskayı takınca bu sorunların hepsi çözüldü Ama ne zaman muskayı çıkarsam kötülükler yine başlıyor babaannem benm adıma köyden hocaya gitmiş hoca bakmış nazar demiş muskamı yazmış aldım taktım ama ben takmak istemiyorum çünkü sürekli bir yerde unutuyorum bu nazardan kurtulmanın başka bir yolu yok mu bir gece dilim boğazıma kaçacaktı çıkarmıştım kurtulmak istiyorum bu illettten muskasız olmuyor ne yaparsam yapayım tekrar aynı şeyler oluyor korkuyorum?
Muskayı takmasam?