Aile & Toplum Gradient Dna Programı Gerçekmi Ermenilere Benziyormuyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar sürekli yapıyorum ve bana sürekli ermeni ve yahudi diyor inanın bana gerisi yok acaba gerçek olabilirmiErmenilere benziyormuyum anne tarafım israilli bazen yüzde 80 yahudi ciksamda sürekli ermenisin diyor Gradient Dna Programı Gerçekmi Ermenilere Benziyormuyum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sıkıntı yok doğru bildi 🤘🇹🇷 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende sıkıntı işte 🤣 Yorumla Powermen +1 yıl Farklı foto koy Yorumla Powermen +1 yıl Bu eko yu doğru bilmiş amma👌 Yorumla Soran +1 yıl Farklı koyuyorum sürekli hep ermeni ya da yahudi diyor Yorumla Powermen +1 yıl Surat şekline göre ayarliyo ondandır Yorumla Soran +1 yıl Umarım ermenilere benzemiyorumdur Yorumla
toplumundisindabiri Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ya bu uygulama gerçeksi değil aynı uygulamaya farklı fotolarını köy sonuç değişiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hep aynı ona üzülüyorum zaten sürekli yahudi ermeni başka yok bende Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yunanistan ne ara Ermenistan oldu, bu kadar cahil olmayın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kendimden bahsediyorum ben benziyormuyum diye Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Knk imamoglunu niye koydun buraya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Googlede o vardı Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. yahudi bir gen değildir :D ya da bir ırk :D 1 6 Yorumla Aartemiss1 +1 yıl Çok cahılsın Yorumla Soran +1 yıl Doğru Ibrani ırktır Yorumla Aartemiss1 +1 yıl Ibranı degıl yahudı hz yakubun oglu yahudadan gelıyor hz yusufun kardesı aynı zamnda onalrda allahın ısmıde Yorumla Soran +1 yıl @Aartemiss1 kardeşim anne tarafım israilliyim beersebada yaşıyorum burada çok karışık bir ırk var yahudiler rus alman kürt fars çok karışık nasıl ırk olalım şimdi Yorumla Aartemiss1 +1 yıl Ya ben ırktırdegıldır demedım ama kıtaptakı bılgı bu ne olduklarını soylemsı gerekn be degılım Yorumla BryanHawk +1 yıl abi ne tartışmışsınız ya :D kim neyse ne , bırakın bu işleri :D Yorumla
zehrabimi Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Ekrem lmamoglu degilmi ya o shiauanikymy 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yunan 🤣🤣🤣🤣 ben benziyormuyum ermenilere Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu uygulamaminin adi nedir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gradient olması lazım Yorumla Soran +1 yıl Yüzde 80 yahudi ciksamda sürekli ermeni diyor bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıkıntı yok doğru bildi 🤘🇹🇷
Bende sıkıntı işte 🤣
Farklı foto koy
Bu eko yu doğru bilmiş amma👌
Farklı koyuyorum sürekli hep ermeni ya da yahudi diyor
Surat şekline göre ayarliyo ondandır
Umarım ermenilere benzemiyorumdur
Ya bu uygulama gerçeksi değil aynı uygulamaya farklı fotolarını köy sonuç değişiyor
Hayır hep aynı ona üzülüyorum zaten sürekli yahudi ermeni başka yok bende
Yunanistan ne ara Ermenistan oldu, bu kadar cahil olmayın.
Hayır kendimden bahsediyorum ben benziyormuyum diye
Knk imamoglunu niye koydun buraya
Googlede o vardı
yahudi bir gen değildir :D ya da bir ırk :D
Çok cahılsın
Doğru Ibrani ırktır
Ibranı degıl yahudı hz yakubun oglu yahudadan gelıyor hz yusufun kardesı aynı zamnda onalrda allahın ısmıde
@Aartemiss1 kardeşim anne tarafım israilliyim beersebada yaşıyorum burada çok karışık bir ırk var yahudiler rus alman kürt fars çok karışık nasıl ırk olalım şimdi
Ya ben ırktırdegıldır demedım ama kıtaptakı bılgı bu ne olduklarını soylemsı gerekn be degılım
abi ne tartışmışsınız ya :D kim neyse ne , bırakın bu işleri :D
Ekrem lmamoglu degilmi ya o shiauanikymy
Yunan 🤣🤣🤣🤣 ben benziyormuyum ermenilere
Bu uygulamaminin adi nedir
Gradient olması lazım
Yüzde 80 yahudi ciksamda sürekli ermeni diyor bana