Genel olarak karsıyım onun yerıne hızma tercıh edıyorum bıde kızların gıbeklerını acıp gobek delıkşerını gostermesı gorunmessı bana cok ıtıcı ve tıksındırıcı gelıyo yanlıs anlama acık gıyınenlere karsı degilim ama lutfrn gobek delıgınızı gormek zorunda degilim istedegın kadar acık gıyebilirsın yanı son olarak gobegıne oyle bısey yapma bence benım fıkrım bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
estetik açıdan güzel bence yaptırabilirsiniz, göbeği açık buzlar tercih ediyorsan eğer şık durur
İğrenç mk neden bir insan göbeğine metal taktırır anlamam :D
Beğeniyorum ama her kızın göbeğine de olmuyor. Göbek şekli ve vücut yapın da önemli bnce
Yakışıyor bence hoş duruyor
Ben memnunum beğeniyorum
bakımı için önerdikleri bir şey var mıydı? Ve hangi şehirde yaptırdın
bir de insanlardan tepki alıyorsundur muhtemelen gördüklerinde, beğenenler mi çok beğenmeyenler mi
Benim seneler oluyor Ankarada yaptırdım krem vermişlerdi o kadar
tamam teşekkürler
Göbeğin böyle güzelse yaptır yoksa uzak dur
Çok sağlıksız buluyorum ben.
görüntü olarak mı yoksa genel olarak piercinge mi karşısın?
Genel olarak.
👍🏻
Güzel bir görüntü seviyorum
Göbekliysen durmaz yaptırma
Başka şeye odaklandım
?
Dona 😛
Gerek yok
boş durmasındansa bunun olması rahatsız edici bir görüntü mü senin için?
Öperken denk gelmek istemem doğal olması daha güzel
Bence güzel duruyor
Itici
gerçekten mi? genel olarak piercinge mi karşısın
Genel olarak karsıyım onun yerıne hızma tercıh edıyorum bıde kızların gıbeklerını acıp gobek delıkşerını gostermesı gorunmessı bana cok ıtıcı ve tıksındırıcı gelıyo yanlıs anlama acık gıyınenlere karsı degilim ama lutfrn gobek delıgınızı gormek zorunda degilim istedegın kadar acık gıyebilirsın yanı son olarak gobegıne oyle bısey yapma bence benım fıkrım bu
anladım, hızma da bana çok alaturka geliyor mesela. Göbek deliğinden iğreniyor gibisin tamam sağol görüşün için
Evet oyle
Ayrıca Cınsellık olarak seven coktur bunu
Ben beğenmiyorum
nedenini öğrenebilir miyim
Bence modası geçti
Duruyor
Gayet hoş
Gereksiz
İnce bele yakisiyor
Ne tatlı şey bu ya