Şişmanlardan tiksinir oldum. Sizde bu tür şeyler var mı?

Arkadaşlar, gün geçtikçe şişmanlardan nefret eder hale geldim. Yolda, avm de, mahalle de, otobüste, minibüste. Kısacası hemen hemen her yer de gözümüze çarpan kilolu (şişman) insanlar ile karşılaşıyoruz. O kadar tiksinir hal aldı ki bende. Pis kokmaları mı dersin? Leş gibi ter dökmeleri mi? Oturduğu koltuğu 2 kişilik kapatmaları mı? Tamam, gerçekten de sağlık bakımından rahatsız olan insanlarımız da var. Tedavi edilerek normal bir kiloya sabitlenebiliyor. Fakat hobidi gırtlak yiyerek kilo almak da nedir arkadaş ya. İnsan nefsine hakim olamaz mı? Eskiden çalıştığım şirkette bir patron vardı. O kadar pis boğazdı ki. Yemediği ona küserdi. İş yerinde 20 kişi çalışırdık, inanın sıçtığı tuvalete 1 saat kimse giremezdi. Hatta arkadaşlarla kendi aramızda takılırdık, kapı girişine gaz maskesi koyalım da giren içeri de ölmesin diye. Nedir arkadaşlar bu şişmanların boğaz düşkünlüğü? Çok mu zor yememek? Yeter artık tiksiniyorum :( :( Sabah otobüsle iş yerine geldim yanıma şişman herifin biri oturdu. Yürümesi bile neredeyse dövmelik. Kollar sağa sola, bacaklar, baldırlar şiş. Leş Leşşşşşş... Bıktım :( Psikolojimi bozdular.
Güncellemeler
+1 yıl
İradesine sahip çıkamayarak, hızla besin tüketen.Genel hayatta spor kavramını hayatına sokmamış insanların dikkatle okuması gerekir. Kimsenin sağlık problemleri ile alay edilemez.Sağlığı da derdi de veren Allahtır. Fakat iradesine sahip çıkmayarak aşırı yağlı besinler tüketen, fiziksel anlam da vücuduna zararlı yiyecekleri (cips, kola,3 beyaz) tüketen insanların aslında bu yazılanları okuyarak hayatlarına spor denen kavramı sokmaları gerekir. İlham alınmalı, moral olmalı bu yazılar.
Şişmanlardan tiksinir oldum. Sizde bu tür şeyler var mı?